Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. května 2023 15:59

žluťásek já si venku taky čtu, ale obvykle mi dvě hodiny na hřišti stačí:) a oni žádné přesuny nechtějí. Jakmile někde zakotvíme, budou tam klidně několik hodin. Vyzvedávání po obědě, aby mladší zároveň už byl po svém obědě, máme jen jednou týdně. To teda kolikrát venku skoro do sedmi taky býváme, ale mezitím zvládneme dva kroužky

Offline Tabea
8271 příspěvků moje polička 23. května 2023 18:43

Ach jo... v poledne mi volala družina, že dítě dorazilo skleslý, protože se mu během/po tělocviku ztratily hodinky. Pak vylezl před školu a zjistil, že je kolobezka v tahu. Nechal dneska doma zámek a nechal ji ve školním dvoře na parkovišti kol a kolobezek jen tak. Hodinky nechal v tělocvičně na lavičce. V šatně si toho hned všiml, běžel zpátky, hodinky byly fuč. Byla to poslední hodina. Hodinky mají GPS, takže vidím, kam šly. Šla jsem na policajty, když jsem tam byla, tak byly najednou v mešitě, kde shodou okolností fakt jeden spolužák bydlí. Policajtovi jsem to rekla. Sepsal protokol, řekl, že dostanou od státního zástupce povolení k prohlídce a hlídka se tam staví. Kolobezku už nesepsal, musela jsem makat do školky, než ji zavřou. Navíc jsem musela vyzvednout i děti kamaradky. Doma mi z toho bylo fakt blbě, jestli proste tam nemám dojít zazvonit a zeptat se, i když je nijak neznám. Zavolala jsem policajty, ten co to se mnou sepisovat byl v terénu. Prý se mi ozve. To bylo před hodinou. Najednou jsou hodinky zase úplně na druhy straně města. Baterie stačí tak na dvě hodiny, pak šlus. Jsem z tý situace dost rozložená. Nechci děsit děti policajtama, na druhou stranu měl ten dotyčný dost času říct to ucitelce nebo doma. Třída má whatsapp skupinu. Ach jo. Omlouvám se za výlev. 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 23. května 2023 19:18

Tabea achjo, to je desny

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. května 2023 19:26

Tabea to je hrozný 

Online continuity
43617 příspěvků moje polička 23. května 2023 19:55

Tabea chudák malej. 

Offline brrr
12390 příspěvků moje polička 23. května 2023 20:06

Tabea teda, to je den na ... prd. Tlapkám

Offline Tabea
8271 příspěvků moje polička 23. května 2023 20:06

continuity kterej?

Offline Tabea
8271 příspěvků moje polička 23. května 2023 20:13

Policajti už volali, že hodinky mají (já už to teda věděla díky GPS ). Prý klouček řekl, že je vzal a zítra je chtěl přinést do školy. Bydli od nás asi 150m vzdušnou čarou. Doufám, že zítra synovi nic neřekne. Nechci, aby syn věděl, kdo hodinky měl. Ví, že je našli policajti, ale neřešil jak a jde. 
Moji rodiče se divili, že policajti řekli, že si nechají dát od státního zástupce povolení k prohlídce a pak udanou adresu pojedou prověřit. Že v ČR by to rozhodne do 10 tisíc neřešili. 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 23. května 2023 20:26

Tabea uf! tak to jsem rada ze to takhle dopadlo a taky se divim, u nas by to rozhodne neresili

Online continuity
43617 příspěvků moje polička 23. května 2023 20:26

Tabea no v ČR by to neřešili určite. Lidi dojdou s mapou, kde je ztracený iphone za dvacku a policajti dělají, že nemají pravomoce. Občas se je povede rozpohybovat kvůli autu. 

Offline Gatita
8696 příspěvků moje polička 23. května 2023 20:55

Tabea to je fajn, ze to dopadlo takto. I tak je mi syna lito a tebe taky, takovy pitomy den.

kamaradcin syn, asi desetilety, jezdil do skoly na kolobezce. Jednou ji na stojanu nasel uplne znicenou, zohybanou. Kamaradce bylo vuci synovi blby nechat to byt, tak s nim udelala kolecko po policajtech, sepsali to, nic se nedelo, pak je kamaradka upozornila, ze stojan je v perimetru kamer, ty zaznamy se uchovavaji jen nejakou dobu. Pak se policajti ozvali asi 3 dny po te dobe a ze pry bohuzel, ze uz jsou zaznamy smazane. Kamaradka pravnicka tusila, ze to tak dopadne, ale stejne.

Offline Tabea
8271 příspěvků moje polička 23. května 2023 20:56

Tyjo, tak to jsem měla super servis. Jeden člověk sepsal protokol, dojel pro hodinky a ještě mi zavolal, že si je zítra můžu vyzvednout. Jsem z toho teda rozvrkočená, že jsem to neměla řešit oficiálně. Ale kdybych byla nešla na služebnu hned, tak se čtyřma resp. 2 dětma by to pak šlo těžko a zítra už by byly bez signálu. K tomu spolužákovi domů se posunuly, až když jsem seděla na policajtech. Klidně věřím tomu, že si klouček chtěl hodinky jen v klidu prohlídnout, a pak ho nenapadlo, že je někdo bude hledat, když by je zítra do školy donesl. 

Online Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 23. května 2023 21:15

Mama pred par rokmi stratila v parku telefón. Po par dnoch sme na google zalohe fotiek zistili, ze su na nom nove - cudzie fotky. Podla nich sme identifikovali kto ten telefon ma (miestni alkoholici co casto popijaju v parku). Tak som s nou sla na policiu, lebo sami sme sa neodvazili ist za nimi ho pytat. Ocitli sme sa o storocie skor, lebo policajtom som musela vysvetlovat co je to ta zaloha fotiek na googli a ako je mozne, ze mame fotky zo strateneho telefonu.:) No v skratke, dali sme im aj mena osob, ktore telefon maju a aby ho ziskali spat. Uz sa nikdy neozvali. Takze asi tak. 

Offline Tabea
8271 příspěvků moje polička 23. května 2023 21:26

To jsou teda zkušenosti...  Asi jim zítra donesu čokoládu

Offline Jimik
příspěvků moje polička 23. května 2023 22:47

Junior konečně spí a při uspávání mě překvapil, protože mi dneska poprvé řekl: "já tě mám maminko moc rád, a tatínka taky" takže jsem se chvíli vznášela na růžovém obláčku, dokud výčet nepokračoval prasátkem Peppou, asi deseti dalšími věcmi a neskončil naší postelí a lampou. 

Offline Len
2680 příspěvků moje polička 23. května 2023 22:58

Jimik To je kouzelný. Zůstala bych na obláčku a Peppu a spol. vypustila.

Online Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 23. května 2023 23:26

Jimik smejem sa, lebo mi je to povedome!

Offline Pinot Noir
30033 příspěvků moje polička 23. května 2023 23:29

Jimik to znám. Mami, já tě mám nejradši na světě. A taky Viktora a tatínka a babičku s dědou a všechny z Loučky a paní učitelky a Damiána a všechny lidi, které známe. A taky zvířátka. Všechny mám nejradši na světě.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. května 2023 23:30

Jimik to je snad nějaká vývojová fáze nebo co?Taky jsme to měli.

Offline Pinot Noir
30033 příspěvků moje polička 23. května 2023 23:34

Evaeva my to máme dodnes