Potrefenáhusa mám to stejně a ač se mi hrozně nelíbí, tak nakonec byly fajn ty sandály od Affenzahn
Vše o těhotenství a dětech
Já bych zase ráda dětské sandály, co jsou fakt sandály, ne tenisky s dírkama, prostě bota do horka... ale s krytou špičkou, protože odrázedlo. Zatím jsem na takové bohužel nenarazila.
Potrefenáhusa bobux má celkem pěkný sandály
Zuzuli my loni měli ty zeazoo, ty mi přišly super, bobuxy se bojim, ze budou úzký
včera jsem je zkousela, jestli by ještě nesly (nešly)

Na těch camperech mi asi nejvíc vadí, jak budou po tejdnu vypadat

Potrefenáhusa no ta barva ještě v kombinaci se semišem...ale jsou moc hezké
Zuzuli my loni měli ty zeazoo, ty mi přišly super, bobuxy se bojim, ze budou úzký
včera jsem je zkousela, jestli by ještě nesly (nešly)
Prave tyhle couhajici palecky nechci, ackoliv ta bota vypada vzdusne. Ja bych prave rada neco jako ty campery, ale s okopem na spicce. Ale kdyz maj sandaly okop, pak to jsou tenisky s dirkama. To odrazedlo mi vyber bot dost zuzuje a jeste to musi projit prisnymi estetickymi pozadavky male. Takze hledam idealne zarive ruzovou ![]()
Potrefenáhusa Vypadají fajn, ale třeba boty na odrážedlo to nejsou no...jak tam chybí ta guma. Já budu mít pro děti jen keeny, když je joo horko stejně nikde dlouho netrajdame a koupou se.
MPLee myslis tyhle zavazovaci? Nebo jen tyhle obycejny?
Zuzuli oni prave když nejsou malý, tak ty palce vůbec takhle necouhaj, tohle jsou 22, teď už kupuju boty 25
Jinak teda moje dite krome tech Camperu co ma Husicka, jen v klucici variante, travi leto v penovych Birkenstockach a vubec mu ty odhaleny prsty nevadej. Proste dava pozor. Letos je bude mit uz potreti.
Karja mne ty keeny v těch malejch číslech přišly tvrdy, ale objednala jsem je a uvidim, oni zas maj ty pitomy dvojcisla, takže nevim, jestli se trefim, ty rozestupy mezi velikostma mi přijdou fakt velký
Potrefenáhusa ty dvojčísla jsou divný, ale zase nemusíš mít strach, že z toho vyrostou. Pro malé děti mi taky přišly tvrdé, ale myslím, že husička už je užije.
Potrefenáhusa Jo keeny mají divný číslování a máš pravdu, když byly holky malé, na jejich nohu to bylo tvrdé a mohutné. No ještě máš čas, to stihneš otočit balíků, seznámit se s kurýrama!
Nové keeny jsou tvrdé, ale po chvilce hodně změknou. Vždy mě to překvapilo, když přišly nové, ty staré byly vždy jak bačkory a ten rozdíl byl obrovský.
MPLee jasny, ja o nich premyslela uz vloni, ale to uz by je taky mel bez ty spicky a preci jen jedny kryty ocenim, do skolky nekryty nechtej. Resp ve skolce se dokonce tvarej, ze i v lete deti musej mit uplne uzavreny boty, tak jsem na letosek poridila jeste textilni Affenzahn tenisky. Jinak Campery by na vas asi siroky byly, i kdyz spis nez siroky ve stelce, tak spatne regulovatelny, jak maj jen jeden pasek k utazeni. Tonda ma sirkou naprosto prumernou nohu, tj. sedi mu Affenzahn(rozplacnou se) i Froddo(ty jsou mu spis sirsi) a ty Campery bych zaradila presne mezi.
711990 ona má hlavně úzkou patu a kotník. Nohu ani tak ne, ale jako ponožky, co jí plandaj kolem kotníku, tak miminu skoro odškrtily nohu
MPLee mimina maj ty nohy ale správně tlustý, naše taky ![]()
Potrefenáhusa Vloni jsem mela pro syna dvoje semisove sandaly, modre a sede, a i kdyz je vzdycky strasne zaspinil, slo to z nich vsechno snadno vykartacovat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY