Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline žluťásek
8883 příspěvků moje polička 27. června 2023 10:07

Pinot Noir včera jsem tu litovala Ríšu se školkou a už jsme vám v patách. K. vyletěla večer horečka, usnul na podlaze v obýváku a teď má 39,5.

Dneska jsem měla mít akci mimo knihovnu pro děti z nemocnice Motol, deskovky, malování na kamínky. Tak místo toho koukáme doma na déčko :(

Online Pinot Noir
30039 příspěvků moje polička 27. června 2023 10:30

žluťásek

Chudáček. 

U nás jsem ovšem chudák teď já - po dvou dávkách ATB tu mám "zdravé" dítě s nevyčerpatelnou zásobou myšlenek, které nutně musí sdělovat světu, k tomu dítě, které nepřetržitě něco počítá, oba chtějí, abych na ně neustále reagovala, nejlíp na oba najednou, do toho chce ten malý pořád ven "busem 185, nebo 202, nebo 201, nebo 375, nebo 159, nebo 140" (takhle to fakt pořád opakuje), protože takový je náš obvyklý dopolední program, a do toho se zhruba osmkrát za hodinu o něco poperou a je tu řev.

Já nemám prostor pro vlastní myšlenky, nemůžu ani půl minuty nečinně čumět do kafe, ani blbej nákup na Rohlíku dokončit.

A k tomu mě něco kouslo do chodidla a do kotníku, na různých nohách, a muselo to být něco strašnýho, protože mám pocit, že mi ty nohy budou muset amputovat, kotník dvojnásobnej, na chodidlo nemůžu došlápnout.

Konec stěžovacího okénka.

Online Pinot Noir
30039 příspěvků moje polička 27. června 2023 10:31

Fuj, teď mi došlo, že takhle to bude až do září.

Offline žluťásek
8883 příspěvků moje polička 27. června 2023 10:33

Pinot Noir na Déčku právě začíná tlapkova patrola! 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. června 2023 10:38

Pinot Noir nebude, za pár dní se na sebe naladí, aspoň u nás to tak funguje. A taky budete moct ven. Já se teda občas v takových chvílích s tím kafem k nákupu někam odsunu, někdy se to fakt nedá.

Offline Vari
2231 příspěvků moje polička 27. června 2023 10:42

Ja se musim pochlubit, dneska jsme byli s malym v rizikovce pro nedonosence (malou vyradili uz v prosinci), on vsechno krasne dohnal, na adhd to zatim nevypada a s velkou pochvalou ho vyradili taky. No co vam budu povidat, z nemocnice jsem odchazela se slzama dojeti v ocich.

Offline Tabea
8272 příspěvků moje polička 27. června 2023 11:00

Vari ♥️ to jsou super zprávy a tu úlevu ti moc přeju. 

Offline Potrefenáhusa
39042 příspěvků moje polička 27. června 2023 11:09
Reakce na Evaeva:

v takových chvílích s tím kafem k nákupu někam odsunu, někdy se to fakt nedá.

​kam?!!!

Offline Vari
2231 příspěvků moje polička 27. června 2023 11:11

Tabea Dekuju. Prijde mi to jako vcera, kdyz jsem brecela u inkubatoru a omlouvala jsem se jim, ze jsem je nezvladla donosit (a to se na dvojcata narodili ve slusnym tejdnu). 

Online Pinot Noir
30039 příspěvků moje polička 27. června 2023 11:12

Vari

To jsou super zprávy!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. června 2023 11:15

Potrefenáhusa ty je máš ještě malé, no. Většinou stačí, když sedím v kuchyni, tam není žádná zábava. Prostě řeknu, že potřebuju dodělat nákup a chci si vypít kafe. Ne že by neprudili vůbec, ale přijdou občas zkontrolovat, jestli ho ještě mám a zahučet, že nutně chtějí to a to. Já teda nemám problém jim říct, že prostě musí chvíli počkat snad na cokoliv kromě pití a záchodu.

Offline DruI
5601 příspěvků moje polička 27. června 2023 11:28

Potrefenáhusa No hele, nám nákup na rohlíku nakliká z práce tatínek :o)

Vari Tobě gratuluju k šikovným dětem! To je dobře, že všechno dohnaly :o)

A jinak u nás je největší problém nemocného dítěte zdravej sourozenec, kterej by si se ségrou moc chtěl hrát a když tu chudinka jenom tak zvadle leží, tak furt leze za ní a pokouší se jí posadit na hlavu

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. června 2023 11:37

Vari to jsou parádní zprávy 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. června 2023 11:39

DruI u nás zase bývají velké slzy, když ten zdravý jde ven s babičkou. Většinou si tu nemoc předají, ale teď to párkrát schytal jen starší syn, to mi ho bylo fakt líto. Oni úplně mrtví nebývají, to už fakt musí být.

Offline continuity
43643 příspěvků moje polička 27. června 2023 11:45

Vari to jsou krásné zprávy.

Offline Len
2680 příspěvků moje polička 27. června 2023 11:55

Vari To je skvělá zpráva, raduju se s tebou

Offline Karja
44931 příspěvků moje polička 27. června 2023 12:01
Reakce na Evaeva:

Potrefenáhusa Já teda nemám problém jim říct, že prostě musí chvíli počkat snad na cokoliv kromě pití a záchodu.

​Já tento problém taky nemám, ale jak docílit toho, aby to akceptovaly?:-D

Pinot Noir Přesně, mě se z letošních prázdnin snad i dělá nevolno:-D. Včera jsem se bavila se segrou a ta mi říká "mně se chce uplně brečet jen si vybavím prázdniny". Ale snad to bude dobrý, když budeme všichni zdraví, tak se to zařídí snáz.

Vari No to je krásná zpráva!

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 27. června 2023 12:04

Evaeva Poblíž Sankt Johann im Pongau v Alpendorfu. Je to tam takové hodně sjezdovkové, ale hledali jsme něco na míru i tchánům a tam jsme našli hezký ubytování. Přímo z Alpendorfu vede lanovku na Geisterberg, kde je spousta hřiš´t a prolejzaček pro děti, všetně vodních prvků, dají se tam plnit venkovní úkoly. Náš malej byl na část z toho hodně malej, ale pro větší děti to musí být super. Lanovka teda nevede až nahoru, ale jezdí tam jejihch zug, což je takovej vagónek zapřaženej za traktor, kterej tě vyveze až nahoru na horu. Určitě není důvod tam kvůli tomu bydlet, ale vyplatí se tam zajet, pokdu budete někde poblíž. Jinak teda obecně všechny venkovní hřiště byly moc hezký, ještě máme co dohánět.

bublifuk Za sněhem jsme museli vyjet lanovkou a trochu popojít, ale udělal radost, určitě uhodneš, komu největší :-)

Offline Potrefenáhusa
39042 příspěvků moje polička 27. června 2023 12:06
Reakce na Evaeva:

á teda nemám problém jim říct, že prostě musí chvíli počkat snad na cokoliv kromě pití a záchodu.

​haha, no s tím já taky nemám problém, akorát to většinou nevygeneruje ten čas na klidnej nákup

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 27. června 2023 12:07

dzizisketa A kde jste byli? Vypadá to jako něco, kde by se nám taky líbilo. Teda hlavně mně a psovi, dítě trochu podezírám, že se rádo vrátilo do městskýho provozu, včera jsme půl hodiny odstáli u hasičů, čtvrt hodiny u bagrů a zbytek dne mi nadšeně hlásil všechny náklaďáky, autobusy a motorky.