Evaeva žluťásek u nás to proběhlo v týdnu. Nejdřív scera 2 dny teploty, pak den klid a syn 2 dny horeček ke 40. Teď jsou oba v pohodě. Jen vyčkávám, jestli se osypou nebo něco. Týden do taborů bych to fakt ocenila ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Tak sambo souhlasil s první Jugoslávií, už jsme naplánovali cestu a tak, takže super. Dneska jsme se byli celá rodina koupat, večer jsme se podívali se sambem na sebe, se stejnou myšlenkou, že to fakt nedáme:-D. Takže budu ráda za tipy na Rakousko blízko hranic, koupacky, čumění, plně dětský program:-D.
Bože, taky máte těch svých dětí někdy fakt dost, i když je máte fakt rádi?
MPLee to by se ještě stihli uzdravit, držím palce. Od něj to ani nikdo nechytl, vyrážka žádná, tak nevím. Za to teď už víc jak týden chraptí, kašlou a trochu smrkají, zlepšení malé. Ale dneska na chalupě jsem povolila bazének a brzy zruším i embargo na zmrzlinu, ať z toho léta aspoň něco mají.
Karja jo, po tyzdnovej dovolenke v Rakusku sme obidvaja zreli na psychiatriu ![]()
Mrakoplas Kurňa, tak to taky nebude ta správná cesta?:-D
Děti spej, to je tak krásný, jdu škrábat brambory a spát půjdu tak o půlnoci, musím si to užít!
Bože snad to dám, děti, sambo,práce, stýská se mi po školce:-D. To je prostě nejlepší instituce, můžete se spolehnout, že dají dětem najíst, že se o ně skvěle postarají, že budou mít zábavu, vzdělání, empatii všude kolem...
14 dni tadytech veder asi nepřežiju, vždyť se nedá ani nikam jít
Potrefenáhusa kluci ani jeden druhé vzpřímení nedělali, bohužel. Nicméně v plazení ani kleku s opřením o korbu jim to nebránilo. Ale ne každé dítě na tom břiše jezdí rádo.
naše prave taky ne, brala to po loktech až do 11m, kdy zacala lézt. Teď se snazim na to dávat pozor a trochu s ni na ty ruce cvicim
Karja
. Ty to tak hezky podas vzdycky. My dneska vyrazili k sousedum. Zatopeny dul. Cesta plna panoramat na dul Turow a syn zmercil obri rypadlo (nebo tak nejak se to monstrum jmenuje), takze jeste kulturni vlozka. Na koukalisti milion lidi a nez jsem dosla na deku se zmrzlinou uz tam nekoho resuscitovali a zakazali vstup do vody asi na hodinu. Jak to ted popisuju, tak to nezni nic moc ale bylo to moc fajn! 
Potrefenáhusa já s nimi chodila i na fyzio, zhruba od 6m do roka a kus a nic, na natažené ruce nešli ani zaboha, pokud to nebylo vyloženě nutné. Mladší dělal aspoň ten nízký šikmý sed, starší ani to. Lézt začali oba shodně v jednom roce, ale nikdy před tím nebyli na čtyřech. Nic moc vývoj no.
14 dni tadytech veder asi nepřežiju, vždyť se nedá ani nikam jít
Já už dneska vyhlásila, že na hřiště jdeme až v pět nejdřív. Nebyli teď pár dní doma, tak snad se zabaví s hračkama.
Evaeva naše to udělala nějak všechno zároveň v těch 11 měsících, lezení na natazenych rukách, sikmej sed a stoupla si u nábytku...no a pak lezla po čtyřech dalších 9 měsíců....teď to vypadá trochu nadejnejc
Potrefenáhusa oni mají slabé břicho do teď:( Stáli už dávno před tím, od devátého měsíce. Jsem zvědavá, jak to bude potřetí, tihle dva byli jak přes kopírák.
Potrefenáhusa já dneska odmítla návrat do Prahy, i když musím pracovat a pravděpodobně mě pak čeká 4 hodinová cesta bus+vlak s obouma dětma a psem. Ale tady je tak akorát. Uplná oáza před tím, než se budu měsíc škvařit na asfaltu. 

Já vůbec nevím, jestli malá nějaký druhy vzprimeni dělala, kazdopadne v šesti mesicich už sedí, klečí a nevimco všechno. Korbu zahazuju a zítra prevlikam na sporťák, protože to už je fakt nebezpečný moc. 
Jostusim sa nerad foti :)
Černá Hora je taky celkem vtipná, dnes už Albánie.

Evaeva my jsme dnes v pět vyrazili na koupaliště a byla tam úplně plná kapacita, pouštěli jen když někdo odešel, před námi fronta tak nejmíň sto lidí. Jsme to vzdali rovnou a šli se škvařit k tomu potůčku na Hládkově. Ledová voda je tam super, ale tyjo úplně vyprahlá pláň a žádný stín, je to hodně nedomyšlený, ten park.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY