Zina
No měli byste se posnažit
.
Vše o těhotenství a dětech
Zina
jezisi
continuity áno, áno, už ich má
Zina moc tlapkam a je to pro mě též sul do rany
Tchyně se ptala před týdnem, jesli na housatko dost mluvím (její sestra má vnučku, která do 3 let nemluvila vůbec)
Karja my kdysi jeli do Chorvatska s dvoudenni zastavkou v Rakousku az nekde v jizni cast, u jezera, pak jsme spali jeste nekde v kempu u Rijeky. Ale to uz byly deti dost velky.
Potrefenáhusa me kdysi moje mama rekla, ze musim s ditetem rozmlouvat, ne jen na nej mluvit! To slovo si pamatuju dodnes.
Kokoska Ty jo, mě ty rozmluvy hrozně unavují:-D. Jakože to mluvení celej den, to je tak náročný:-D
Karja ja nejak ukecany deti nemela, ale mluvily celkem brzo a hezky, jen syn se dlouho nemohl naucit R. Voda na mlyn matky logopedky.
Evaeva vůbec nevím, loni jí to začalo v prosinci. Do dubna měla celkem 3 a pak asi 4 během měsíce, z toho 2 v jednom dni. Pak jsme se protlačili na neurologii, měla jen dva a od července nic. Teď měla v červnu 2 a tento týden už 3. Dneska teda aspoň light verzi, kdy se probrala celkem rychle, pak se mnou hodinu normálně komunikovala, než šla spát. Ale jako zase uplná blbost - srazila se s naším mega psem na zahradě
(7kg chrtík, fakt nic bolestivýho, zakopla přes něj a upadla na trávu). Dokonce jí poctivě uspáváme po obědě denně a efekt to nemá. V pondělí budu volat na neurologii.
Karja ja si už dlhšie uvedomujem, že pri synovi zväčša mlcim, akurát tak odpovedám na otázky. Včera nám (v meste) cestou zo záhradky prebehla cez cestu srnka. Tak sa ma pýtal, čo by som robila, keby to bol medveď. Keby to bol húf tučniakov. Keby to bolo milión krokodílov.
A vyrábam rozvrh na bud.sk.rok, teda už som ho vyrobila, takto po večeroch, ale aj počas dňa trochu, počas jeho rozmluv. Veľmi to pomáha sustredeniu ![]()
MPLee ach jaj
to je veľké trápenie. Držím palce s čo najskoršom termínom na neurologiu.
MPLee mně nedošlo, že vlastně pokaždé nevoláte sanitku (logicky). Je to teda hrůza, snad budete mít brzy termín.
Ďakujem za tipy na mikinu, zdá sa, že Lindex ma to, čo chcem.
MPLee držím palce, ať dostanete rychle termín, ale hlavně, ať to brzy přestane. ![]()
Dík za soucit, to jsem potřebovala
On muž toho dělá taky strašně hodně, to bych mu krivdila. Ale on je hrozná raketa, je schopnej jist jednou denně, spát 5 hodin a bez odpočinku pracovat nekolik dni v kuse a občas je schopnej pak totéž očekávat od ostatních a já se nechci proste fyzicky zničit.
Mimochodem všimli jste si, ze si stačí postezovat, respektive ze vzycky, když už má člověk pocit, ze už nevydrží ani minutu, najednou se to zlomí
? Víc k tomu nenapíšu, abych to nezakrikla
MP Meri máš slušně naloženo, přeju, ať se to od příštího týdne začne rapidně zlepšovat. Na šuplík s panvičkama bych si dala dětskou pojistku, aby v amoku nebyly tak snadno dostupný. ![]()
MPLee Tohle je straslive desivy ![]()
viktorka_od splavu Ne ze bych chtěla trumfovat, ale tohle bohuzel dobre znám, naposledy dva dny zpět. Dvě děti v autě, před sebou 150 km do rozpálené Prahy a migrena jak pes. A nenapadal mě žádný plan B, zoufalstvim te situace jsem se fakt rozbrecela. Poprvé jsem zastavila okamžitě, jakmile děti po 15 km usly a během minuty jsem usla na volantu taky. Bohuzel mimino bylo do 10 minut vzhůru, takže jsem jela dal. Podruhé jsem stavěla za 50 km, když opět uslo, celej těch 50 km jsem se fackovala a dělala oblicejovou jógu, abych to nějak rozchodila. Tam jsem usla asi na 10 minut na sklopene sedačce, bohuzel mimino zase vzhůru, navrch po.raný až za ušima. Takže jsem ještě likvidovala nehodu, což vzbudilo staršího, ale bylo to u Mekáče, tak jsme holt dali hodinovou pauzu a "občerstvení", všechny ty cukry a kofein mě z toho trochu vytáhly, takže jsme nějak dojeli.
Ale zoufalý je to strašně, navíc nebezpečný, což jsem si uvědomovala až moc dobre, ale fakt jsem měla nula nápadů, jak to jinak vyřešit. Takže soucitim moc!
MP Meri postezovat si je úplně nej a fakt to zabírá ![]()
Ach jo ![]()
MP Meri stěhovací a pak migrenova historka teda
ať už mas trochu klidu!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY