Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline brrr
12391 příspěvků moje polička 07. července 2023 10:47

Karja Furt navrhuju oblast kolem Hallstatu. Fakt s dětma super.

Offline Karja
44932 příspěvků moje polička 07. července 2023 10:49

brrr Jj, děkuju za tip. Musí se už rozhodnout a podle toho upravit termíny;.-)

Offline brrr
12391 příspěvků moje polička 07. července 2023 10:49

Buďte všechny rády za malé děti. Nám se starší kousek začíná blížit k pubertě a už teď je na zabití. Nevím, co se stane, až bude puberťák.

Offline brrr
12391 příspěvků moje polička 07. července 2023 10:50

Karja Hlavně my jsme bydleli na statku, takže kravičky a tak. Mladší by tam s nimi i spal a to máme doma a u sousedu domácí zvěře docela dost.

Offline Karja
44932 příspěvků moje polička 07. července 2023 10:52

brrr Jj, pamatuji si to, hezky jsi o tom psala. Ale naše děti moc zvířata neberou a hlavně NIC neujdou, takže prostě pláž je jasná priorita, to Rakousku bych viděla tak za rok, dva. 

Offline brrr
12391 příspěvků moje polička 07. července 2023 10:54

Karja Tak to jo, jestli stačí pláž, to si u toho moře užijou. Držím palce, ať to klapne.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. července 2023 10:55

brrr mně ten Hallštat přišel docela drahý. Ale je fakt, že to porovnávám s tím klagenfurtem, kde jsme měli všchno zdarma v rámci té karty k ubytování.

Offline Karja
44932 příspěvků moje polička 07. července 2023 10:59

Evaeva Segra byli v Hallstatu vloni a nestěžovala si na peníze, ba naopak. Ale byli hned na začátku prázdnin, říkala, že tam ještě zatím ani skoro nikdo nebyl. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. července 2023 11:01

Karja možná jsme byli jen rozmazlení, protože s tou kartou pak neplatíš skro žádné lanovky, vstupy na pláž, nic. Jinak jsou ty jezera v solné komoře moc pěkná a dá se zajet do Saltzburku na výlet. A je to blízko.

Offline Karja
44932 příspěvků moje polička 07. července 2023 11:11

Evaeva Jo, je fakt, že sestra tam hodně jezdili s dětmi na kole, takže tolik vstupů zase nepotřebovali, tak to mohlo být tím.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 07. července 2023 11:20

continuity Karja Já to tady asi ani nevyprávěla, bylo to celkem drama, zárveň je taková trapná historie. Pár týdnů zpátky jsem byla na laserovem ošetření hemeroidů, a jak jsem tahala krabice atd., tak v předvečer stěhování mi ta jizva praskla. No, zkrátim to, byla to situace fakt jak z blbýho filmu, deset večer, děti uspaný, já sama doma horečně balila poslední veci do krabic, celá domácnost zabalená, ráno v 8 měli přijet stěhováci. Najednou jsem začala hrozně krvácet, mám trombocytopenii, takže hodně špatnou srážlivost. Za dve hodiny mě našel muž na zemi v kaluži krve, okamžitě volal záchranku, já v panice že za prvý umřu, za druhý že mám v posteli plně kojené miminko, za druhý co sakra to stěhování ... ale nedalo se jinak, kolabovala jsem, nemohla jsem si ani stoupnout, takže mě odvezli na JIP, kde jsem skončila na transfuzich. Muž zustal doma se dvěma dětmi, domácností v krabicích, rezervní lahvičky a sunar samozřejmě kdesi na dně, protože to nepoužíváme. A jedna hodina v noci ... takže volal mámu, která jela z předměstí Prahy někam do noční lékárny a rychle k nám, než se mimino vzbudí, do toho balil ty poslední krabice ... já mezitím na JIPu s brekem prosila o odsávačku, myslela jsem, že exploduju, ale nikomu to nepřišlo důležitý, mladej doktor na příjmu mi řekl něco v tom smyslu, že manžel doma přece může dát přesnídávku a já si mám ty prsa "nějak zmáčknout, no". 

Druhej den jsem si vyprosila propuštění někdy na odpoledne, jinak mě tam chtěli nechat dva dny, ale to fakt nebylo reálný. JJako fakt horor, ale zase kdo muze rict, že ho stěhovala sanitka (doslova mě odváželi ze starýho bytu a přiváželi do novýho). Fuj.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 07. července 2023 11:22
Reakce na baltik:

MP Meri podsedak jsem ti nabizela ja, a stale to plati, manzel jede zitra do Prahy. Bydlis nekde po ceste mezi sjezd z D1 od brna a Zizkov ulice v Zahradkach?

​Já se v těch sjezdech vůbec neorientuju, pardon :( Spíš se zeptej, jestli pojede cca kolem Edenu ... Jinak zaplatim Zasilkovnu, neni problém, moc díky!

Offline Karja
44932 příspěvků moje polička 07. července 2023 11:25

MP Meri No to je horor, horor, horor. Takže ty jsi ze ztráty té krve uplně omdlela jo? No to je strašný. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. července 2023 11:25

MP Meri to nebyla moc banalita, teda. Ještěže si v pořádku

Offline baltik
4993 příspěvků moje polička 07. července 2023 11:46

MP Meri jo, kolem Edenu muze jet (teda jako kolem Slavie stadionu), hodi se ti to zitra dopo nebo je pro tebe jednodussi to poslani zasilkovnou?

Online Potrefenáhusa
39045 příspěvků moje polička 07. července 2023 11:52

MP Meri to je teda strasny moc a vzdycky jsem doufala, ze by plne kojeny mimino jelo nějak se mnou, no, to je asi zhola nereálný ještě řešit mimino a co s nim pak na jipu...

muz je teda dobře mimo, můj má podobně dobrý napady a asi za to nějak nemůže, protože je opakuje i po te, co naposled "hlídal" obe děti hodinu a půl a pak si z toho musel jít na zbytek odpoledne, chudacek, lehnout 

Offline Zuzuli
3872 příspěvků moje polička 07. července 2023 12:08

Potrefenáhusa MP Meri ja mam nejspis uplne stejny model muze. Hlavne loni pri me lecbe to celkem drhlo. Jemu to proste vubec nedochazelo

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 07. července 2023 12:09

Potrefenáhusa No, já je přesvedčovala, že mimino musí se mnou, ale je fakt, že moc jsem se nehádala. Ani mně to nepřišlo úplně reálný, budit uprostřed noci dítě, kam s ním na tom JIPu, že ano a já byla úplně bezvládná ... ani muž se mnou jet nemohl, protože co s tím starším? No blbá situ

ace moc. Víc mě štvala ta neschopnost sehnat mi někde odsávačku, ve dvě ráno informace od sestry "no tak ať vám ji někdo doveze", to bylo fakt na mašli. Až ranní směna v šest byla starší sestra, ta měla velký pochopení a sehnala k zapujceni z novorozeneckého Dala jsem si předsevzetí, že až se oklepu daruju snad nějaký nemocnici odsávčku, už jsem takhle skončila podruhý bohužel a je to hodně zoufalý. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 07. července 2023 12:21

Doma je to teď fakt na mašli, naprostou většinu času mi sežere běžnej provoz, jak tady pulka věcí není hotovejch, tak efektivita strašně pokulhává, celá domácnost jede tak nějak napůl plynu ... Dneska jsem třeba dopoledne hodinu řešila navýšení internetu v mobilu, protože data padly na to, že doma nemáme internet, takže už jsem všechno vyplácala, modem budou zapojovat až dneska a ja nutne potrebovala naklikat nakup na Rohliku, takže zasek na celý dopoledne. O neexstující koupelně a paraní ve veřejný prádelně ani nemluvim. Jako potřebovala bych trochu opečovat sebe, fakt cejtim, že to tělo mele z posledního, ale nejde to, nejde. Ale příáští týden jde starší do školky, tak od toho si moc slibuju, vikendu by měla být koupelna, už jen chvíli vydržet ...

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 07. července 2023 12:31

MP Meri teda moc tlapkám, dobře, že jde malej do školky. Já jsem ten horor zachytila na instáči, hrůza. U nás byl červen taky nic moc, muž o berlích a pak s otravou krve, já streptokoková angína, na šest týdnů jsem úplně přestala pracovat, zrušili jsme dovolenou, doma se brodíme závějemi prachu a kočičích chlupů...ale já věřím, že zase bude líp, u nás i u vás

Naštěstí můj muž se neodvažuje úkolovat mě v domácnosti, to by byl vrchol. A od pondělí jde starší taky do školky