Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Gatita
8686 příspěvků moje polička 20. dubna 2023 11:01

eless drz se zkousela jsi to resit s partnerem, plni vyzivovaci povinnost?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. dubna 2023 11:02

eless jseš v opravdu těžké situaci, je mi to lítoNa nějaké další dávky by si nárok neměla (příspěvek na dítě, na bydlení)? 

Offline viktorka_od splavu
49444 příspěvků moje polička 20. dubna 2023 11:39

eless pripocti si alimenty a kdybys chtela byt hrda, tak si uvedom, ze to je pravo tvyho syna, ne tvoje..

drzim palce

Offline Jos
příspěvků moje polička 20. dubna 2023 12:01

Karja Ja si taky pripadam, ze nic nezvladam. V praci mam ted 0,3 uvazek, do toho obcas v praze i nejakou nocni jinde. Do toho mame rozkopane cele patro domu, jsme bez schodiste, kuchyne a hlavniho vchodu. Takze bydlime se synem ruzne po rodicich nebo doma a varime na jednovarici . Vcera jsem na dva tydny dovezla psy nasich, jedou na dovolenou. Takze jeste 4 psy k tomu. A ted jsem kyvla na sluzbu na pracovisti, kde uz nekolik let neslouzim. Jestli mi v zari nekde nevezmou dite, tak se asi rozbrecim. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 20. dubna 2023 12:04

eless . To je hrozne cteni. Expartner neplati/nepodili se na nicem? 

Offline Vari
2229 příspěvků moje polička 20. dubna 2023 12:13

Jos Ja pochopila, ze je to stale partner, jen je to peknej... hodnoceni si necham pro sebe, nechci tady verejne soudit podle prispevku.

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 20. dubna 2023 12:20

Jos já se obávám, že to není expartner ale partner, který si uvědomuje, že partnerka je na něm finančně závislá, a tak si dělá (a říká), co chce.

Alespoň tak jsem to pochopila. 

A taky mě napadlo, jestlipak on z peněz, které vydělá, nějak podporuje už tak nesnadnou výchovu chlapečka...? Každopádně moc na eless myslím a posílám sílu

Offline Jos
příspěvků moje polička 20. dubna 2023 12:43

Vari Mohučanka Dekuji. Nejak jsem prehledla jeden prispevek...Tak to je jeste smutnejsi. Pro me nepochopitelne. 

Offline MPLee
3052 příspěvků moje polička 20. dubna 2023 13:09

Vari Tabea to jsou teda historky  

eless drž se! Máš to opravdu těžké a obdivuju, jak skvěle zvládáš péči o syna. Úklid s klidným srdcem vypusť. 

Offline MPLee
3052 příspěvků moje polička 20. dubna 2023 13:11

A já konečně dodělala hlavní věci v dětském pokojíčku. Ještě pár dodělávek chybí, chci jiné závěsy a přemýšlím jestli bychom activity domek nebo prolézačku nenacpali do obýváku. No a stejně tam spát odmítá

Offline Vari
2229 příspěvků moje polička 20. dubna 2023 13:23

MPLee Me vzdycky pobavi, kdyz se me nekdo zepta, kdy jsme deti presunuli do detskyho pokojicku. No hned po narozeni, ale od zacatku tam spim s nimi a budu tam tak do jejich maturity. Koupili jsme jim velky postele, udelali jsme v pokoji takovy trojluzko, ale stejne spime vsichni tri na my posteli o sirce 90 cm .

Offline dzizisketa
9029 příspěvků moje polička 20. dubna 2023 13:31

MPLee 

Super!

Offline MPLee
3052 příspěvků moje polička 20. dubna 2023 13:41

Vari já teda s přesunem ani nepočítala ještě. Jen ten pokoj byl takové moje skladště a teď to je hernička, no. Je to super na roztahané lego všude nebo když přijde návštěva s dětma, že se bordel koncentruje hlavně tam. Plus pak na terase vedle má domeček a slibuju si od toho klidné večery u grilu a piva zatím co děti se zabaví samotné (to naštěstí funguje dobře, zvlášť s návštěvou). Ona se podílela na zařizování a je na ten pokojíček hrozně hrdá. Občas si tam nechá přečíst knížku po obědě a chvilku poležíme... No třeba za rok dva se tam přesune i s bráchou rovnou

jinak na 3 lůžku spíme v ložnici co má 12m všichni 4

Offline Vari
2229 příspěvků moje polička 20. dubna 2023 13:55

MPLee U nas je pokojicek zatim fakt jen na spani, je v patre a deti travi den dole v obyvaku. Takze to u nas vypada furt jak po vybuchu :-D. Ja si od koupe posteli slibovala, ze treba obcas budou spat ve svy posteli, ale zatim musi spat nalepeni na mne, uz jsem pekne rozlamana, tohle zadnej fyzioterapeut uz nikdy nespravi.

Offline letfenixa
10938 příspěvků moje polička 20. dubna 2023 14:27

Vari malý spí nalepený na mne stále a ked sa náhodou v noci odkotula na svoju posteľ, tak ho 6.zmysel zobudí a šup na mňa. 

Ale pozor, normálne prešli už skoro 2 týždne od Veľkého Upratovania a my sa ešte nebrodime obyvackou a na pracovnom stole má ešte stále miesto!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. dubna 2023 14:46

Vari děti spí ve svých postelích, ložnici i hernu mají v "přízemí" a stejně to v obýváku často vypadá jako po výbuchu (stejně jako v těch jejich pokojích). A to už tam nemáme skoro žádné hračky, jen knihy. Jediná uchráněná je ložnice, tam taky kromě dvou průchodů okolo postele není žádné místo.

Offline Karja
44917 příspěvků moje polička 20. dubna 2023 15:06

Jos Já myslim, že jsi hrozně šikovná a stíháš toho moc, lékařka, díte neumístěno (to ti přeju že se podaří od září) a dost pracující manžel. My jsme poměrně páni svého času a nějak se nám nedaří, no snažím se to zachránit tim, že se určitě hodně věnujeme dětem:-D. Ale někde to všechno protejká ten čas a energie a nevím kde!

Offline Karja
44917 příspěvků moje polička 20. dubna 2023 15:06

Jos Já myslim, že jsi hrozně šikovná a stíháš toho moc, lékařka, díte neumístěno (to ti přeju že se podaří od září) a dost pracující manžel. My jsme poměrně páni svého času a nějak se nám nedaří, no snažím se to zachránit tim, že se určitě hodně věnujeme dětem:-D. Ale někde to všechno protejká ten čas a energie a nevím kde!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. dubna 2023 15:18

Karja já mám pocit, že čím míň toho mám, tím míň toho stíhám 

Offline Karja
44917 příspěvků moje polička 20. dubna 2023 15:20

Evaeva To je jasný, člověk zpomalí tempo.