Díky všem! Oni bydlí ve vesnici o pár domech, takže jsou na dvoře, na zahradě, maximálně jdou na procházku k lesu. Ale láhev se nezkazí, a až ji budou potřebovat, tak už bude po ruce. ![]()
Vše o těhotenství a dětech
#Evaeva Jo, ja si řeknu že je tam 6 dospělých, navíc s vysokoškolským titulem, že i vědí líp než já, co dělají:-D. U nás se začínalo tím batuzkem, ale teď už je výslovně psano, ať nic nemají. Na ty letní výlety zas batoh bude, to je jasné.
Karja dokud si dítě nestěžuje, tak jim do toho taky nekecám. Zase si myslím, že tři hodiny vydrží, to akorát se mnou je zvyklý na servis![]()
Tabea u nás si nosí láhev každý den, teď od jara mají mít každý den i batůžek, na dopolední výlety se chodí i neplánovaně, podle počasí.
Já jsem dneska pozorovala v metru skupinku z místní školky, některý děti měly úplně neuvěřitelný modely batůžků. Od úplně miniaturních tak pro dvouletý dítě, přes nesmyslný plyšový, kde víc místa zabíraly končetiny, uši a ocasy než tělo s místem na věci až po obří, odhadem tak 30litrovej reklamní batoh na cca 5letý holčičce. Ještě se tam vyskytoval pytel na tenkých šňůrkách a v něm bimbala velká lahev a jedna asi už aktovka. Je to anglická školka s měsíčním školným kolem 25 tis, asi se tam nevyskytují žádní sociálně slabí, co by nemohli koupit normální dětskej batoh.
Stejnou zkušenost má teda i ségra z detskejch skupin i státní školky. Děti metr vysoký s maminčinym batohem na celodenní výlet ![]()
žluťásek tyjo, zrovna jsem koukala, jestli k těm lahvím ještě nepořídit malý deutery.
Tabea deutery kdykoliv, ty neurazej ![]()
Tabea ty deutery jsou super, i když nevím jak staré jsou dětičky, šikovné batuzky dělá i Boll.
U nás si nenosia a zaistené to nemajú. Vlani v už teple išli na vystúpenie, pešo, po vystúpení ešte ostali sa hrať v blízkosti kina, návrat do škôlky až na obed a celý čas nemali nič , aj boli smadni. Tento rok keď išli na Moravu, tiež nemali mať nič, že škôlka zaisťuje . Tak zaistili maly dzúsik, ktory učiteľky rozdali v cieli výletu, aby sa deti v autobuse neobliali a to bolo všetko. Ale vtedy som trvala na tom, že Lukasko si zoberie svoj čaj. Bolo mi to na figu, všetko si na mieste mali nechať v autobuse. Idú na CVČ na celé doobedie a nič si neberú. Nechápem to.
My keď so žiakmi vyrazíme mimo školy, prvé, čo kazeme, je, berte si pitie.
žluťásek to máš pravdu, děti je měly/mají do školky, synův waldfuchs bereme pořád na kratší výlety a jsou pořád super. Jedině pico byl zespodu poškrabanej, jak ho oba tahali v jeslích po zemi od stolku k vešáku na zdi. U nás v zařízení si děti nosí svačiny vlastní, takže ho tahali sem a tam dost. ![]()
continuity díky za tip. Já se tu k bollu asi nedostanu. Deuter mám za rohem, tak má dost monopol. ![]()
Jeste zvažuju posunout naše a domů koupit větší.
letfenixa děti, co nepijou = děti, co pořád nechtějí na záchod.... jinak si to nedovedu vysvětlit... ![]()
letfenixa Tak u nás ve školce si deti berou lahvičky s pitím i na zahradu, kdyby náhodou dostaly žízeň.
Já bych ten pitný režim zas neprecenovala
Když pominu nějaké tropické dny, tak dopoledne bez pití fakt není nic pozoruhodnýho. Ten náš středoevropskej zvyk tahat všude láhev a ucucávat je podle mě spis trochu zhejčkanost. (A to říkám jako migrenik, co musí mít vodu pořád po ruce)
MP Meri Akorat si pak dite koleduje o spatny navyk. Ja nenosila lahev nikdy, ani na zakladce stredni. Nikdy. Ani ted. A vcera vecer ve sluzbe jsem zjistila, ze jsem vxpila za cely den presne 800ml tekutin (plus tri velke kavy) a vodu s sebou samozrejme ani nemam. Zatim mi to problemy nedela, zizen skoro nikdy necitim, ale dobry to neni no.
MP Meri souhlas, taky nejsem příznivcem toho věčného upíjení. Pití do školky jsem přes zimu nedávala, až teď, jak se oteplilo a opravdu začali hodně chodit na ty výlety. On by to ani nepotřeboval, ale ostatní mají, že jo... Ale když jdeme na dopoledne ven jako rodina, pití s sebou netáhnu.
Jos myslíš, že je návyk? Mně připadá, že někdo prostě pije víc a někdo míň, vidím to na svých dětech, jeden nepije skoro vůbec, jeden pije jak duha.
Pinot Noir No uprimne nevim. Za par (desitek) let muzu rict, co na to telo
. Ale je pravda, ze mi prarodice meli pitny rezim priserny, a asi to vubec zadne zlo nenapachalo...
Jos to mi neprijde nejak drasticky malo, zalezi co k tomu jis, jestli nejakou tu polivku, ovoce zeleninu, nebo susenky:-)

Kdy se moje dcera potkala s Ríšou? Pinot Noir
Mají ve školce focení, vybrala si šatičky, čelenku, a jako zlatý hřeb outfitu ponožky...![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY