U nás je zatím léto a prázdniny super, doufám, že se tady všichni nakazíte!
Vše o těhotenství a dětech
Byl jste někdo s dětmi na exkurzi v Jiřetíně v továrně na hračky Detoa? Jak malé děti to tak zvládnou?
dzizisketa Já bych se prosím prosila nakazit. Hned po dovolené jsme chytli šestou nemoc, týden byl pokoj a ve čtvrtek měl zas malý, 39,5, od té doby pořád teploty, a tentokrát se k tomu ještě přidal průjem.
Evaeva Na exkurzi jsme nebyli, ale je tam i dilna, kde si deti muzou vyrabet vlastni hracky (=lepit herkulesem), a to je od 2 let klidne, kdybyste potrebovali min narocny program
Suya jo, to vím, s tím se počítá. Ale staršího bych ráda vzala na tu exkurzi, ale nevím, jestli to zvládne i mladší, v říjnu mu budou 4.
Evaeva To bych rekla, ze je tak na hrane, celkove tam byli takovi dost striktni a ne moc privetivi, ale to mohla byt nahoda
Suya hm, díky za info.
Starsi se tkaničku naučila až v půlce druhé třídy. když druzinarka zjistila, že to neumí, tak pověřila jednoho spolužáka, ať ji to ukáže. Já a jsem se snažila v těch cca pěti letech, ale nešlo ji to vůbec, pak se to naučila za 20 minut.
A má že skauta zkoušku z uzlování, takže žádná predikce nešikovností se z toho dělat nedá.
Evaeva my tam byli a myslím, ze děti nebyly o moc větší. Ale o víkendu nepracují, tak to bylo takové nasucho.
Koupila jsem tam několik pytlíčků nepodarků a s tím si lepí a tvoří pomalu dodnes.
continuity my tam budeme nějak od čtvrtka, takže by to mohl být i pracovní den. O víkendu to teda asi nemá smysl (vyjma té dílny) ani pro staršího.
Evaeva ono to není úplně blbé, hlavně u nás si s jejich hračkami hráli.
Mrakoplas šikovný je, to betonovanie teraz na záhradke bolo super, že sa zas nové naučil a muž s ním ma násobne väčšiu trpezlivosť ako ja.
dzizisketa to se hezky čte! My to máme podobně, začali jsme sice angínami, ale teď jsme od středy do zítřka u rodičů, tři noci v maringotce, jedna u ségry, zoo, dětský den pořádaný Sokolem a hasiči, Pradědova galerie, grilování u ségry i bráchy, nic nedělám, všichni se o nás starají, je hic jak cyp, ségry bazén, Ríša si užívá nové kolo, máme se tu úplně úžasně. Kluci občas peklí, mají záseky, rvou se, ale taky jsou mega roztomilí a šikovní, je to prostě úplně skvělých pět dní. ![]()
Pinot Noirvypadá to na krásné, odpočinkové dny
711990 Prosím tě, vyvolávám tě jako guru přes autosedačky, ale samozřejmě přivítám i názory jiných :-). Do kdy vozit miminko ve vajíčku? Jde mi především o délku dítěte. Naše je strašně dlouhý, brzy mu budou koukat nožičky přes. Vadí to?
999 nozicky neva, vadí nahoře nahoře hlava, ta nesmi přecuhovat. V návodu u vajicka by měla byt max výška/váha ditete. Naše dite šlo z vajicka v roce a půl
Vajicko máme veliky, tam vydrzi dlouho, ale vyrůstá nám z korby a babybjornu ![]()
Potrefenáhusa Díky. Mně se to vajíčko taky zdá nejbezpečnější, tak by v něm měl ještě chvíli vydržet :-).
Potrefenáhusa Korbu má taky jen taktak :-).
999 Jj, nejbezpečnější je. Ale myslím do toho roku ho v tom snad udrzite, i když bude dlouhej...
ja bych teď potřebovala mimino naučit jezdit v kočáru na brise, hodně se tomu nevim proč brani
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY