continuity dobrá zpráva je, že se to možná zlepší. Špatná, že už ti to bude asi jedno. Já jsem přírodním dovoleným přišla na chuť až v dospělosti.
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa nesmí
continuity On je ještě malej, tak třeba to časem přijde? Přitom my jsme venku hodně, už jsem dnes byla 3x a za chvíli jdu zas, ale zatím ho fakt baví místa, kde jsou lidi, věci a rambajz. Nejšťastnější díte jsme zatím vygenerovali na matějský a na punkovým koncertě.
Včera jsem zjistila, že Viki kreslí s perspektivou. Sice tužku drží, jako kdyby s ní chtěl někoho zabít, ale možná v něm taky cosi dříme.

Pinot Noir to je dobrý, to běžně zvládají tak ve druhé třídě a ještě jim to někdo musí ukázat.
.
Zina tak malé jezdily do Krkonoš a byly tam obě happy. Starší je doteď.
Tak nevím, nechci vzbuzovat marné naděje ![]()
Pinot Noir je skvělej! já bych to nezvládla doteď, kdyby mi to neukázali
continuity Zina já mu to teda taky ukázala, prostě jsem mu někdy před dvěma týdny takový semafor nakreslila, on ho vybarvil... A teď koukám, že si to asi zapamatoval a má ty linie i celkem rovnoběžné. To je teda fakt človíček, nevím kolikrát, co si o něm myslet. ![]()
rasaNori dík, pisou, ze tam maj pro psy nějaký boxy, kde lze psa odlozit, nezkouseli jste to, jestli je to ok?
My taky zatím s dítětem jezdíme po Čechách - Šumava, Jizerky, dítě je naštěstí v lese nadšený a klidně jsme s kočárem zvládli 20 kilometrový túry (chvíli šel, pak se vezl, pak spal a tak pořád dokola). A teda taky obdivuju všechny s akčním programem s malýma dětma. U mě je to děsnej sešup, před dítětem jsem každej rok vyrážela na nějakou akční dovolenou - treky, road tripy, batoh na zádech, spaní ve stanu, v autě, pod širákem... ale s tim malym dítětem mi to nějak nejde.
Z jiného soudku - kdo jste dával očkovat děti proti neštovicím, byl jste někdo v očkovacím centru? Naše doktorka proti neštovicím neočkuje, sestra, se kterou jsem o tom mluvila, mě od toho spíše zrazovala... trochu mě to překvapilo, protože doteď se mi dr. zdála proočkovací. Takže mi nezbývá než to naočkovat v očkovacím centru a teď přemýšlím, jestli tam jsou na malý (dost možná nespolupracující) děti připravený
(snad jo)
Pinot Noir jestli mají být čáry rovnoběžné, tak je to axonometrie a ne perspektiva. Což nic nemění na tom, že je to borec
Pořád si myslím, že nám jednou ukáže.
pilgrim S ockovacim centrem zkusenost nemam, nase doktorka mi poslala recept, ja vakcinu ve treti lekarne sehnala, doktorka jim to pak pichla a ja ji zaplatila dve stovky za kazdou aplikaci. Neslo by to u vas takhle?
pilgrim my s dětmi nikdy takhle na očkování nebyli, ale v ženských domovech jsou tak milý i na děti, že bych se nebála.
Tak musím říct, že kdybych věděla co si odstavením juniora způsobím, snad bych se na ty antibiotika vykašlala. Od prvního dne bez mléka si zrušil do té doby pravidelný odpolední spánek, z mého pohodového batolete se stal ukňouraný pekelník neustále v opozici a hazejici věcmi, což jsme doteď vůbec neznali. A musím přiznat, že za téhle situace mi ta hodina klidu po obědě dost chybí. Po tomhle celodenním maratonu junior večer mezi osmou a devátou odpadne, stačí ho chvíli udržet ve vodorovné poloze za jeho hlasitých protestů, jinak furt poskakuje jak čertík z krabičky.Takže žádná klidná večerní chvilka, vyprávění, zpívání a tulení se nekoná. Všechno je teď boj. Chjo...
Jimik a jéje, to je o nervy. Snad se to brzy usadí ![]()
Zina alpy v Rakousku? Pro deti skoro vsude velka hriste, leckde i s vodou. Karty na lanovky. Ta heiste nevyvaji oplocena, takze si jeden z vas muze sednout na kraj hriste se psem a je to. Prochazku od hriste kr hristi s peknym vyhledem snad zvladne nezpruzelej ![]()
Ja letos nakonec z Francie vymyslela Svycarsky alpy s obytnakem. Jen psa asi nechame doma teda. Nebo lze nechat psa v zaparkovanym privesu v kempu v lete a neupece se? Nemam k tomu totiz uplne duveru ![]()
Jimik určitě to brzo přejde a najdete zase jinej hezkej způsob ![]()
MPLee jsem zvědavá na dojmy ze švýcarských Alp, ty mám taky na wishlistu
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY