Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 11. dubna 2023 15:30

MPLee tak to by z tech camperu vypadla, ty prave nejdou moc dotahnout nahore. Tonda ma kotniky takovy spis sirsi, dost ponozek ho i skrti:D

Offline letfenixa
10936 příspěvků moje polička 12. dubna 2023 08:13

Príde mi zvláštne, že ešte stále sa ma niektorí ľudia (najčastejšie susedia rodičov) pýtajú, kde mám dieťa, keď idem sama.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 12. dubna 2023 09:05

letfenixa Tak asi jste pro spoustu lidí nerozlučná dvojka. :D  Já bych v tom nic zlého teda neviděla, prostě vás rádi vidí a nějak ten hovor začít musí. 

Offline continuity
43581 příspěvků moje polička 12. dubna 2023 09:11

letfenixa mňa sa na deti pýtajú stále. Je to small talk, zas by som tieto bežné susedské interakcie moc nepitvala. 

Offline Pinot Noir
30029 příspěvků moje polička 12. dubna 2023 09:33

letfenixa já bych se asi taky zeptala

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. dubna 2023 09:36

Pinot Noir fakt? Mně to přijde jako hrozně divná otázka. Od starší generace teda nepřekvapí, ale že by se mně takhle měly ptát třeba kamarádky... Ale neuráží mně to, tak se klidně ptej.

Offline letfenixa
10936 příspěvků moje polička 12. dubna 2023 09:38

Kan ale to nie sú rozhovory, počas chôdze pozdravim,  suseda odzdravi a opýta sa, kde je malý. 

continuity nepitvem to, len mi je to zvláštne. 

Offline letfenixa
10936 příspěvků moje polička 12. dubna 2023 09:46

Pinot Noir ale teba by to zaujímalo inak, ako susedu mojich rodičov 

Offline Pinot Noir
30029 příspěvků moje polička 12. dubna 2023 09:54

letfenixa tak oni asi chtějí něco říct, no. Byla jsem teď u rodičů, sotva jsme vyšli s kluky na ulici, už se ze zahrad ozývalo Jdete na procházku?, Přijeli jste k rodičům?, Jste na Velikonoce u vašich, že? Tak co, kluci, z Prahy na dědinu, co? atd. Všechno naprosto očividné věci, hlášky typu Captain Obvious, no ale tak to lidi prostě chtějí něco říct, připomenout se, že se známe. 

Proč se za každou větou cosi hledá?

Offline letfenixa
10936 příspěvků moje polička 12. dubna 2023 10:10

Pinot Noir nehľadám.  Ale keď vidíš ten uľak na tvári a pocujes ten stres v hlase,  že kde (preboha) je malý,  tak mi to príde zvláštne. Raz sa ma to opýtal podnapitý sused, ktorý mi nikdy nič nepovedal.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 12. dubna 2023 10:13

Proč se za každou větou cosi hledá?

Tak to si taky říkám a tady teda je toho víc jak jinde. 

Online Vari
2229 příspěvků moje polička 12. dubna 2023 10:14

letfenixa Aspon te poznaji, kdyz jdu po ulici ucesana, namalovana a slusne oblecena bez deti, spousta lidi me nepozna a divi se, kdo je zdravi :-D.

Offline Karja
44913 příspěvků moje polička 12. dubna 2023 10:17

Pinot Noir Jo, tak v tomhle já jsem přeborník:-D. Já jsem tuhle potkala známého se synkem ve všední den ráno a on byl nějak předtím i v zahraničí atd atd. No a já jsem chtěla říct něco ve smyslu, jak je to fajn že jo, místo práce být takhle s rodinou, když nebyl doma a jak si toho tátu ty děti jinak užívají....no ale vylezlo z toho, nebo já bych řekla pro jeho uši z toho vylezlo (protože nejsem si vědoma že bych řekla něco špatně) něco jakože, co dělá jeho manželka a proč je s klukem on....No bylo to uplně debilní co mi pak odpovídal a jak se na mě tvářil, takže někde něco se stalo blbě:-D.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 12. dubna 2023 10:32

Karja Tak to mám s jedním sousedem, my si asi nejsme vůbec v rozhovoru souzeni. Měli jsme na podzim takové sousedské posezení, pár lidí z ulice a on si sedl proti nám, je už strašně dlouho rozvedený a přišel s novou paní. Jelikož se znám s jeho synem, který si nechal u nás dělat ohromnou kytici k zásnubám, tak mu říkám: Kdy bude svatba? Už víte datum? Paní zezelenala a soused upustil žličku do kafe, on si totiž myslel, že se ptám na jejich svatbu! Trapas. No nějak jsme to vykomunikovali. A na Štědrý den, jdeme s lucernou pro betlémské světlo a on začal o počasí a kam jdeme, tak mu říkám, že do kostela a jestli se pak nemám stavit, že by si odpálil, vůbec mi nedošlo, že je jiného vyznání!

Offline notna
9536 příspěvků moje polička 12. dubna 2023 10:36

letfenixa Nic bych za tím nehledala. Asi tě vidí většinou se synem, tak jen tak zavádí řeč. Mě se ptají i na manžela, když někam přijdu sama. A to už většinou vědí, že když se mnou není na nějaké akci, tak pracuje. A když venčím psa, tak se zase ptají, kde je muž, že venčím já. Převážně chodí se psem muž a ještě trasy a čas, kdy se potkává s lidmi. Já oblibuju trasy o samotě a dost často i hodně pozdě v noci. Když mě někdo vidí se psem, diví se a ptají se.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. dubna 2023 10:43

Kan s tou svatbou je to dobrý Občas se zadaří, no.

Offline letfenixa
10936 příspěvků moje polička 12. dubna 2023 11:26

Vari

A nič špeciálne za tým nehľadám,  len mi je to zvláštne. Lebo JA ich nezaujímam. 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 12. dubna 2023 12:25

Boli sme dnes u psychologičky na pokračovanie vyšetrenia z minulého týždňa. Oficiálne výsledky zatiaľ nemáme ale povedala že je šikovný a intelekt má priemer až nad priemer. Viac vie povedať až po analyzovaní výsledkov. Nejaké vedomosti mal tabulkovo až na úrovni 13-14 ročného. Verdikt budem vedieť v druhej polovici mája. Školskú zrelosť mi povedia koncom tohto mesiaca a na základe toho sa dozviem či bude prvák. Zatiaľ vyzerá že bude ak sa jedná o tú školu ktorú som mu vybrala. Treba držať palce aby ho prijali.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. dubna 2023 13:07

eless skvělé zprávy!

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 12. dubna 2023 13:32

Mně se lidi ptají, kde mám dítě, když jdu se psem, a kde mám psa, když jdu s dítětem, jednou (před dítětem) mi jedna paní ve městě řekla, že mě v tom městským oblečení a ve městě vůbec nepoznala, že myslela, že ani dolů nechodím, že se zdržuju jenom nahoře v lese a po kopcích :-D. Ale taky si myslím, že je to takovej small talk.