Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 17. dubna 2023 23:40

Mohučanka a ja teraz marne premyslam co to je? Napadlo mi len kiwi? 

Offline Makara
3669 příspěvků moje polička 17. dubna 2023 23:54

Mohučanka Jo, jo - to bývala překvápka. Já si pochutnávala na mangu a kamarádka se tvářila nenadšeně na avokádo.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 06:44

Zina jeste tak do roku 2000 bylo Chorvatsko o dost drszsi nez CR, takze kdyz jsme tam jezdili k tete na cely prazdniny, vezli jsme si zasoby testovin, rejze, salamu, konzerv abysme tam kupovali jen to nejnutnejsi. Myslim, ze to byl pro mamu docela stres, resit 2 mesice co si muzem dovolit a co ne, kdyz jsme my furt prudili ze neco chceme. 

Offline Garfie
28634 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 07:00

continuity Vy lyžáky, my gramodesky!  

Dodnes si pamatuju růžové tričko s obrázkem, z Maďarska!  Ty jo, to byly časy....

Kokoska Ale puzzle v autě jsme schopní dát i teď!  (čtyři kola a věci na týden pro všechny, jsem svatá žena!)

Offline Miru
17037 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 07:05

Garfie 

...krásné děti

a krásná fotka!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. dubna 2023 08:02

Zina jojo, vozím masová jídlo. Ale já vozím i po Čechách nějaké suroviny, jednak se mi nechce hned někde hledat obchod, dost často je tam třeba jen malý krámek a užijte se nám stalo, že jsme na Šumavě nemohli sehnat bílý jogurt ani ve třetím coopu.

Offline continuity
43588 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 08:53

Evaeva po Čechách vozím jídlo vždy, pokud je strava vlastní. Nejezdím na dovolenou nakupovat. Ve Francii i ve Slovinsku je hypermarket zážitek, protože tam mají lokální jídla, ale někde u České Lípy je to akorát vopruz. 

A i v té Francii jsme kvůli tomu sjížděli z dálnice k nějakému Carrefouru, než shánět obchod někde v zapadlé vesničce v Provence. 

Offline Pinot Noir
30030 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 09:18

Já už v posledních letech objednám před dovolenou nákup jídla z Rohlíku, dovoz ráno před odjezdem, nikam už ty věci neumisťuji, jen sesypu do menšího počtu tašek a rovnou naházíme do auta. Nic z domácích zásob neberu. Taky tam nejedu, abych tam sháněla konkrétní křupky a ten jediný správný sirup.

Evaeva S-Max chválím. Dycky Ford!

Offline Makara
3669 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 09:21

continuity na Českou Lípu mi nesahej, tu mám ozkoušenou, že je to civilizace=je tam Lidl.

Jídlo řeším podle destinace. Když je před cílem nějaký supermarket, tak velký nákup uděláme tam, protože mi přijde zbytečné nakoupit doma a vozit to přes celou republiku. Zvlášť když je teplo a cestou se ještě zastavujeme. A taky bedna piva pod nohama se 10 km snese, ale 250 by to byl opruz

Jídleníček na hory jsem mívala rozepsaný do posledního rohlíku. Na první tydenní pobyt v Rakousku jsme si vezli všechno, protože jsme byli na chatě kdesi v lese a nechtěli jsme jezdit nakupovat do údolí. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. dubna 2023 09:22

continuity Pinot Noir jojo tak, já ten nákup teda seskládám do tašky, to zabere míň místa, a i když kluci nejsou tak nároční strávníci, tak nákupům po výletu s unavenými dětmi se ráda vyhnu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. dubna 2023 09:25

Makara Naši nakupují taky po cestě, ale to je s malými dětmi opruz. Já vozím ledničku, takže pár hodin mi chlazené vydrží. Basu piv teda nevozíme:)

Offline Potrefenáhusa
39017 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 09:25

my se do auta taky skoro nevejdem, pojedem teď asi na par dni v květnu a už teď se muž hroutí, jak to našťouchame. Rakev nemáme, ale bude časem nutná, auto je kombik a stejně celej kufr zabírá kocar a chudák pes. 

Offline Potrefenáhusa
39017 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 09:26

Makara v Lípě je i Albert , je to velkoměsto! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. dubna 2023 09:27

Pinot Noir my Forda ještě neměli, ale jako nejlepší se mi zatím jevila oktávka (ne na tři děti teda). Kufr jako kráva a naši jí mají už 20 let snad bez jediné opravy

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. dubna 2023 09:30

Potrefenáhusa muž se hroutí úplně pokaždé, hroutil se i když jsme byli jen dvaA vždycky se to vešlo (taky máme kombík), ale nemáme toho psa. Nejhorší byla kombinace kočár na mimino, odrážedlo, židlička a krosna, to jsme jeli ještě bez rakve, teď už jsme vyměkli. Na dovolené teda máme kočárek s vložnou taškou, takže ušetříš místo pro korbu.

Offline Pinot Noir
30030 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 09:38

Evaeva my měli Fordů několik, vždycky spokojenost. Ale žádný u nás nestihnul zestárnout. S-Maxe nikdy, ale vždycky se mi hrozně líbil. Největší kufr mělo Mondeo combi, model kolem roku 2011, tam se vešla fakt i kráva! Teď máme Kugu Vignale, tam ten kufr není nijak ohrumující teda. Ale bohužel nejnovější model Mondea má nižší spodek a my máme tak příkrý vjezd do garáže, že ten zlom nahoře by zadrhnul o podvozek. A auta se obecně snižují, takže my už jsme asi odsouzeni k SUV.

Offline Potrefenáhusa
39017 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 09:42

Evaeva zidlicku a krosnu nevozime, náš kocar má tu korbu látkovou, takže jde slozit, ale stejně je to velký a spousta krámů

Ty jo odrazedlo, naše na tom vůbec nechce jezdit, už by asi potřebovala nějaký větší a já vůbec nevim, jestli do toho nějak investovat, když moc nemá zájem. Vytáhli jsme teď podedeny puky, na kterým to nechce ani zkusit a puky už se mi teda na kočáru vozit nechce 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. dubna 2023 09:43

Pinot Noir to Mondeo měl, myslím, táta jako služební, to bylo velké. Ale srovnatelné s tou oktávkou, tu naši pořídili potom. Dodnes vždycky koukám, když to táta otevře i v porovnání s tím naším celkem velkorysým kufrem, máme pegueota 308. Ale ty nové oktávky mají kufr menší. Ty SUV prý vytlačují i ty MPV, ale mně se ty auta nelíbí, přijde mi, že jsou moc velké, ale kufr nic moc.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. dubna 2023 09:49

Potrefenáhusa já vozila na kočárku i to kolo odrážedlo, ale syn většinu času jezdil. On byl nadšený jezdec navíc to pro něj bylo pohodlnější než ťapat, noAle to je dané tady tím terénem, používáme to jako dopravní prostředek.

Je to milion krámů, z kočárku jsme museli odmontovat kola, vycpat každičké místo botama, plenema,... takhle tam zmizí klidně velká IKEA taška. Trošku otrava, no.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. dubna 2023 09:51

Potrefenáhusa nebyla by pro ní lepší třeba koloběžka? Tu dáš na kočár pohodlně.