Včera vytrela svoji první kavárenskou podlahu ![]()

Včera vytrela svoji první kavárenskou podlahu ![]()

999 Naše dítě taky hodně brzo vyrostlo z korby a na břiše v ní moc jezdit nechtěl, pořád jsem ho tam nějak soukala, protože neseděl, než mě napadlo dát ho do úplně sklopeného sporťáku (jde úplně do lehu, včetně podnožky). Tak jenom to píšu, kdyby vás to taky třeba nenapadlo ![]()
Jinak nohy z vajíčka nevadí, do kdy je vhodné, najdete asi i někde na něm na samolepce. Pak se dá pořídit otočná sedačka, kdy dítě jezdí protisměrně, co to jde, a když se tam už fakt nevejde, otočí se to po směru. My máme Britax Roemer, 711990 mají myslím Joie, ta je myslím protisměrná do větší výšky dítěte než ten náš Britax.
999 jak pise Husa, nohy koukat muzou, hlavicka musi bejt schovana, vetsina vajicek byva do 80-85cm delky ditete a cca 12/13kg vahy. Zalezi taky jak ho usadis, zadecek by mel mit fakt az u ty spony. Ale vetsina deti fakt pred rokem z vajicka nevyroste, Tonda sel do pokracovaci v 16m, mel vajicko Cybex Cloud do 87cm/13kg.
Myrtila Díky, sporťak už řešíme :-).
711990 Naše miminko vyrostlo za první 3 měsíce o 16! cm s pokračuje dál :-).
Myrtila my máme klippan triofix a v protisměru je do 18 kg a naše dite má ve 3 letech 16
doufám, ze to teď zpomalí!!!
Myrtila Jj, já pak vozila starší dite už taky v lehu ve sportaku. My máme ten kocar teď hlubší než jsme měli s housatkem, tak se asi miminu špatně vidí ven.
takhle naštěstí půjde určitě z korby před zimou, tj.tlustým fusakem
999 panejo, ten teda roste jako z vody!:) tak potom jde poridit ta sedacka co pokryva vic kategorii v protismeru, ale zaroven je od narozeni a jde dat hodne do lehu, ale to chce vyzkouset v konkretnim aute a spravne by do ni nemelo jit nesedici miminko. Za sebe doporucuju Centrum autosedacek (Stodulky/Cestlice), zkusi to s vama do auta i s ditetem. Protoze my ted mame sedacku co je certifikovana i v kategorii od narozeni, ale ta nejvic lezici poloha je v nasem aute normalni sed a miminko co sotva drzi hlavu by v ni fakt bejt bezpecne nemohlo. A co ma miminko za sedacku tedka?
711990 Cybex
Myrtila my máme klippan triofix a v protisměru je do 18 kg a naše dite má ve 3 letech 16
doufám, ze to teď zpomalí!!!
Stejná sedačka, stejná váha. Dítěti je teda dva a půl a doufám, že mu ten protisměr ještě dlouho vydrží. No nevím... Už výměna vajíčka byla rychle, my jsme kolem prvních narozenin asi měsíc nikam nejeli a pak zjistili, že nám z vejce vyrostl...
Mymu skoro triletymu dvanactikilovymu diteti by byla sedacka do 18 kg dobra tak do paty tridy, ale bohuzel v protismeru zacal strasne savlit, takze jsme ji ted bohuzel uz otocili. Ale teda obsluha deti za jizdy je hned o necem jinym, kdyz na ne vidim.
999 ty Cybexy bejvaj velky, my meli Cybex Cloud a ten byl do tech 87cm, tak to vam snad vydrzi nez se posadi:)
Potrefenáhusa nemůžeš jí v korbě přizvednout podlážku nebo dát nějaký klín, aby ležela trochu do kopce. Jestli je teda fakt ten problém, že nevidí. Ale jestli se plazí, tak si za chvilku možná klekne opřená o ruce a hned uvidí dobře. Já jsem takhle vozila děti do roka, jinak vůbec nejezdily. Když se pak jednou starší bůhví proč otočil na záda, koukala jsem, že už se tam vlastně nevejde ![]()
Potrefenáhusa moje dite je ochotny jet v kocare na brisku az skoro ve trech a ctvrt
sama si o to rika, kdyz beru obcas kocar na nakup. Jeste si da vetsinou moskytieru a hovi si tam. Ale v tom veku, kdy by tak jezdit "mela", se k pobytu v kocare nedala donutit, na brise uz vubec ne.

Evaeva neplazi, teď se zveda na kolena a nemá k tomu naposilovany ruce na 2.vzpřímeni. Na brise už je spokojena dlouho, ale v tom kočáru nechce. Starší už od půl roku spokojeně jezdila, ale viděla i na loktech
Jak je dlouho, co jsem se těšila, že od pondělí bude zase školka, že začnu zase pracovat a že se život vrátí do běžné rutiny? Tak dneska jsme naměřili 38,8, bez dalších příznaků
sbohem, školko, sbohem korektury, sbohem, denní rutino ![]()
Mohučanka ještě je naděje, že to bude jen nějaký úžeh a do dvou dnů bude ready. Syn to takhle měl před koncem školního roku, na poslední týden školky. Jeden den vysoká horečka, druhý den uz jen zvýšená teplota a třetí den byl už fit.
Držím palce!
Potrefenáhusa kluci ani jeden druhé vzpřímení nedělali, bohužel. Nicméně v plazení ani kleku s opřením o korbu jim to nebránilo. Ale ne každé dítě na tom břiše jezdí rádo.
Mohučanka Třeba to bude z horka a během zítřka se to usadí. Je fakt vedro, to může být hned, držím palce.
žluťásek to měl syn asi před třemi týdny, dva dny teplota/horečka a víc nic. Ani nebylo horko, takže úžeh to nebyl.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.