Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Myrtila
5444 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 13:15

Potrefenáhusa Já si u toho vybavila spíš ty zážitky z wc kdekoli venku s kočárkem, vůbec ho najít, dostat se tam (schody, výtah nefunguje...) a pak si ani nemoct zavřít dveře, to byl i pro mého muže dost zásadní zážitek. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 24. dubna 2023 13:16

Myrtila já kočárek nechávala před kabinkou, ale zrovna tohle chlapi řešit nemusí, u pisoárů je místa dost

Offline Jos
příspěvků moje polička 24. dubna 2023 13:19

Evaeva tak to samozrejme je pravda. Taky to nemusim. Vetsinou jsou navolno a bez regulace psi, u kterych mam celkem respekt a kolikrat nevim, jestli se nepujdou poprat. Jinak samotne s ditetem se mi to asi nikdy nestalo. 

Offline Myrtila
5444 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 13:23

Evaeva No, já obvykle taky, nebo jdu na vozíčkáře, ale někde je to tak blbě řešené s dveřmi, že kombinace kočár+zavřít se prakticky nejde. 

Offline Karja
44917 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 13:24

Evaeva No my tohodle psa jako tele máme v rodině a dotyční nemají děti a asi žádnou velkou představu, jak blbý to je...takže my už tam nejezdíme, jakoby tam je to nastaveno, že děti se nemají bát, ne že se pes třeba zavře nebo tak. No ale říkala jsem si, že jsou holky malý prostě, ale nejezdí tam na návštěvy už ani segra se staršíma dětma, že i těm větším dětem to vadí. 

Offline Vari
2229 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 13:29

My psa mame, no psa, spis petikilovou dekoraci gauce, ale tuhle se venku na deti s velkym nadsenim vrhlo velky tele a mala od ty doby jeci, kdyz vidi na ulici vetsiho psa. Malej ne, ten se na cizi psy furt vrha s velkym nadsenim, coz je taky sileny.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 24. dubna 2023 13:40

Karja to je pitomý no. Přitom kluci si klidně se psem pohrají, budou mu házet míček, pohladí si ho. Ale když k nim letí, tak se fakt nedivím, že mají respekt.

Offline MPLee
3053 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 13:46

Pinot Noir protoze nekteri lidi jsou ignoranti. Podle me jsou to ty sami pejskari, co nesbiraji hovna a do mhd nedavaji nahubek. Me se zase dost casto lidi na psa vrhaji, stylem ze poslou dite "bez si pohladit pejska" a kdyz reknu ze ne, tak jsou urazeni, ze prece co mi to udela a at je necham. Odpoved, ze pes to nema rad a nepreju si to je nastve a uz na me i jedna pani kricela, ze lzu ze maly pes prece nekouse  A kdysi, kdyz jsem cekala az muz probehne kolem na maratonu, tak jsem se otocila proc pes cuka voditkem a ona ho mela v naruci asijska rodina a delali si s nim selfie  Kdyz jsem se otocila, tak ho proste z naruce pustili na zem a zdrhli.
Blbci jsou bohuzel na obou stranach. Ale ty pejskari jsou sami proti sobe, protoze cim vic deti se bude opravnene bat psu, tim vic budou lidi na psy a jejich majitele nadavat, ze. 

Offline Len
2679 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 13:53

Vari Syn odjakživa miloval psy a ač se jinak zdržuje dál, bylo vidět, že je má fakt rád a snažil se je všechny hladit (to je taky kapitola, ale dalo se to dobře uhlídat). Jednou se k němu přiřítil velkej pes a navíc mu vytrhnul z ruky rohlík. Od tý doby se psů bojí. Dokonce i dřív milovanýho kamarádčinýho švýcaráka.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 24. dubna 2023 13:59

MPLee lžeš, že kouše Že se jí to chce riskovat

Offline JankaM
3132 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 14:02

Já mám všechno chlupaté ráda a děti jsem naučila, že se mají nejdříve zeptat a pak až hladit, pokud mají svolení haldím taky

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 14:03

Karja My psa taky nezavíráme, ani nevím, kam bych ho zavřela, ale lidi s dětma, co psa sami nemají, teda nazveme. Ani s ním k nim nejezdíme, vlastně snímnejezdíme nikam, kde nejsou lidi na psi zvyklí, děti/neděti. 

Když někdo hodně chce přijet a tuším, že není na psy zvyklej a mohly by vadit sliny a chlupy, tak dost varuju, s dětma hodně dost. Ono jsou to pak nervy hlavně pro mě, i když máme psa fakt hodnýho, ale ustát návštěvu s dětma, který se psů bojí nebo štítí, je pro mě fakt náročný.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 24. dubna 2023 14:05

Zina podle mě je největší problém, když se na ně pes přiřítí hned ke dveřím, skáče a tak. Ne že by nemohl ležet v obýváku, když je tam návštěva.

Offline Jos
příspěvků moje polička 24. dubna 2023 14:12

Zina my mame psa kam zavrit a navstevy se ptam/reguluju to. Ze treba je chvili i s detma, ale pak i pro vlastni klid ho zavru do kotce nebo deti doma . Ale jednou jsme meli na prespani kamarada s novou partnerkou a jejim synem, co psy nesnasel a uz nikdy vic. Klukovi vadil i pohled na psa a pes teda misty doma byl, aspon se najist treba. Ale dite se furt ofrnovalo, no jsem rada ze sympatie byly obostranne i mezi mnou a jeho maminkou a uz se to neopakovalo

Offline Potrefenáhusa
39019 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 14:12

Zina no jak bych to rekla, osmdesátikilovej leonek u dědečka -  toho se teda nebojim, max ze dite porazí a nadšeně pošlape, ale to olizani je trochu ne-chut-ný  stačí jeden zásah jazykem a diteti musíme umejt i vlasy  úplně mokrou trnku koupeme pokazdy 

Offline Potrefenáhusa
39019 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 14:15
Reakce na Myrtila:

Potrefenáhusa Já si u toho vybavila spíš ty zážitky z wc kdekoli venku s kočárkem, vůbec ho najít, dostat se tam (schody, výtah nefunguje...) a pak si ani nemoct zavřít dveře, to byl i pro mého muže dost zásadní zážitek. 

​Jojo, je to dobrý, když si to vyzkousej na vlastní kuzi, třeba ubyde dobrej rad a diveni

Offline Potrefenáhusa
39019 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 14:17
Reakce na Evaeva:

Myrtila já kočárek nechávala před kabinkou, ale zrovna tohle chlapi řešit nemusí, u pisoárů je místa dost

​no mne batole zdrhlo jednou na pansky zachody a chytlo se oběma rukama pisoáru a další věci jsem naštěstí neviděla, byla zady 

Offline MPLee
3053 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 14:22

Evaeva jako on teda nekouše, vi ze deti musi přetrpět, naše miluje. Ale cizí nemusí a proč ho zbytečně stresovat a pokoušet, že mu ty nervy jednou rupnou. Když se někdo slušně zeptá, tak ho chytnu za obojek a nechám k dispozici psí záda na hlazení. Ale aby mu dloubaly cizí děti do očí, protože přece musí bylt zvuklej, když je u kočárku, to zase ne, no. 

Offline MPLee
3053 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 14:26

Jinak když jsme ještě měli předchozího psa u rodičů, tak mu soused z ulice hodil roční batole na záda přes plot. Zvednul ho, aby se podívali na pejska, diltě se škublo a vypadlo mu z ruky. Ten pes byl nalezenec z ulice, docela velkej, ale měl teda papíry na canisterapii a byl fakt strašně vděčnej. Ale i tak do dneska obdivuju, že se neohnal. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 24. dubna 2023 14:29

MPLee Tak to je hodne neuveritelna historka a obrovske stesti, ze to dopadlo dobre. Nekdy jsou sousedi taky zlaticka. Nedavno mi jeden soused od rodicu rikal, ze ho nase fena trochu kousla. Proste prostrcil plotem ruku, ze ji pohladi. Mojl byt rad, ze mu ten prst nechala. Vubec ho nezna.