MP Meri jezisi
no tak at uz je dobre, kouzlo funguje![]()
Vše o těhotenství a dětech
MP Meri jo, to je to. s tou migrénou to člověku navíc nemyslí. Já to taky většinou přetlačuji, protože mě nenápadně nic lepšího než: follow the plan.
Jak mám ty migrény na víc dní, už jsem alespoň vychytala prášky tak, že na případnou cestu ten záchvat ustoupí.
Ten nám práci, kde doufám nebudu muset řídit, to se mi celkem ulevilo.
Pinot Noir keď si písala, že Ríša vie bicyklovať, myslíš, že aj viazať maslicku sa dieťa naučí samo ? ![]()
letfenixa U vás to neskúšali pri zápise do školy? Synovca učili viazať mašličku doma už skôr, na zápise do prvej triedy ich to skúšali. Ale z počutia poznám aj prípad, keď sa chlapec naučil robiť mašličky sám až cca v tretej, štvrtej triede.
letfenixa taky neumime maslicku...nenecha si to ani ukazat... myslim, ze tak treba v tech 15 se to nauci sam
.
letfenixa taky neumime maslicku...nenecha si to ani ukazat... myslim, ze tak treba v tech 15 se to nauci sam
.
![]()
letfenixa syn neumí ani uzel, myslím, že mladší se to naučí dřív. Ale tkaničky ani nevím, jakou by měl motivaci, všechny boty, co zatím měl, měly suché zipy.
Evaeva topánky ani neriešim, ale stále niečo vyrába a montuje a musím asistovať. Naposledy včera na záhradke som strasiakovi hlavu privazovala.
MP Meri cesta do Prahy s migrénou je teda brutální histoka. Hned mi moje pondělí se střevní chřipkou a dvěma dětma na krku přijde jako fajn den!
Tabea letfenixa mne uz to prijde trochu blby, preci jen uz by se ta dovednost hodila, hlavne kvuli botam, protoze se nam zuzuje vyber. Nejhorsi na tom je, ze jsem sama velmi nezrucna a zavazuji si tkanicky takovym detskym zpusobem. Umim samozrejme i ten standardni, ale kdyz to chci synovi predvest, aby to videl ze sve perspektivy, hrozne se mi tam motaji prsty a on podle me stejne nic moc nevidi a je mu to dost jedno.
Oh, na fb na mě vyskočila vzpomínka stará 10 let. Takoví skřítkové to byli a dneska to je časně pubertální a předpubertalní sebranka.
Smazano
Gatita a to nehovorím o nejakom svetri na gombíky. Gombíky v podstate trénuje len pri prezliekani perín.
Ale proste svet je ďalej. Ja som ako predškolské dieťa nosila košeľu na gombíky a topánky na šnurovanie.
Teraz majú tepláky, tričká, mikiny (na zips pre tých, čo majú obzvlášť veľkú hlavu, že) a topánky na suchý zips.
letfenixa no přesně, knoflíky taky neumí, většinou má všechno do gumy. Mně učili tkaničky ještě před školkou, dodnes si pamatuju, že jsem je podle táty nedělala dostatečně pěkně. Dělám to tak dodnes, když se nesoustředím, mám opačně uzel a pak se mi mašlička stačí o 90°. (Z toho popisu to nikdo nepochopí
)
Evaeva ja som údajne zavazovala deťom topánky už v jaslickach, kde som chodila od 1 do 3 rokov.
letfenixa ono je to o motivaci. Ale kde jí máš hledat, když to vlastně nepotřebuje a ty tím pádem nepotřebuješ, aby to uměl.
letfenixa zase umí ovládat tablet třeba ![]()
Evaeva áno, presne tak. Podľa mňa, keď bude mu treba veľa vecí zaviazať, tak sa to nauči.
letfenixa Lukasko je brutalne sikovny, s nejakou maslickou by som sa vobec netrapila. Nas ju tiez nevie, gombiky nenosi tak netusi ako sa zapinaju, neznesie ich ani na obliecke. Tie som s nim skusala obliekat raz, bolo to zufale. Umyt zem je uplna utopia, som rada ak si na tretie upozornenie odlozi spinavy riad do umyvacky. Ani krajanie mu moc nejde. Niekto by povedal, ze ma obe ruky lave ale je to moje dieta, tak to nepoviem ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY