Evaeva ja som už vlani vyrobila Lukaskovi kreslený zoznam veci na predĺžený víkend a skončilo to s len chybajucim pyzamom.
muž sa bali sám za 5 minút. A pol domácnosti balím ja.
Vše o těhotenství a dětech
dzizisketa no pekne !
Núkala som doma denný vedecký tábor, denný vytvarnicky tábor, nič mi neprešlo
.
dzizisketa to je jak sambo. Vzdy ked je daco potreba ihned (deti kricia, ze su hladne/treba sa rychlo vychystat do skolky/dieta sa udrie), tak zacne robit nejaku nedolezitu kravinu ako cistenie vysavaca. Priznavam, ze ma tym strasne vytaca. Majster v urcovani zlych priorit.
Mrakoplas jak to tak čtu, tak to bude nějaká genetická záležitost. Přesně takovýhle činnosti v techhle situacích provozuje můj muž.
Tabea tiez na tvoje rozhorcenie odpoveda: vsak si to po mne chcela? Ano, tak pred tyzdnom! Zaujimave, ze si na to spomenie az vtedy, ked je treba akutne riesit daco ine ![]()
Vydržte, děti už si balí z větší části sami, já už balím celkem rutinně, a to i pod stan, kde je těch krámů přece jenom víc.
Občas něco někdo zapomene, nejčastěji pyžamo, ale já to nehrotim. jak řekl klasik, co zapomeneš, nebudeš potrebovať.
Núkala som doma denný vedecký tábor, denný vytvarnicky tábor, nič mi neprešlo
.
U nás je to letos s mladší podobně, starší by si našla program i napůl roku.
letfenixa ano, muž sebe sbalí hned, já sebe ostatně taky, dětské oblečení je taky hned. Ale pak zbývá ještě půl auta, ale jak děti rostou, je to lepší a lepší, věcí je míň a prudící předškolák se dá spíš ignorovat než brečící mimino.
Syn chce mít taky svůj seznam, ale sám diktuje, co mám kreslit
Ale aspoň se ráno zabaví a tolik neprudí.
letfenixa aha, takhle je to s dotacemi. Já bych přeplatek školce taky nenechávala, nevidím důvod.
letfenixa tvůj syn je na tábory přecejen ještě malý, můj chce taky jen na ten školičkový, který už zná a je to v podstatě školka. Ale předpokládám, že od takových osmi deseti let to bude highlight prázdnin stejně jako jsem to mívala já i ségry.
Zajímalo by mě, jak je možný, že v neděli dcera skáče (10+ x) úplně v klidu a z vlastního rozhodnutí z třímetrovýho můstku a v úterý se nechá trenérem jistit z vody při skoku z hrany bazénu. Ptala jsem se, jestli měla skákat šipku. Prý ne... ![]()
Už to tu bylo stokrát, ale tentokrát budu dávat pozor i já: jakou aktovku/batoh pro prvňáčka? Dejte prosím tipy, jakou doporučujete? Předem děkuji. ![]()
Pinot Noir my mame na odporucanie beckmann (no, polezi si este rok v skrini).
Tabea kdyby ji bylo o par vic, tak bych si myslela, ze to kouli na trenera ![]()
Trenerovi je tak 70. ![]()
continuity Jo, ten moment, kdy si děti začnou balit samy, je super! U nás se teda balí jen starší, zato kompletně. Když si neví rady, přijde se poradit, ale je to prostě její starost. U mladšího to bohužel nefunguje, ne že bych se nesnažila. Ale dopadne to kombinací jednoho trička, zubního kartáčku, dvou knížek a jednoho autíčka. A to prosím poté, co mu řeknu seznam. Možná kdybych ho napsala, navýšíme to na trička dvě. ![]()
Lukasko si nechcel vytrhnut zub, čo už visel na vlásku, že nech vypadne sám. Splnilo sa mu to. Ráno sme ho našli v posteli.
Pinot Noir já mám vybranou step by step grade, je to typ takovyho aktovkobatohu, ne klasická krabice. Ale stojí sám.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY