Jo, ale syn má teď období "já sám" a nedávno se zrovna rozhodl, že si bude na stavbu balit svačiny. Bohužel ne vždycky na to stihnu dohlidnout, takže pak me většinou čeká dost prekvapeni. Tohle bych si teda za rámeček úplně nedala, i když nachystal si to celkem pekne ![]()

Vše o těhotenství a dětech
U nás z toho vždy roste muž, on je zvyklej vydržet i půl dne bez pití (a pak mu z toho vyskočí herpes). Ale to vyrazime, po 500metrech se doťahujú tkaničky, po dalším kilometru se poprvé pije, po druhém hledají benbony, které uzradsi ani neuklizim.
Legendární byl jeden výlet ve Slovinsku, kde jsme uzli asi 11km a mladší musela dostat něco k jídlu po každých 45 minutach a to jsme to už celkem natahovali.
Bonbon nestacil, ale alespon vajíčkos půlkou rohlíku. ty sladkosti byly průběžně.
Není nad to, mít jedno dítě nezerku a to druhé po 40 minutách chůze v hypoglykemichem záchvatu. ![]()
MP Meri to je ale rozkosne zabalena krabicka
obavam se, kdyby mel k dispozici suroviny, sbalil by si ji Tonda stejne
Jj, já mám teda ven taky slušnou výbavu, vlastně i když jdeme třeba jen na procházku někam pozevlit na dvě hodinky, tak sebou vezmu banán nebo jablko. Někam na výlet celodenní, to je pak ulet:-D.
711990 On totiž objevil naši "krabici hrůzy", kam strkam všechny ty bonbóny, cokoladicky a vajíčka, co dostane od babiček. Přísahám, ze 4 roky si ji nikdo nevšímá, já ty věci průběžně rozdavam nebo vyhazuju, u nás se sladkosti prakticky nejí, já si dam třeba jednou za dva týdny kosticku čokolády, muž se nárazově něčím zprasi ... Ale syn ted pochopil, co se v krabici nachází a i když je v lince nahoře, tak neváhá pristrcit židli a napakovat se na cestu. Ale abych mu nekrivdila, vzal si ještě hrásek ![]()
Mrakoplas jo, oni jsou takový režimoví. Po odpoledním odpočinku si dají jogurt nebo jedí ve školce, takže na ty další dvě hodiny venku nic extra nepotřebují. Na celé odpoledne svačinu beru, nebo na výlet, to hučí o jídlo pořád ![]()
MP Meri to je super! A přesně, mít tohle k dispozici, zabalí si to kluci taky. Ale na základě tvého příspěvku si říkám, že je přes léto trochu potrénuju v chystání ![]()
MP Meri tu gumídkovou misku si Ríša taky umí nachystat. Říká tomu obložený talíř. ![]()
MP Meri Jo, tak tuhle krabici taky máme. Ale já docela žasnu, že děti respektují, že do toho nemůžou ani o to nějak neprosej, asi to nějak pochopily:-D. Dokonce, ony mají dovolenou třeba v TV jednu pohádku a když skončí tak to samy vypnou, i když jsem ve vaně a i když jim na youtubu najede hned další. V tomhle je fakt obdivuju.
Pinot Noir oblozeny talir od Risi bych si nechala libit! ![]()
Karja takhle se chová starší, mladšího musím hlídat. A věkem to není.
Evaeva A já zas musím zapracovat na vysvětlení, ze bonbon není svacina ![]()
711990 naše se dožaduje svačiny ihned po usednutí na sedačku v tramvaji nebo metru. Je jedno, že před 15 minutama snídala a jedeme 1 stanici
Ale obvykle má smůlu. Na půl dne mezi jídly nosím buď kus ovoce a musli tyčinku, nebo kapsičku a tyčinku, slaný sušenky a sýr... Na celý den pak ten střední bbox. Ale trochu se děsím co přijde, protože mimino už teď sežere celou kapsičku a chce ještě křupky a kojit
continuity z tohodle na výletech rosteme s mužem oba. Mě vadí to neustálý zastavování a šnečí tempo a on nechápe, že se musí jíst. On je schopný si dát k obědu polévku, odpoledne ujet 100km na kole a pak nevečeřet, protože přeci už měl dneska oběd
Takže moje krabice se svačinou pro dítě, co samo ujde max 4km ho hrozně baví.
MPLee jako mně ty zastávky taky točí, ale už jsem si asi zvykla. Ale to je pořád čůrat, horko, zima, jíst, pít, chvíli si hrát s klackem,...![]()
A pak tu máme ještě skupinu matek, co ty svačiny vyrábí i pro sebe ![]()
Jsme teda zdrojem obveselení, ale pak nám to vždycky ty další děti vyjedí, tak už toho rovnou beru víc.
MP Meri co to máte za pěknou mističku?
žluťásek no já mám taky samozřejmě svačinu i pro sebe
Na odpoledne banán, někdy i ten jogurt (děti svačí hrozně brzy), takže toho mám vlastně víc než oni, na výlet toho beru stejně pro sebe jako pro děti. A ještě si někdy beru kafe nebo čaj do hrnku, oni mají jen vodu.
Evaeva já teda moc ráda ráda jim venku, mně to vyhovuje. Včera jsem syna vyzvedla v jednu ze školky a přišli jsme domů po půl osmý. Když je hezky, jsme celej den venku. Já klidně nesu plnej batoh jidla, deku, vodu a termosku s kafem do Hvězdy, pikniky jsou taky moje oblíbená zábava. Včera jsem na dece na hřišti přečetla půl knihy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY