Evaeva jo, to si myslim. Odrazedlo jsme taky kupovali, kdyz jeste nedosahla ani z fw. A do par mesicu dorostla, ale hlavne mela to novy "kolo" jako takovou modlu a chodila ho okukovat a pak byla hrozne stastna, kdyz to na nem najednou zvladla.
Vše o těhotenství a dětech
Malenge dekuji, jsi hodna. Takze jste take nemocni? To je mi lito, snad se brzy vzmatorite! Ja kazdou chvili merim teplotu a pevne verim, ze na pohotovost to snad nebude, vejdeme se do 39 a po sirupu to klesa skoro k normalu. Nastesti to zatim vypada "jen" na hroznou rymu, tak jsem rada, ale otrava je to hrozna!!
Aspon ze muz sel se starsim na kolo, jinak by tu obe deti se skelnyma ocima sedely cele dny pred televizi. Ja nevim, jak to probiha u vas, ale u nas, kdyz je jedno dite nemocne a polehava, musi bezet televize (jinak by se tu i s tema ctyricitkama plouzilo po dome), coz pritahne i druhe dite a cuci pak cele dny obe deti. Nemuzu konkurovat a vadi mi to, jak to trva tydny, jsou uz uplne zblbli.
Gatita to je klasika, když běží tv, musí se koukat oba. Starší navíc nechce ani abych mu četla, to může jen muž, tak to už moc klidových aktivit nezbývá.
Jestli mu jde teplota srazit, tak to určitě nebude nic hrozného. Ať jste brzy v pořádku ![]()
711990 no super! Tak neumim hledat
Ukazu muzi. Aspon predni brzdu ma klasickou. Ukazu ho muzi ![]()
MPLee :D no zadala jsem 12" lightweight bike![]()
MPLee ta brzda ve šlapkách je blbá hlavně při přechodu na klasiku, ne? Jinak mi to naopak přijde takové intuitivní.
Evaeva dekuju
. Vzdycky se strasne bojim, hodne veci beru na lehkou vahu, ale tyhle horecky me vykoleji pokazde. Ale vypada to na nase oblibene dutiny, tak jsem uz klidnejsi.
Oni taky nechteji, abych jim cetla. Mozna tak ten mladsi, ale starsi vubec. On asi nikdy nebude typ, co si cte jen tak pro radost.
711990 ja taky, ale rozklikavala jsem nejaky jiny, no. Ruzovy jsem vyratila rovnou, aby na tom pak jezdil i syn ![]()
MPLee tohle se dela bily a modry:D ja jsem to brala od oka podle vyrobce, co by tak mohlo davat smysl a Cube jako vyrobce dobrejch kol znam, takze me to zaujalo:)
Gatita starší syn jo, u čtení vydrží fakt dlouho, mladšího to tolik nebere. Ale číst mu může jen muž, jeho nejoblíbenější člověk na světě
Gatita mne osobne pozeráme televízie pri chorobe zdvihne teplotu, a malému sa to tiež už stalo, takže u nás ani telka pri teplote nejde.
Gatita no klasika, televize je jedina věc na světě, která je přikova na gauci. Já už rano mela podezření, ale sváděla jsem to na únavu po včerejším litani s kamarady na čarodějnicich na slunci. Takže lítali dopoledne jeste po zahradě a při obědě už byl jasnej. Vylezlo to ke 39,3, tudiz nastal cas na sirup a televizní odpoledne, ach jo, muž samozřejmě v práci.
Tady je zase epidemie
na mě taky něco leze, snad to bude jen rýmička, a zrovna tenhle týden máme nabitý program.
Kokoska súhlasím s tebou. Veď keď zaberú lieky, tak konečne sa telo začne liečiť, a nie že hurá von. Moja sesternica, zdravotná sestra, je na to expert. Deti necháva doma vždy max 3 dni a šup do škôlky, teraz už do školy. Kým chodili do škôlky, učí v nej ich babka, tak vždy cez vychádzku im išla dať lieky a na spánok ich bravala do svojej triedy ![]()
Ja se držím pravidla, že jak dlouho trvaly horečky, tak dlouho se má zůstat v klidu a nechodit ven.
Nase ORL doktorka rikavala, ze kdyz jeden den je teplota a druhy den klesne, tak treti se zase vrati a teprv po dlasim poklesu uz to zacne byt dobry. A vazne to tak ve vetsine pripadu bylo u me i u deti.
continuity To zni rozumne, ale nejsem to schopna dodrzovat. Deti nechavam doma dokud maji teplotu + jeden den navic. Mozna proto jsou ted furt dokola nemocne![]()
continuity to nedodržuju, po běžné viróze mi to přijde zbytečný. Ale dávám pozor, aby byli dobře oblečení, ideálně moc nelítali (to moc nejde), nechodíme mezi lidi někam do herny a samozřejmě žádná školka. S atb jsem povolila vycházky asi pátý den, to teda byli už několik dní bez teplot.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY