Potrefenáhusa Jako ono to šlo, ale nám teď ty hračky narostly uplně do katastrofických rozměrů, protože ty naše holky si hrají uplně se vším! My máme i ještě hrazdičku pro miminko, jakmile se něčeho dotknu, někam to odklidim, už to hledají...ty miminní věci totiž mají pro svoje panenky. Ted jsem navíc tak čtvrt roku jim do těch hraček moc nesahala, nekompletovala, nevytřizovala a už je to v háji, ted to vezmu až pak najednou až jim bude 10.
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa Jako ono to šlo, ale nám teď ty hračky narostly uplně do katastrofických rozměrů, protože ty naše holky si hrají uplně se vším! My máme i ještě hrazdičku pro miminko, jakmile se něčeho dotknu, někam to odklidim, už to hledají...ty miminní věci totiž mají pro svoje panenky. Ted jsem navíc tak čtvrt roku jim do těch hraček moc nesahala, nekompletovala, nevytřizovala a už je to v háji, ted to vezmu až pak najednou až jim bude 10.
Zina Gratulace veliká, moc Vám to přeji.
Zina mám velikou radost s vámi a doufám, že to brzo budeme moci oslavit nějakou zmrzlinou a hřištěm zas :)
eless Z toho na člověka padá tíseň jen to čte, ne tak když v tom musí žít. Jsi skvělá máma, co navzdory všem okolnostem dělá pro svoje dítě maximum možného
.
eless složité a těžké to máš, přesto pro syna děláš vše, co je v tvých silách a jsi skvělá máma! Moc bych ti přála někoho, kdo by zase dělal vše, co je v jeho silách, pro tebe. Drž se ![]()
Zina To je radosti! Blahopřeju ![]()
elessradu nemám, tak posílám aspoň ![]()
Ale pokud je byt (tvých) rodičů, tak můžeš mít nájemní smlouvu a s tím by se snad dalo pracovat ![]()
Potrefenáhusa no to by nám nestačilo ani omylem. Jen duplem a hrama/puzzlema bychom zaplnili dva. Ale uznavam, ze hracek a her mame zbytecne moc. Nebo zbytecne - ono se to vyuziva, ale dost toho pujcujeme, neco mame ted na horach a urcite by stacilo mene. Jenze me to bavi no
Ta Peppa by zatim byla moc tezka asi, ale urcite by se ji libila. Ted frci a ma ji na ponozkach i kalhotkach (ktery stejne nenosi, protoze pleny se nevzda
)
Karja ja se taky tesim, az to zmizi z domu. Ale jak pises, jeste to par let potrva, oni si s tim porad hraji.
A dnes me nepotesilo, ze softshellova bunda, kterou tu susim po starsim dlouhe ctyri roky, po tydnu provozu vypovedela sluzbu. Totez prechodova bunda. Takze tu 4 roky opatruju nejake hadry, aby se na obou podelal zip, zrovna kdyz je konecne potrebuju.
Gatita Jo to naštve, zrovna když to potřebuješ ted.
MP Meri taky jde o to, jestli ti ty desetiminutovky přináší, když to blbě řeknu, potěšení. Prostě jestli to za to stojí. Ale jseš dobrá, že takhle pracuješ.
Ty desetiminutovky mě netěší ani omylem, ale když splnim nakonec celej ukol, nebo přijde na konci měsíce vejplata ... tak to mě potěší velmi ![]()
JankaM Ta nájemní smlouva mě taky napadla, ale rodiče by to pak zase museli danit jako příjem a do toho by se jim asi nechtělo.
eless Je mi moc líto tvojí situace, už dlouhodobě. Myslím, že pokud jsi psychicky připravená na možnost rozchodu, tak si najdi chvilku a propočti si to. Možná by ti totiž skutečně bylo líp samotné. Budeš mít vlastní svobodu, dítě bude mít pravidelně na starosti otec, takže ty si odpočineš (budeš pracovat, cokoli) a dost možná to i finančně s nějakými přídavky vyjde líp. A taky budeš časem otevřená nějakému novému vztahu. Nemyslím, že je třeba to udržovat za každou cenu. A pro dítě, čím dřív, tím líp.
MPLee hry a puzzle máme taky vedle (v obejvaku). Já nechtěla vůbec hodnotit, kolik toho mate, mne štve, ze nejsme schopny udělat pokoj pro děti, porad se tu handrkujem o věcech, jako kdyby to byl můj bordel a dětem stačily dvě dřívka a ouško z hrnecku. Starší dite má oblečení v moji šatní skříni, velkou postel pro starší jsem prosadila pomalu nasilim apod.
dům je malej a muž se zuby nehty drží "pracovny" (kde nepracuje)
Potrefenáhusa na čem muži v té pracovně záleží nejvíc, na stolu? Jestli by se nedalo tam pomalu infiltrovat nějaké skříňky na hračky.
Potrefenáhusa jasne, nez pracovna kde se nepracuje je lepsi detsky pokoj kde deti nejsou!
ne urcite, ja jsem fakt rada, ze jsem se k tomu dokopala. Jen ted se stejne s muzem dohadujeme, proc jsou hrackyni po obyvaku, kdyz maji prece pokojicek. Jenze je taky v jinem patre.
A to nase malicky miminko ma uz pul roku! Kam to utika? Kez by jeste zacal spat aspon trosku v noci a bude uplne dokonalej ![]()
MPLee moje malý miminko mi podává ovladač, ukazuje prstíčkem na televizi a volá ŤA!! ![]()
eless
ja muzu rict jediny - lituju pouze toho, ze jsem to neudelala driv!
Garfie dítě bude mít pravidelně na starosti otec
No tak s timhle bych moc nepocitala, co tu tak za ty roky ctu...
rasaNori vid, taky si myslim. Vidim to u svyho bratrance, ten se presne nechtel starat o syna, protoze autisticky spektrum, byl hodne narocnej, ublizoval detem, neustale resili nejaky problemy a navic meli jeste dalsi dite k tomu....no to posledni co chtel, bylo brat si kluky na vikendy. Zacal az kdyz byli v puberte, vychovany a vsechnu tu hroznou praci oddrela jeho exmanzelka...:(
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY