Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. dubna 2023 14:29

Potrefenáhusa já myslela ten kočár. Jinak my právě přišlo lepší je nechat před kabinkou i kvůli tomu ohmatávání. Ale moje děti nezdrhají a nikdy nezdrhaly.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. dubna 2023 14:31

MPLee no však jo. Ale říct mi někdo, že jeho pes kouše, tak to vůbec nerozporuju a obejdu ho obloukem.

Offline GChK
299 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 14:34
Reakce na Pinot Noir:

Proč je tolik pejskařů přesvědčeno, že "on si chce jen čichnout" musí lidi strpět a vůbec to nevadí a že pomůže dítěti, které schovává obličej, když mu do něj strká čumák čtyřicetikilový pes, říkat "neboj se"?

​Protože (a to píšu jako pejskař) je mezi nimi dost blbců. 

Offline Karja
44917 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 14:41

Zina Já myslím, ale že u vás je to o ničem jiným. Tenhle pes je větší než moje děti a je dost neukázněnej, furt čuchá, takže ony to mají přímo do obličeje a hlavu má třikrát takovou co oni, i dost skáče. Jinak naopak všechny psy vítáme, dcera je miluje. 

Offline GChK
299 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 14:45

MPLee Měli jsme doma na návštěvě roční mimino a ono šlo, strčilo feně ruku do tlamy a zatahalo jí za pysk. Krve by se ve mně nedořezal. Psice teda vyjekla, odskočila a utekla před miminem. 

No jo, jenže od té doby před miminama utíka a schovává se, což je teda taky opruz. (a stížnost spíš do zvířecího vlákna)

Offline Pinot Noir
30030 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 14:50
Reakce na GChK:

​Protože (a to píšu jako pejskař) je mezi nimi dost blbců. 

​Asi jako v jakékoliv jiné skupině.

My máme smůlu, Ríša měl dva nehezké zážitky se psy, jednou na něj skočil s rozběhem velký labrador, vyskočil na něj na jednu atrakci na dětském lanovém hřišti. Bylo štěstí, že měl helmu na kolo, protože ten pes mu celou svou váhou v rozběhu přirazil hlavu na sloupek, bylo to hodně ošklivé. A podruhé se na něj přihnalo takové tlamaté monstrum, to jsem měla strach i já, pes plnou rychlostí běžel přímo k nám a panička cosi křičela z dobré stovky metrů, a skončilo to taky tím sežraným rohlíkem.

V obou případech jsem byla samozřejmě za hysterickou matku, když jsem si u toho druhého případu posteskla na Facebooku, dozvěděla jsem se, že je to vlastně naše chyba, že neměl jíst v parku rohlík.

Bohužel má Ríša od té doby hodně velký strach ze psů jakékoliv velikosti, a už se mu to tedy podařilo přenést i na Viktora.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. dubna 2023 14:58

Pinot Noir pes na hřišti je ještě další level

Offline MPLee
3053 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 16:49

Evaeva ja se priznam, ze psa na hriste pbcas beru. Ale sedi v kocaru bud dole v kosi nebo na sedacce s dela, ze neexistuje. Kdyz je tam hodne lidi, tak ho nechavam v kocarku venku pred plotem hriste. Kdyz malo, tak se pritomnych ptam, jestli jim nevadi. Vlastne tam vubec neslapne a spousta lidi si ho ani nevsimne.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. dubna 2023 16:55

MPLee no jasný, tchýně nosí psa v tašce, to jsem nemyslela. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 24. dubna 2023 16:56

MPLee Taky psa beru na hriste. V Praze byval za plotem mimo hriste uvazany. U nas plot neni, tak ho vetsinou uvazu k lavicce nebo ke stromu. Stejne jsme tam vetsinou uplne sami. Ted se mnou chodi i na detskou gymnastiku a ceka venku. Atrakce pro deti. Beru to jako nutnou socializaci i pro toho psa, cim vic situaci zazije, tim vetsi spoleh na nej bude. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. dubna 2023 16:58

Jos ale nenecháš ho prohánět mezi dětmi a čůrat na klouzačky, ne? To už jsem taky zažila.

Offline 999
19897 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 17:52

moora Já se tak těším, až si s nima uděláme výlet k moři :-). 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 19:09

999

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 19:20

Garfie jo, deti budeme mit asi podobne, ja mam 8 a skoro 12. Starsi prave taky dela hodne do skoly na mobilu i pocitaci. Maji hromadne projekty, ma kvuli tomu ruzne cally se spoluzackami  s uciteli komukuje na ruznych platformach (to je trochu des, ze kazdy chce neco jineho, ale aspon se to nauci), pak se to spatne koriguje a vysvetluje. Syn je do technologii sileny, najit hranici je nadlisky ukol. Ted jsem se poucila - zadala jsem mu na family linku, ze o vikendu muze na mobil az od 9.00 a naivne si myslela, ze diky tomu nevstane o vikendu v 6.45 a on vstal v 6.30 a odpocitaval zbyvajici cas

Mne na tom opravdu nejvic vadi to tristeni pozornosti a neustale hlazeni obrazovky, vlastne jen takove mimodek 

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 19:22

moora gratuluji

Offline Potrefenáhusa
39019 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 19:32

999 moora nechcete sebou i naše?

Offline GChK
299 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 19:36
Reakce na Potrefenáhusa:

999 moora nechcete sebou i naše?

​Taky půjčím

Online Tabea
8269 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 19:40
Reakce na Potrefenáhusa:

Zina no jak bych to rekla, osmdesátikilovej leonek u dědečka -  toho se teda nebojim, max ze dite porazí a nadšeně pošlape, ale to olizani je trochu ne-chut-ný  stačí jeden zásah jazykem a diteti musíme umejt i vlasy  úplně mokrou trnku koupeme pokazdy 

Offline 999
19897 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 19:43

Potrefenáhusa GChK Úplně v klidu :-). 

Offline rasaNori
8875 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 19:44

U tohohle zvířete se taky hodně špatně vysvětluje, že není dobre ji hladit, protoze fakt nesnáší lidi (cizi). Teď kousla rodinného známého do ruky, a celkem dost, protoze ji chtěl podrbat na rozloučenou a ona už seděla v aute. Taky nechápal proč. Přitom psa mají.