Potrefenáhusa já myslela ten kočár. Jinak my právě přišlo lepší je nechat před kabinkou i kvůli tomu ohmatávání. Ale moje děti nezdrhají a nikdy nezdrhaly.
Vše o těhotenství a dětech
MPLee no však jo. Ale říct mi někdo, že jeho pes kouše, tak to vůbec nerozporuju a obejdu ho obloukem.
Proč je tolik pejskařů přesvědčeno, že "on si chce jen čichnout" musí lidi strpět a vůbec to nevadí a že pomůže dítěti, které schovává obličej, když mu do něj strká čumák čtyřicetikilový pes, říkat "neboj se"?
Protože (a to píšu jako pejskař) je mezi nimi dost blbců.
Zina Já myslím, ale že u vás je to o ničem jiným. Tenhle pes je větší než moje děti a je dost neukázněnej, furt čuchá, takže ony to mají přímo do obličeje a hlavu má třikrát takovou co oni, i dost skáče. Jinak naopak všechny psy vítáme, dcera je miluje.
MPLee Měli jsme doma na návštěvě roční mimino a ono šlo, strčilo feně ruku do tlamy a zatahalo jí za pysk. Krve by se ve mně nedořezal. Psice teda vyjekla, odskočila a utekla před miminem.
No jo, jenže od té doby před miminama utíka a schovává se, což je teda taky opruz. (a stížnost spíš do zvířecího vlákna)
Protože (a to píšu jako pejskař) je mezi nimi dost blbců.
Asi jako v jakékoliv jiné skupině. ![]()
My máme smůlu, Ríša měl dva nehezké zážitky se psy, jednou na něj skočil s rozběhem velký labrador, vyskočil na něj na jednu atrakci na dětském lanovém hřišti. Bylo štěstí, že měl helmu na kolo, protože ten pes mu celou svou váhou v rozběhu přirazil hlavu na sloupek, bylo to hodně ošklivé. A podruhé se na něj přihnalo takové tlamaté monstrum, to jsem měla strach i já, pes plnou rychlostí běžel přímo k nám a panička cosi křičela z dobré stovky metrů, a skončilo to taky tím sežraným rohlíkem.
V obou případech jsem byla samozřejmě za hysterickou matku, když jsem si u toho druhého případu posteskla na Facebooku, dozvěděla jsem se, že je to vlastně naše chyba, že neměl jíst v parku rohlík. ![]()
Bohužel má Ríša od té doby hodně velký strach ze psů jakékoliv velikosti, a už se mu to tedy podařilo přenést i na Viktora. ![]()
Pinot Noir pes na hřišti je ještě další level![]()
Evaeva ja se priznam, ze psa na hriste pbcas beru. Ale sedi v kocaru bud dole v kosi nebo na sedacce s dela, ze neexistuje. Kdyz je tam hodne lidi, tak ho nechavam v kocarku venku pred plotem hriste. Kdyz malo, tak se pritomnych ptam, jestli jim nevadi. Vlastne tam vubec neslapne a spousta lidi si ho ani nevsimne.
MPLee no jasný, tchýně nosí psa v tašce, to jsem nemyslela.
MPLee Taky psa beru na hriste. V Praze byval za plotem mimo hriste uvazany. U nas plot neni, tak ho vetsinou uvazu k lavicce nebo ke stromu. Stejne jsme tam vetsinou uplne sami. Ted se mnou chodi i na detskou gymnastiku a ceka venku. Atrakce pro deti. Beru to jako nutnou socializaci i pro toho psa, cim vic situaci zazije, tim vetsi spoleh na nej bude.
Jos ale nenecháš ho prohánět mezi dětmi a čůrat na klouzačky, ne? To už jsem taky zažila.
moora Já se tak těším, až si s nima uděláme výlet k moři :-).
Garfie jo, deti budeme mit asi podobne, ja mam 8 a skoro 12. Starsi prave taky dela hodne do skoly na mobilu i pocitaci. Maji hromadne projekty, ma kvuli tomu ruzne cally se spoluzackami
s uciteli komukuje na ruznych platformach (to je trochu des, ze kazdy chce neco jineho, ale aspon se to nauci), pak se to spatne koriguje a vysvetluje. Syn je do technologii sileny, najit hranici je nadlisky ukol. Ted jsem se poucila
- zadala jsem mu na family linku, ze o vikendu muze na mobil az od 9.00 a naivne si myslela, ze diky tomu nevstane o vikendu v 6.45 a on vstal v 6.30 a odpocitaval zbyvajici cas ![]()
Mne na tom opravdu nejvic vadi to tristeni pozornosti a neustale hlazeni obrazovky, vlastne jen takove mimodek
moora gratuluji ![]()
Zina no jak bych to rekla, osmdesátikilovej leonek u dědečka - toho se teda nebojim, max ze dite porazí a nadšeně pošlape, ale to olizani je trochu ne-chut-ný
stačí jeden zásah jazykem a diteti musíme umejt i vlasy
úplně mokrou trnku koupeme pokazdy
![]()
Potrefenáhusa GChK Úplně v klidu :-).
U tohohle zvířete se taky hodně špatně vysvětluje, že není dobre ji hladit, protoze fakt nesnáší lidi (cizi). Teď kousla rodinného známého do ruky, a celkem dost, protoze ji chtěl podrbat na rozloučenou a ona už seděla v aute. Taky nechápal proč. Přitom psa mají.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY