Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 27. června 2023 14:46

MP Meri můj muž je tvůj muž

Ještě mě ráno naštval, protože já vstala, připravila jídlo pro obě děti, uvařila čaj, pak jsem ho šla do ložnice požádat, aby vstal taky, a myslela jsem, že si půjde sednout k dětem, abych se já mohla připravit na odchod do školky. A on si šel vyčistit zuby (včetně mezizubních prostor), převléknout se, došoural se do kuchyně a řekl, ať si pospíším, abych se vrátila ze školky dřív, než jemu začne schůzka

Offline DruI
5601 příspěvků moje polička 27. června 2023 15:50

Potrefenáhusa No, můj muž se na to nádobí podívá, ale stejně se zeptá "A tohle má být čisté?" protože má furt dojem, že myčka to nádobí umývá špatně

Offline Jimik
příspěvků moje polička 27. června 2023 16:06

Vari Gratuluji k velkému pokroku a vyřazení z databáze. 

Offline Jimik
příspěvků moje polička 27. června 2023 16:09
Reakce na Potrefenáhusa:

Evaeva jo, já dala v pátek upect kure a nasla jsem ho v troubě v sobotu večer?!

​Tomu říkám slow cooking

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. června 2023 16:13
Offline Potrefenáhusa
39042 příspěvků moje polička 27. června 2023 16:18

Jimik  ono bylo vyplý, jinak počítám, ze by bylo na škvarek 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. června 2023 16:45

Potrefenáhusa spíš že ti n chybělo k té večeři nebo k čemu si ho plánovalaAle takové věci se mi taky stávají, často mi třeba chybí nějaká klíčová surovina, přestože jsem byla dvakrát nakoupit

Offline Vari
2231 příspěvků moje polička 27. června 2023 16:52

Jimik Dekuju moc. Oni byli celkem slusnej tejden, ale stejne jsme byli v detsky nemocnici na Karlove furt po nejakejch vysetrenich, tak jsem rada, ze az na kardiologii to mame snad za sebou.

Offline dzizisketa
9029 příspěvků moje polička 27. června 2023 17:47

S tou roztříštěnou pozorností se mi to dnes vymstilo. Přijeli jsme k našim bez tašky s Rosťovými věcmi. Takže muž jede zpět do Prahy a navíc nasraný, že jsem na něj zařvala, jestli si ze mně dělá srandu, když mi řekl "ale tys mi ji nenachystala do předsíně", bohužel si pamatuji, že jsem mu říkala, že ta taška je v pokojíku. Tvl já dopoledne balím na měsíc pro tři lidi a venčím psa a on se hrabe v počítači, kterému nejde wifi. Fakt urgentní. A když jsme minulou sobotu měli jet na dovolenou, tak ráno začal čistit odpady v koupelně

A dopoledne se mně taky ptal, jestli budeme mýt nádobí ručně nebo pustíme myčku. Ještě použil ten plurál. Tak jsem mu řekla, že já nic mýt nebudu.

Offline continuity
43645 příspěvků moje polička 27. června 2023 18:06

dzizisketa někdy ani ta předsíň nepomůže. Jednou jsme nechali velkou tašku s deskovkami a hračkami u výtahu. Zjistila jsem to na parkovišti v Děčíně, protože tam byla taky svačina pro děti, která mi chyběla.

Což o to, my se bez toho nějak obešli, ale zburcovali jsme půlku rodiny, aby ji vyzvedli a někam uklidili, protože ty hry byly za dost peněz.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. června 2023 18:10

continuity my kupodivu zapomněli akorát jednou tašku s hračkami, přímo v bytě. Což mě dost překvapuje při množství všech těch krámů v třiceti různých taškách, které se navíc nachází mezi dalšími x krámy.

Offline Zuzuli
3872 příspěvků moje polička 27. června 2023 18:21
Reakce na Tabea:

A teda taky nemám problém jim říct, ať mi daji půl hodiny čas něco dělat sama. Oni teda mají problém to akceptovat.

​To je uplne presny

Offline letfenixa
10950 příspěvků moje polička 27. června 2023 18:34

Môj partner je trochu unikum,  obvykle vstáva prvý, chystá raňajky atď, synovi sa venuje bez mojej  nervozity,  pri odchode na dovolenku nosí veci do auta a uistuje sa, čo ide do kufra a čo do kabíny. Ale na druh riadu v umyvacka sa pýta, a po Vianociach, do Silvestra nutne musel zrezat roh kúpeľne,  lebo sa na to už niekoľko rokov chystal (jeho výmysel ) a musí to stihnúť ešte v starom roku. Samozrejme mu odpadla omietka, takže celý týždeň som bola nasrana,  jedine jeho šťastie, že si nepotrpim na heroicke predvianocne upratovanie. 

Offline continuity
43645 příspěvků moje polička 27. června 2023 18:43

Evaeva my před odjezdem kamkoliv docela uklizime, takže se ty tašky nevali mezi dalšími krámy, a snadno se to pozná. Ale třeba zapomenuté jídlo v lednici už taky bylo. Já to vždy zabalím do igelitky a pustím to z hlavy. Naposled moc nechybělo v pátek. napadlo to muže, protože věděl, že do auta pracně instaloval kompresorovou lednici a má ji pořád prázdnou. 

Offline Gatita
8700 příspěvků moje polička 27. června 2023 19:01
Reakce na continuity:

žluťásek že? Já se na prázdniny těším snad víc než ty děti.

​ja se letos taky tesim. Strasne moc! Je to tim, ze si beru dovolenou hned na zacatku a ze bude poctiva dvoutydenni, ne par dni jako obvykle. A ze uz jsou deti vetsi a je to s nima fajn, doted to byl vzdycky dost stres a frustrace. A syn prvnak se taky moc tesi, krasne to zvladnul a prazdniny mu moc preju.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. června 2023 19:02

continuity teď už je to lepší, ale úplně uklízet teda nezvládám. Hlavně v té předsíni se pohybuje dost věcí stabilně. Spousta bot, bábovky, kluci tam mají kola a koloběžky,... plus tam jsou otevřené police, které dveře dostanou až nebudeme používat žádný kočár, takže vizuální bordel je tam stále.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. června 2023 19:05

letfenixa muž taky vstává se synem a vypravují se ráno společně. Když mladší vyspává, vstávám až když odejdou. Akorát si musíme večer ujasnit jaká bude teplota a které kusy oblečení už jsou špinavé. I věci na synovi kroužky ve školce chystá on.

Offline Gatita
8700 příspěvků moje polička 27. června 2023 19:51

Pinot Noir ach ne, brzy se uzdravte. A tou 202 byste klidne mohli nekdy zajet k nam na kafe;)

Jo a pokousana jsem taky! Rudy flek od soboty, cim dal tim vetsi. Dnes jsem z toho byla nejaka nesva, prohlizela si na googlu fotky boreliozy tak dlouho, az jsem s tim sla k doktorovi. Zabite dopoledne a vysledek, ze me proste neco kouslo. Hrozne jsem se stydela.

Offline Karja
44931 příspěvků moje polička 27. června 2023 19:57

dzizisketa S tímhle balením jsem se smířila už. A když potřebuji s něčím pomoct, konkrétně to pojmenuji a řeknu dvakrát. Kufr kontroluji, jaké jsou tam tašky a ještě si to v autě řeknrme někde na začátku cesty. Teď jsme byli o víkendu pryč na svatbě od soboty do neděle večer a taky sambo teda dvacet minut před odjezdem se osprchovat a vzal si věci, co jsem mu nachystala(!!!). Ale vydržela jsem držet jazyk za zuby celou dobu, byla to svatba mých kamarádů, na kterou se mu vlastně ani moc nechtělo, takže jsem úplně slyšela tu případnou argumentaci:-D. Při přijezdu vytáhl z kufru věci a taky se pakoval pryč. Ale beru to tak, že mě taky nezajímá, kdy nám přijde zedník a kde seženu lešení:-D. Ale sakra až to budeme mít dostavěny, čím si to omluvim?!

Offline Potrefenáhusa
39042 příspěvků moje polička 27. června 2023 20:06
Reakce na Evaeva:

Potrefenáhusa spíš že ti n chybělo k té večeři nebo k čemu si ho plánovalaAle takové věci se mi taky stávají, často mi třeba chybí nějaká klíčová surovina, přestože jsem byla dvakrát nakoupit

​nechybělo vůbec, já udělala z druhy pulky polivku a na tohle zapomněla jako na smrt