Mohučanka Dík za tip, ale ani vlaky nejsou naše hobby. Asi si zajdem po návštěvách, na Hrad a tak. ![]()
Vše o těhotenství a dětech
slniecko
tie deti su neuveritelne ako dokazu pobavit
To zemědělské muzeum je bude bavit, je to hodně udělané pro děti a zajímavé i pro dospělé. Asi bude fajn i technické, když už tam budete.
brrr A jo, vy jste vlastně kulturní
tak pak mě napadá ještě procházka po Vyšehradě...
dynda Dík, v technickém jsme už byli.
Mohučanka Kulturní jsme leda tak neandrtálci, ale kluky vláčky zas tak úplně neberou a mě už tuplem ne.
Před obnoveným NM bývají dlouhé fronty, jak mají vstup zdarma a po rekonstrukci chtějí všichni aspoň ten kousíček, co se stihl, vidět.
brrr Hlavně doporučuju nezkoušet Národní muzeum, jsou tam kilometrový fronty, koukám na to z kanceláře a těm lidem se fakt divím.
brrr Ty vláčky jsou ale fakt super, nejde navíc jen o vláčky, ale o celá města, a ty modely jsou opravdu krásně udělané. A už mlčím ![]()
Válím se smíchy, syn říká, že bude mít "ňaňoněniny" ![]()
dzizisketa Mutziputzi Právě do NM jsme měli v plánu jít v neděli. A ty fronty jsou i do federálního shromáždění? Že bychom šli jenom na Kelty. Jee, my jsme se těšili na velrybu. Tak zajdeme do Náprstkáče na Indiány.
brrr Co vidím tak jenom do historický budovy, FS asi ne, tak normálního člověka Keltové nezajímaj
(humor)
brrr na Keltech jsem byla a je tam dost tma a mrňavý popisky, dost odborný
Mutziputzi No tak můj šálek kávy taky úplně nejsou ![]()
Potrefenáhusa Jo, že to je dost odborné jsem už slyšela, ale nedělám si iluze, že budu mít čas si nějaký popisek přečíst. Spíš chci, ať si kluci uvědomí, že opravdu nebyly doby, kdy byly mobily a auta. Občas mám pocit, že si to pořád neumí uvědomit. A taky budeme mít čas, když nepůjdeme do hlavní budovy ![]()
Doufám, že jste obě v pořádku doma.
Nene, do shromáždění ne, jen do staré budovy.
dynda diky, dnes uz jsme doma (vicemene). Prte si vcera jeste hralo na teplotu a prujem, takze kdo vi co zase kde olizla...vzhledem k tomu ze ve spanelskem metru tak dva kroky od nas zvracela holcicka do igelitky tak asi v Barcelone neco radi;)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí