Zuzuli som vždy neuveritelne zaskočená pribehmi čo tu čítam. Vobec nechapem ako sa môže niekto takto zachovať. Je mi z toho smutno , navyše teda v takej situacii. No nechapem. Je úžasné ako si to všetko zvládla a navyše s takou graciou. ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Zuzuli to je fakt šílený
Jo a děkuju za tip na reflexní vestu ![]()
Zuzuli Bože, doufám, že na té chodbě jsou alespoň židle a že vás ta sestra nevykázala k potupnému postávání.
Ale teda hodinové čekání na pětiminutovou kontrolu je taky horor, to mi přijde jako hrozná neúcta k času pacientů.
Zuzuli to je teda hustý!
Zuzuli konečne som sa dostala na alergologiu (novu), a chvíľu to vyzeralo, že budem musieť malého so sebou zobrať, ale nakoniec teda mal byť s kým. A keď som tam prišla, mali na dverách veľký napis, že nevodte so sebou deti, ak ich nemáte kde nechať. Vždy ma prekvapí, že kde všade s tebou mala chodí.
nevodte so sebou deti, ak ich nemáte kde nechať.
to je teda dobra hlava XXII...
letfenixa kdyz jsem to psala, tak mi doslo, ze tam se mnou byla jen jednou, vzdycky se nasel nekdo, kdo ji zatim pohlidal. Ale zrovna tenhle termin nikdo nemohl a dopadlo to takhle. Ja samozrejme chodim radeji sama, davam prednost klidnemu cekani a cteni, pred lepenim samolepek a varila mysicka kasicku, ale proste kdyz mas dvoulete dite a onkodiagnozu, takze jsi u lekare pecena varena, tak to proste nekdy jinak nejde.
DruI na chodbe byly hlavne schody, takze jsem stravila pet minut behanim nahoru a dolu, pak nas uz volali dovnitr. Takze efekt to melo velky, po hodine a pul v cekarne pet minut venku
ale to cekani je tam obecne strasny. Ja chodila kazde utery na chemoterapii, stravila jsem tam cca sedm hodin. Deset minut u lekare a dve a pul hodiny mi kapala kapacka. Zbytek bylo cekani.
Zuzuli tyjo to je neskutecny...proste jako kdyby onkodiagnoza bylo neco, co sis rozmarile vybrala![]()
Zuzuli teda clovek by cekal nejake vstricnejsi chovani k pacientum v podobne situaci, to musela byt nejaka kysela p*del. Asi sis tam to dite vzala pro zabavu, aby ti to cekani lip ubihalo, ne?
Zuzuli to je naprosto strašlivá strašlivá historka a úplně se mi svírá srdce za tebe i za malou, ze jste si musely něco takového prožít! Já jsem celkem nekonfliktní, ale když už to přesáhne nějakou hranici, nebývá to pekne, při představě, ze mi nějaké taková příšerná osoba začne smatrat na věci a "vyhazovat" je na chodbu, ve mě něco startuje. Myslím, ze bych jecela tak, až by se okna třásla.
Malenge přesně tento moment mě úplně nastartoval.
Nějak bych ještě asi pochopila, že sestry hlídají klid v čekárně, víc nebo míň blbě je tam asi všem. Ale že přijde a bez nějakého dovolení mi začne sahat na věci, dítě nebo cokoliv by mě asi nadzvedlo dost.
Zuzuli to je hrozne. Na takovem pracovisti by to meli umet nejak vymyslet, nikdo si tam prece nebere deti z rozmarilosti...
Prave jsem prihlasila obe deti na plavani, vubec nevim, co me to napadlo, vzdyt se z toho zblaznim
. Starsi se ale teprv ted dostal do faze, kdy mu muze kurz neco dat, a rada bych, aby se do dovolene trochu naucil, a ten mladsi chce samozrejme takýýý. Takze jdou oba, kazdy v jiny cas![]()
MPLee nevis, jestli je v Rehaklubu jeste porad tak hezky teplo?
Malenge ja som ten ryp, ze pokial sa jedna o mňa, som ticho, ale pokial by som bola pritomna tejto situacii tam v cakarni, urcite.by som sa ozvala a spytala sa v com je problem. Hrozne by som sa hanbila za tu reakciu sestričky. To je tak hnusné a necitlivé
Gatita máte tam nějakou herničku, kde si můžeš dát kafe? To bude fajn. Akorát ta organizace okolo, že jo. Já teď chodím cvičit tam, kam jsem chodila s dětmi plavat a úplně si říkám, že nebudu chodit hned s miminkem, ale až trochu později, abych si užila i to kafe potom ![]()
Evaeva jo, je to tam fajn, ta pulhodinka utece a kafe maji dobre:). A nemam to daleko, ani ne 10 minut autem. Ale to behani kolem, povyzvedavat je predtim, pobalit, nahnat do auta, tahnout i toho druheho, to mi nejde a byva dost dusno:)) ale ten 1 to potrebuje a ten druhy o to stoji. A mam posledni moznost jim to doprat, dokud nepracuju naplno.
Ríša byl vybrán, aby recitoval na vítání občánků, dostali jsme básničku, aby trénoval, a za tři dny jsme se k tomu nedostali ani jednou. Stejně tak úkoly pro předškoláky jsme ještě nikdy neodevzdali do středy, jak se to má, obvykle až v pátek, nebo dokonce až další středu.
Jak my zvládneme školu? Já vůbec nejsem schopná nějakého dohledu na tyto věci, a když si vzpomenu a připomenu a on to neudělá hned, okamžitě to vypustím a nestane se stejně nic. ![]()
Pinot Noir ja se toho taky bala a je to v pohode. Prvni tyden skoly byl strasny, hrozne sceny kvuli ukolum (pritom slo o praci na 3 minuty), ja uplne hotova, ze neco zapomeneme, protoze jsem sama dost marna. Ale syn hodne rychle pochopil, ze to je nejaka jeho vec, ja ted vubec ani nevim, co v te skole delaji, dela si to sam. Ucitelka nam pise jen kdyz je neco extra (taky se jednou meli ucit basnicku), to jsem musela trochu pohlidat a dostrkat ho k tomu. Ale zapomenutych telocviku, neprihlasenych obedu a zazdenych akci typu prijdte vsichni v modrem mam na triku taky dost.
A Risa je sikovny, ze ho vybrali:)
Pinot Noir syn chodí ve školce na flétnu (chtěl), domácí příprava nám fakt jde, když cvičí jednou za 14 dní, je to dost
sám si to nevezme, takže to přesvědčování stojí hodně energie. O škole přemýšlím často, už jsem si i říkala, jestli by se nevyplatilo zaplatit tu školu, kde nedávají úkoly ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY