Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44912 příspěvků moje polička 10. dubna 2023 10:33

Hlásím info z Velikonoc, holkám se to moc líbí, už jsme rozdaly asi 15 vajec a nepočítaně sladkosti, chodí samy otevírat s těma ošatkama a jsou fakt šikovné! 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 10. dubna 2023 10:36

Potrefenáhusa Njn, to je druhá strana mince. Já se teda kolikrát těm otcům ani nedivím. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. dubna 2023 10:36

Karja to je hezké!

My udělali objev, starší brácha mně může mlátit hlava nehlava, ale muž se mně nesmí ani dotknout Syn si vykoledoval luk a šípy a už tu trénuje.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 10. dubna 2023 10:41

Kan omg

Offline Potrefenáhusa
39013 příspěvků moje polička 10. dubna 2023 10:41

Já se priznam, ze se toho návratu do práce fakt bojim kvůli ty organizaci, uprimne si to pak vůbec nedokážu představit, jak to s tím dojizdenim zvladnem, no nejlepší by bylo se vrátit do Prahy, ať si do práce dojizdi tatínek, máme tam i obe babičky, co bydlej kousek od sebe, myslím by se ro tam dalo zvládnout logisticky mnohem lip než tady. 
takze musím doufat, ze covid proslapal cestu k HO a vzdáleným přístupum a nějak to pokrejem sami 

Offline Kokoska
35156 příspěvků moje polička 10. dubna 2023 10:42

Synova rodina je u druhe babicky a jako prvni rano vstala a vsechny pomlazkou zmlatila Ema, padni komu padni

Offline Jos
příspěvků moje polička 10. dubna 2023 10:42

Tabea . Souhlasim, ja jsem za tech par dni prace v mesici opravdu rada. Chodim cca od roku a ctvrt maleho. Dalsi dite si i umim ted predstavit (driv nemyslitelne), ale byt dalsi tri roky uplne doma, tak to bych nedala. Ale zdravotnictvi je tak feminizovane, ze v castecnych uvazcich problem neni. Ale zrovna vcera jsme meli s muzem polemiku, ze on taky nechce lidi na castecny nabirat do tymu. Ze proste ta kontinuita prace a flexibilita je v jeho oboru dulezita. Podle me je to neudrzitelny stav, jinde to prece funguje. Tak ted dostal syna na den v tydnu at se stara, jak umi a ja odjizdim po seste do prace. Mozna ho to vyskoli

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 10. dubna 2023 10:43

Kokoska girl power!

Offline Karja
44912 příspěvků moje polička 10. dubna 2023 10:43

Kan Já ti nevím, ale ve svém okolí nemám nikoho, kdo by hlídání dětí ze strany otců kritizoval, že by něco dělali blbě. Naopak jsou kolikrát ty mámy z toho hotové, jak to těm tátům jde. Nějaké výkřiky anonymů na internetu nepočítám, to člověk vůbec neví, co je to za lidi s jakým životním stylem, a pokud otec hlídá stylem ze za celej boží den si k dítěti sedne na 10 minut k televizi, tak to bych teda taky neskákala radostí a čekala bych trochu víc.

Offline Karja
44912 příspěvků moje polička 10. dubna 2023 10:45

Kokoska Jo, dcera taky vzala pomlázku, vymrskala tátu a pak mu za to dala hračku:-D. Pak to už chápe a teď ve dveřích zpívají písničku ,,koledníci kde jste,,:-D. Chytlo je to!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. dubna 2023 10:50

Potrefenáhusa to tvoje dojíždění to asi bude komplikovat, holt to bude víc na tatínkovi. Teď mi syn vyčetl, že jsme nevybrali radši dům se zahradou tak tohodle se dočkáš až v pubertě, až ti holky vyčtou, že bydlíte v nějaké díře.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. dubna 2023 10:53

Karja přesně, můj muž je lepší rodič než já V okolí vídám tatínky, co vyzvedávají děti ze školky, píšou úkoly, vodí děti na kroužky a u toho vozí mimino,...

Offline Potrefenáhusa
39013 příspěvků moje polička 10. dubna 2023 10:58

Evaeva tatínek je v praci...já počítala, ze by dite jezdilo se mnou do Prahy, teď se to teda odsunulo, ale pak zas ta větší půjde pomalu do školy...no není to prakticky, to dojíždění, zcela bez babiček apod

Offline Potrefenáhusa
39013 příspěvků moje polička 10. dubna 2023 11:03

Evaeva já jsem rozhodne lepší mama než on, ale on zase lepší tata než já 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. dubna 2023 11:16

Potrefenáhusa ty budeš taky v práci, že jo. Ta organizace není jednoduchá, osobně mi přijde nejfunkčnější ten model, kdy jeden má na starosti ráno a druhý odpoledne. Ale záleží asi na milionu faktorů.

Já jsem samozřejmě v něčem lepší rodič než muž a zase naopak. Ale neplatí u nás takové to klasické, že tatínek víc dovolí (někam lézt, ušpinit se,...) nebo, že když má muž na starosti děti, neudělá už nic v domácnosti.

Offline Potrefenáhusa
39013 příspěvků moje polička 10. dubna 2023 11:23

Evaeva jo, on naštěstí nemá kazdej den do dlouho, takže snad zvladnem se nějak prostřídat, napr.já na HO nebo zkrácenej úvazek ve dny, kdy má dlouhou.

Ale ten zkracenej uvazek proste dopadne na mne, protože mám o dost nizsi plat, ne proto, ze jsem ženská, ale pracuju fakt v nevydelecnym segmentu (zas to má jiný veliky výhody) - toho se týkaj bohužel i ty pripadny osetrovacky a tak, to padne na mne 

Online letfenixa
10936 příspěvků moje polička 10. dubna 2023 11:24

Potrefenáhusa a tvoj partner trvá na tom, že žiadne presťahovanie? 

Offline Potrefenáhusa
39013 příspěvků moje polička 10. dubna 2023 11:26

letfenixa jo, nechce do Prahy do bytu, chce ten dům se zahradou, pro nej to žádný omezení nemá, no

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. dubna 2023 11:27

Potrefenáhusa jasně, u nás to bude stejné. Ten ho je velká výhoda, kdybys mohla mít aspoň třeba den týdně.

Offline Potrefenáhusa
39013 příspěvků moje polička 10. dubna 2023 11:31

Evaeva oni už mi to v praci i nabízeli, ale já bych to za daných okolnosti nedala. Teď bych rada zacala, jen co mimino ještě trochu povyroste