Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
39017 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 09:52

Evaeva jo, chce to hlavně toho nadsenyho jezdce 

když my máme furt stejnej problém, ona dela strašně nerada věci, který neumí, takže tyhle nový dovednosti se učí vzdycky strašně dlouho 

to puky už je dost tezky teda 

Offline Potrefenáhusa
39017 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 09:55

Evaeva já prave nevim s kolobezku, ona fakt strašně nerada zkouší nový věci a hlavně tady na to fakt není terén, my jdeme po asfaltu docela minimalne, ale to puky by to myslím mohlo zvládnout (kdyby chtěla)

jezdime parkrat tydne vedle do velkýho zámeckyho parku, tak tam to berem, ale na tu běžnou dopravu tady to asi spis není, tak nevim, jestli shanet další a další verky

Offline rasaNori
8875 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 09:58

Já teda doma občas před delším výjezdem dělám i jídlo sebou, protoze doma po dovareni to vše nastoucham do myčky a hotovo:D a dost mi to šetří čas, protože těstoviny/ryze atd je už rychle dovarene.  

Offline continuity
43588 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 09:58

Makara no jenze my byli nekde v lesích a do České Lípy 20km a do Boru 15. Já si to přejíždění kvůli nákupům řada odpustim. 

Když se mi v kde do auta nákup cestou, vejde se mi i z Prahy. 

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 10:00

Mrakoplas jojo, kiwi.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. dubna 2023 10:04

Potrefenáhusa jo, ty kolo odrážedla zvládnou i terén. Jestli projedeš s kočárkem, tak určitě. On byl nadšený, ale taky neměl jinou možnost, po sídlišti jsem skejt nevozila. Těžké ho máme taky, ale to problém nebyl, spíš musí chtít. Mladšímu jsem pořídili tu vodící tyč, abych mu mohla pohodlně pomáhat, ale to s kočárkem není kompatibilní vůbec, nedáš to na něj ani nemůžeš tlačit zároveň oboje.

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 10:14

Zrovna příští tyden jedeme (obytňasem), beru krabici těstovin a červenou omáčku poslední záchrany. Kafe, čaj, mléko. Nepočítám teda miminí jídlo, ale to je věc pomíjivá. Dcera má ty dlouhé cesty spojené s večeří u McDonalda, takže už se ani neobtěžuju se svačinkami, dělám akorát krabici zeleniny plus pár pochutin. Přespíme na první francouzské pumpě a ráno je k snídani café et croissant Teda bezlepkáři mezi námi si dají akorát to café, ale manžel s dcerou si mlaskají...

Uf, už aby to bylo. Bohužel mě do té doby čekají dva zápisy, musím napsat přednášku na konferenci, kočky mají termín očkování a dcera oslavu narozenin

Offline Vari
2229 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 10:37

Pinot Noir Mondeo mam ja a chci ho shodit ze skaly. Ridi se mi dobre, dost se do nej vejde, ale evidentne mu vadi dest, pac bud se rozsviti kontrolka motoru, nebo rovnou spadne do nouzaku. Minulej tejden cestou z Moravy spadlo do nouzaku petkrat, coz na nacpany D1 fakt chces . V servisu zadnou vadu neodhalili.

Offline Pinot Noir
30030 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 10:39

Vari tak shodit!

Offline Vari
2229 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 10:43

Pinot Noir No neboj, sambo uz vybira novy auto. Akorat to vypada na passata za 350k, coz je pro me, ktera ma najeto asi 200 km, trosku zbytecnej luxus, ja bych chtela oprejskanou oktavku, kterou se nebudu bat odrit :-D.

Offline Karja
44915 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 11:13

Garfie Jako svatej vypadá spíš malej Garfík, ty jistě sedíš vepředu s kabelkou a tím spacákem pod nohama:-D

Offline rasaNori
8875 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 11:17

Vari Muž už 3 roky básní o audi a6 allroad, jenže placatou karou u nás jezdím převážně já, za poslední rok se mi supa podařilo párkrát prizdobit, tak se mu to snažím vymluvit.     

Offline Kokoska
35157 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 11:25

Garfie Ještě že máš tak skladný děti!

Muž odmítá vozit kola jakkoli zkroucený nebo nedejbože na cestu sundat přední kolo! Takže s dětma ten autobus a my máme za moje auto nosič na kola. Dřív jsme měli na střechu, ale nynější auto mám vyšší, tak jsme koupili Thule a třetí značku.

Offline Kokoska
35157 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 11:30

S dětma je to cestování složitější, zvlášť když se musí shánět konkrétní jídlo. Kdysi jsem zavařovala maso do sklenic, jednou se mi jedna zkazila a byl to teda strašnej smrad, to by nepozřel nikdo.

Nakládání auta jsem se svýma dětma nezažila, auto jsme neměli. Teď když vezu vnoučata, fakt je to boj o místo. Hlavně když je potřeba kočár, to musím nechat doma kryt kufru a ještě že mají zatím krátký nožičky a leccos se vejde pod ně.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. dubna 2023 11:44

Kokoska jo, kryt kufru jsme vozili naposledy s jedním dítětem S koly je blbé, že přibývají i ty další cajky jako čtyři helmy, dvě sedačky pro děti. Ještě horší je to s lyžemi, lyžáky, helmy, boby, nedej bože až přibudou běžky a snowboardy.

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 11:54

Evaeva my máme v autě díru na lyže. Ale jinak ty helmy, lyžáky, to jsou tak nemožně neskladné věci. Na kola budeme muset pořídit ten držák na zadní dveře.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. dubna 2023 11:56

Mohučanka my zatím vozíme kola na střeše a lyže v rakvi taky, tam se vejdou i nějaké lyžáky k tomu, ale do budoucna taky chceme ten držák na kouli. Nejhorší jsou ty helmy no.

Offline Garfie
28634 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 12:04

Karja  Jo, to je pravda! Ale já musím nabalit jediný kufr pro čtyři lidi, jinak se tam nevlezeme, to je taky výzva! 

Kokoska No zatím! 

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 12:10

Evaeva Tak helmy vézt na hlavách? Akorát řidič bude mít výjimku ;o)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. dubna 2023 12:12