Vše o těhotenství a dětech
Vari i v Praze je nejaka akademie, ale asi policejni?
Vari :"myslim, ze Anglicane jsou velmi civilizovany narod. Poslou Imogenu do skoly - a poslou, to znamena z Rangunu do Anglie ci naopak - ve veku sedmi let a taktak ji privezou, kdyz je ji 30"
Kokoska Jj, stredni policejni skola i policejni akademie v Praze jsou, ale to je moc blizko, to by bydleli dal doma. :-D Ale ta stredni vojenska skola je husta, chodi tam v uniforme, vsichni povinne bydli na intru, nemaji tam tridy a tridni ucitele, ale čety a velitele čety a tak.
Vari pošli je na Moravu do Holešova na policejní, holka bude mír mega výběr kluků a synek prvák nějak přežije a od druháku bude mít taky výběr nových prvaček
Syn se naučil podepsat, takže v Ríšově stylu pojal podezření, že umí psát a píše knihu ![]()
Taky jsem jim dala trička s krátkým rukávem, což oba odmítli a oblékli si je až odpoledne. Co asi bude, až jim dám kraťasy?![]()
Evaeva naše taky dneska kratkej rukáv odmítla, ale spokojila s mikinou na to (a všechno ji je to malý)
Potrefenáhusa oni se s tím nakonec nějak srovnali, akorát mladší si nejdřív strčil lokty do rukávu, že teda bude chodit takhle
Ale ráno to odmítli úplně. Nakonec ani takový hic nebyl, tak jsem se nemusela namáhat. Já jim už na novou sezónu nakupovala, starší bude muset přepustit 98/104 mladšímu, i když spoustu věcí by mu byla. Ale jak jsem tak dneska nakoukla do těch zadních komínků, kde jsou letní věci, tak to bude chtít probrat a s nákupy určitě nekončíme![]()
Evaeva a o čem ta kniha bude? ![]()
![]()
syn ve 2,5 letech, když začalo být teplo, měl záchvaty, že si ty kaputt věci neobleče. Děravý boty (čti sandály), kalhoty a trička s chybejicima (čti krátkýma) rukavama i nohavicema. Dokonce mi ukazoval, že jede kaputt auto (čti cabrio). ![]()
Tabea
je to hrozný, jaký jsou konzervy. Ale je fakt, že půl roku nenosili nic jiného a to je pro ně šílená doba.
Když zjistil, že teda psát neumí, tak opsal z knížky "Léto, obrázkové příběhy". Nechal si to přečíst a když zjistil, co vlastně napsal, nakreslil komiks, jak letí k moři ![]()
Vari :D UNOB hrozila i u nás, dost jsme mu to rozmlouvali, nakonec to ztroskotalo na odběru krve a upsání se na 10 let Armádě. A to mu šlo pouze o obor ze sféry bezpečnosti, né obrany.
Evaeva 98 už jsou ji malý, premejslim, jestli místo 104 nemám rovnou brát 110, u těch tricek zvlášť
Kan Na unob jsou uz i civilni obory, kdy clovek nemusi vstoupit do armady, ale zase to nema ty vyhody vojaka z povolani. No uvidime, zatim maji maskacovy teplaky a v portfoliu fotky v maskacovejch dupackach velikosti 50.
Potrefenáhusa starší je celkem hubený, takže by mu kraťasy i některá trička s krátkým rukávem v pohodě byly v té 98/104, jinak nosí spíš už 116. Ale přijde mi jako blbost kupovat věci mladšímu, když je může zdědit a starší ty nové bude nosit zase ty dvě sezóny.
Ja se rozhodla, ze na tema nocnik s nima uz odmitam diskutovat, koupila jsem jim kalhotky s patrolou a slipy s dinosaurana, vyrobila tabulku slavy na lepeni hvezdicek za uspesny pouziti nocniku. Odpoledne jsem jim sebrala pliny a za cca tri hodiny jsem kazdyho trikrat prevlikala
. To bude dlouhej, dlouhej proces...
Tady to jede periodicky: nočník, boty, já dnes doplňuju horečku
měli jsme jít s kamarády do zoo, místo toho má zas ctyricitky. Je mi ho tak líto. Většinu dne byl úplně gumovej, koukal na pohádky, zvládli jsme jen pár her. Teď dostal další nurofen, snad se aspoň chvíli vyspíme. Usnul na gauči u večeře a od tý doby už byl třikrát vzhůru s žalostným pláčem, maamiiii ![]()
Vari už je teplo, svlikni je úplně, oni to v tom oblečení tak necítí
žluťásek tlapkame moc, já mám za sebou dost strasnej den, jsem rada, ze už chrapou...dneska se teda po tom uspavani jako supermatka necejtim, spis jako vyzdimanwj citron
Vari ja se chystam sebrat pleny tak do dvou tydnu. Cekam, az bude teplo (cti az bude zase rychle schnout pradlo na balkone, az budu porad prat to pocurane). Nahata je stoprocentni, chodi doma na zachod s nastavcem, ma u nej schudky a je samoobsluzna. Kdyz jsme obchazely dny otevrenych dveri ve skolkach, i kdyz mela plenu, hned hlasila, ze chce na tamnich zachodech curat a fakt je pouzila... Ale jak ji dam kalhotky, tak to proste pousti skrz a vypada, ze ji to je uplne jedno
vyzkouseno doma i venku
najomnu zmluvu nemozem mat lebo by z toho museli platit dane. skusim sa samozrejme informovat na urade ale velku sancu tomu nedavam. chystam sa okrem toho na urade vybavit aj nejake prispevky na dieta kedze s jeho diagnozou ma narok ale netusim kolko a ako dlho to bude trvat. proste ked uz tam budem tak skusim zistit co najviac. na to ze budem sama so synom som pripravena akurat ako som si pocitala financie tak to bohuzial bez prispevkov iba s mojim prijmom nedam. z predchadzajucich rozhovorov s buducim ex (sancu na zachranu uz nevidim) necakam ani citelnu financnu podporu (vykrical mi ze ma nebude zivit a na decko da minimum) a takisto necakam asistenciu vo vychove kedze som si vypocula ze rozmaznavam a kazim decko a on sa toho ucastnit nebude ked z neho vyrastie kriminalnik a vraj otca nepotrebuje. a ked ho bude potrebovat tak ho skontaktuje (tak urciteeee) nuz takeho ako je on urcite nie. zacinaju pribudat situacie kedy ho dieta odmieta a ani sa nestotoznujem s jeho typom "vychovy" takze maleho budem mat vyhradne v starostlivosti ja a kontaktu branit nebudem lebo tusim ze bude minimalny alebo ziadny. a ak by bol nejaky problem tak sa budem snazit aby tam bola vzdy tretia strana alebo kontakt ziaden. o nejakej striedavke ani neuvazujem lebo uz teraz vidim ako nevie fungovat ako rodic sam ale vzdy deleguje na niekoho ineho a v kazdej situacii mu prasknu nervy a len vsetko zhorsi. a aby traumatizoval dieta navyse s diagnozou tak o to tiez nestojim.
mam v blizkom okoli skaredy rozvod a natahovanie sa o dieta a zaroven moznost vdaka jednej zo stran skontaktovat sa a poradit sa - pravne sluzby. zatial som tu moznost nevyuzila pretoze musim ziskat informacie ohladom financii od statu na co mam narok teraz a na co ako jednorodic.
vsetkym dakujem za podporu a padli tu aj dobre rady ktore isto vyuzijem![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY