Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Sweet Potato
40639 příspěvků moje polička 20. dubna 2023 17:32

Zina Gratulujuuuu!

Offline Gatita
8686 příspěvků moje polička 20. dubna 2023 17:48

Zina gratuluji

Offline Gatita
8686 příspěvků moje polička 20. dubna 2023 17:51

Jedno nemocne dite, navsteva zubare a tridni schuzky v jednom dni. V hlave mi huci a jsem zrala na sklenicku. Ten zubar byl vyzivny, nejspis jsme se dostali na black list. 

Offline GChK
299 příspěvků moje polička 20. dubna 2023 18:08
Reakce na Evaeva:

GChK jo, to se může změnit. Uvidíš. Taky záleží, jak se zapojí rodina.

​Tam je to jasné, můj muž funguje na 1000%, ale tím to v naší rodině končí.

Ještě pes, ten to taky dělá dobře. Konečně si mimina všimla, tak jí začala usilovně nosit míček, že by třeba...

Offline GChK
299 příspěvků moje polička 20. dubna 2023 18:09

A k tomu jak funguje můj muž, vypovídá na fotce špinavá látková plína v rohu. Holt nemůže mít všechno

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 20. dubna 2023 18:16

MyrtilaOno taky záleží jaká práce. Já dělám marketing, to se dá dělat i po desetiminutovkách v průběhu dne. Je to otrava, je to neproduktivní, za hodinu cistyho času bych toho udělala dvojnásob, ale jde to. S moji původní práci to bylo dost složitější, potřebovala jsem aspoň hodinu, abych se mohla poradně soustředit a zabrat do textu. 

Offline Myrtila
5443 příspěvků moje polička 20. dubna 2023 19:07

MP Meri Moje předchozí práce taky nešla dělat po desetiminutovkách, ale spíš po delších úsecích a u počítače. A když mám během dne obvykle max půl hoďky klidu, často ani ne v kuse, nedovedu to věnovat práci. 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 20. dubna 2023 19:32

nebuden oznacovat lebo nejak nestiham dohladat. ex teda este nie je a dost riskujem uz len tym ze tu takto verejne pripustam ze sa na tu ex situaciu pripravujem a chystam. rozumna rec s nim nie je. ked som mu v minulosti povedala ze mam asi nejaky psychicky problem alebo ze k nemu smerujem tak ma hnusne odbil ze si to vymyslam lebo sa doma nudim a nestaram sa o dieta. v tom momente prestal byt v mojich ociach pre mna oporou a partnerom. to bolo este v roku 2019. potom dosla pandemia a bola som v haji. najskor mu vadi ze nemam zamestnanie a som s dietatom ako pritaz a potom mu zas vadi ze zamestnanie mam ale ze nenosim dost penazi a nestaram sa o domacnost a som leniva. samozrejme je pravda ze to tu nie je ako zo skatulky pretoze jednak sa tu citim ako otrok a po druhe tu nezijem sama takze nebudem vsetko sama robit a hlavne vysledok nie je vidno a to je strasne ubijajuce. manzel sa finance podiela ale na nakupy potravin chce chodit vyhradne on lebo ja vraj kupujem blbosti a zbytocne minam. neplanovane vydavky ktore on neschvali si mam hradit sama tj niektore polozky stravy alebo ak ma pocit ze nakupim vela oblecenia pre dieta. veci pre seba od kozmetiky az po oblecenie a nejake vino ci dobroty k vinu si kupujem pre seba zo svojho. no a uz v minulosti sa vyjadril ze ak pojdeme od seba tak ma nehodla zivit a na dieta bude davat nutne minimum. v tomto pripade ide hrdost bokom a dieta ma rodicov dvoch takze financne by sa mali podielat obaja. ja som si uz s prepacenim odsrala dost. prispevok na byvanie nedostanem lebo byt je pisany na rodicov tj nemam ani vlastne byvanie a najomnu zmluvu tiez nemam a vsetky naklady na byvanie platim prislusnym instituciam a nic navyse rodicom.

z toho co tu napisem je poznat len ten moj pohlad na celu situaciu. urcite to nie je az taky zly clovek ako to tu z toho celeho vyznieva a uvedomujem si ze ani ja nie som dokonala a nerobim veci ci nereagujem tak ako by som chcela alebo mala. z toho co som vypozorovala sa jedna o osobu ktora nikdy nemala mat deti lebo sa odmieta vzdat svojho pohodlia a prisposobit zivot ktory zahrna potomka a starostlivost on a najma v situacii kedy ma zvysene naroky na tu starostlivost. len vazne neviem preco potom suhlasil aby to dieta bolo. asi fakt netusil do coho ide. ja som sice tiez nevedela odhadnut ako velmi to bude tazke ale myslela som si ze na to budeme dvaja. strasny omyl. dlho som lutovala ze dieta mam az kym mi nedoslo ze to nie je dietatom ale tym ze som nan sama a ze problem je v tom ze nemam doma pomoc a oporu. takze nie je problem v tom ze by som bola zla mama ale v tom ze bol sakra blby vyber otca dietata. nebyt potomka tak nikdy nie su tie problemy ako teraz a nikdy nezistim kto a co je v skutocnosti zac. za bezdetna tomu nic ani nenasvedcovalo.

to som sa zase raz rozpisala... prepacte mi za ten vylev

Offline Tabea
8268 příspěvků moje polička 20. dubna 2023 19:38
Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 20. dubna 2023 19:39

elessTo je moc smutný čtení a moc těžká situace. Popravdě se mi to zdá jako neopravitelný vztah. Držím palce, abys vymyslela nějaké řešení, jak z toho ven, abyste mohli žít každý šťastně a po svém a nakonec si třeba i navzájem odpustit.

Nechci tě k ničemu nabádat, ale mám v blízkém okolí dvě cerstve (cca rok) samoživitelky, obě s dítětem do 3 let. Obě se dost naplakaly, maj to těžký, ale davaj to. A ani jedna toho ani na chvíli nelitovala

Offline Myrtila
5443 příspěvků moje polička 20. dubna 2023 19:44

eless Kdyby tu byl objímací smajlík, tak bych ho sem dala, tohle je fakt situace na ...

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 20. dubna 2023 19:47

MP Meri ani ja by som to nelutovala. vlastne lutujem ze som stale v tej blbej situacii. velmi sa bojim tych financii. sama to neutiahnem. fakt sprosta dan za to ze mam dieta so specialnymi potrebami ze v tych srackach musim nejaky cas este ostat

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. dubna 2023 19:55

MP Meri taky jde o to, jestli ti ty desetiminutovky přináší, když to blbě řeknu, potěšení. Prostě jestli to za to stojí. Ale jseš dobrá, že takhle pracuješ.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. dubna 2023 19:56

eless je mi fakt hrozně líto, že jseš v takové situaci

Offline Karja
44917 příspěvků moje polička 20. dubna 2023 20:05

eless Mrzí mě to, doufám, že najdete brzo nějaké řešení. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 20. dubna 2023 20:14

eless . Doufam, ze bude zase lip. 

Offline Potrefenáhusa
39017 příspěvků moje polička 20. dubna 2023 20:56

eless taky mi te je lito kvůli tvoji dlouhodobý situaci a moc preju, abys nasla nějaký východisko

Offline Potrefenáhusa
39017 příspěvků moje polička 20. dubna 2023 21:13

MPLee dneska jsem viděla v levnych knihách ve vodičkově nějaký znovupoužitelný sešity na grafomotoriku s peppou

Offline Potrefenáhusa
39017 příspěvků moje polička 20. dubna 2023 21:16

MPLee váš pokojíček ukážu doma, aby tady ten člověk pochopil, ze jedinej trofast v obejvaku je fakt zcela nedostatecnej

Offline Potrefenáhusa
39017 příspěvků moje polička 20. dubna 2023 21:17