Evaeva Aha, tak to ta naše prohlídka byla hodně očesaná
doktorka mu zvládla jenom změřit teplotu, protože to bylo bezkontaktně. A pak píchnout tu injekci.
Karja Úplně to chápu ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Myrtilaasi správně usoudila, že nemá cenu se pokoušet po něm chtít "číst" obrázky se zakrytým okem ![]()
letfenixaTo je mi líto. Zvlášť u takových hnusných zákroků je neempatickej doktor to poslední, co potřebuješ.![]()
notna No, jenže dětem se nelže, to je pravidlo číslo jedna.
999 jen počkej, zajíci ![]()
notna zubara aj dent.hyienicku zvláda super, len ja si to doma vyžerem.
999 Tak vystudovanou lékařskou fakultu budou mít asi všichni, skripta podobná taky. Jestli Karjina dcera už v 5,5 letech rozlišuje, že těch fakult jsou na světě stovky, tak klobouk dolů. To se omlouvám za nabádání ke lži.
Na sijemesrdcem maju zlavu na všetko 20 % s kódom JEZISEK.
999 klamem Lukaska každý raz, keď sa ma pred jedlom opýta, či sa nemôže nič stať (V zmysle, či sa nepovracia), že nie, hoci môže. Lebo by nič nejedol.
Evaeva No tak to by opravdu nedal ![]()
Myrtilaasi správně usoudila, že nemá cenu se pokoušet po něm chtít "číst" obrázky se zakrytým okem
naše dite má kvůli tomu v prukazce napsáno, ze "nespolupracuje"
přitom byla úplně skvělá, jenom neuměla mluvit
zmerit i zvážit se nechala, hlavu ji myslím neměřili
notna tuhle lež by, myslím, šestiletý syn odhalil hned. Vždyť zubař dělá něco jiného než orl, to pak určitě museli chodit jinam ![]()
Kokoska notna Karja letfenixa Já tady jednou popisovala příběh, kdy jsem šestileté dceři milosrdně zalhala, následovalo peklo a po něm jsem se šla poradit s jednou milou dámou, která mi fakt strašně vynadala a řekla mi, že DĚTEM SE NELŽE. Bylo to pro mě tak zásadní, že už jsem dítěti nikdy nelhala a nebudu to dělat ani u vnuka.
999 já ti fandím, taky se snažím jim nelhat. Ani mi to nejde, oni mají tisíc otázek potom a ještě bych musela myslet na to, co jsem jim neřekla, abych se neprokecla.
Evaeva Já už to fakt nikdy neudělám.
999 tak když ti to poradila milá dáma, musíš poslechnout![]()
Evaeva Jé to je přesně důvod, proč dětem nelžu já, je to jednodušší než si pamatovat jakou lež jsem už řekla :)
999 tak nemyslim lhani, kdy to obratem poznaji, treba, ze injekce vubec neboli. Ale treba kdyz vnuk nechce, abych sla domu a dela sceny, tak holt reknu, ze musim jeste pracovat nebo ze manzel doma ceka na jidlo apod.
A taky jsem kdysi nerekla, ze v hrobe je popel z mrtvych lidi, rekla jsem, ze ten pomnik mame na pamatku, abychom na dedu a babicku nezapomneli a meli kam jim nosit kytky. Coz uplne lez neni, ne?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články