Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline continuity
43658 příspěvků moje polička 25. července 2023 19:16

dzizisketa uff tlapkám ty prázdniny jsou pro rodiče náročné. 

Offline continuity
43658 příspěvků moje polička 25. července 2023 19:17

Tabeaklášter Želiv je spíš pro dospělé. Přemýšlím, jestli tam byli nějaké lepší hřiště, ale nevybavuje se mi nic. 

Offline letfenixa
10958 příspěvků moje polička 25. července 2023 19:22
Reakce na Tabea:

letfenixa já chápu, že nad tím přemýšlíš a je ti kluků líto, že s nima vlastní máma nechce trávit čas. 

​toto

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. července 2023 19:23

dzizisketa taky tě chápu muž chodí vždycky takhle pozdě? Určitě běž někam hodně daleko

Offline DruI
5606 příspěvků moje polička 25. července 2023 19:32

dzizisketa Já tě tak chápu!

Já jsem s dětma u tchánů. Vysloveně si vyžádali, abychom u nich na chalupě strávili alespoň týden a já musím být dětem furt za zadkem, protože když je nechám s dětmi samotné dýl jak dvacet minut, tak to vygeneruje brečící dceru a naprdnutou tchýni :(

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. července 2023 19:35

Tabea za 14 dní. Já už si nějak poradím, jen mně zajímala ta zoo

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. července 2023 19:36

DruI to je teda taky dobrý. Takový pobyt je pro mě taky náročný, ještě u "cizích"

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 25. července 2023 20:26

Minulý týden jsme oslavili 1. přivezeniny a zároveň 2. narozeniny. Je zvláštní, jak hrozně rychle to uteklo, a přitom mi to období před rokem  přijde tak hrozně vzdálený. 

Offline Makara
3671 příspěvků moje polička 25. července 2023 20:28

Zina to je už malý velký chlap

Offline monis
1614 příspěvků moje polička 25. července 2023 20:41

dzizisketa soucítím a chápu. Pro mně je nejhorší, když se vrátíme po týdnu od mých rodičů, tak má muž pocit, že se vracím z wellnesu, přitom je i tam má člověk skoro pořád...

Jinak jak jsem se tu nedávno hroutila z naší dovolené, tak zítra odjíždíme na jižní Moravu a i se celkem těším. Jediný problém je, že mladší dítě teď ulehlo s 39....

Offline Tabea
8298 příspěvků moje polička 25. července 2023 20:41

Zina kouká na pejska? Je to velkej fešák!

Offline Karja
44941 příspěvků moje polička 25. července 2023 20:42

Evaeva Nebo je tam Galerie osmička, je tam nějaké umění, výstavy. a těsně u toho je ten park s nějakou větší rpolezackou, o kousek dál rakosnickovo hřiště, ale je to klidne město, můžou si projit náměstí a tak. Najíst se tam dá ve dvou restauracích docela obstojně a je tam pěkná kavárna a i cukrárna (bez nějakého většího dětského koutku ale). Želiv se mi taky líbí, ale nevím, nakolik je ten areál kláštera zajímavý pro děti, kousek odtamtud je taky hřiště, procházka kolem řeky a ta Klášterská restaurace se zdá být lákavá, sleduju je na Facebooku. Ale z dálnice je to už trošku zajizdka, Humpolec je v podstatě na dálnici

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. července 2023 20:49

Karja Želiv prozkoumám, to by se líbilo mně Na tu osmičku jsem koukala, ale přišlo mi, že pro děti je tam akorát nějaký workshop, což se v tomhle případě nehodí, že tam musíš být na čas. Ale ta varianta projít se po městě je určitě ve hře.

Online Vari
2232 příspěvků moje polička 25. července 2023 20:56

Zina Vsechno nejlepsi! Je to fesak! 

Offline Karja
44941 příspěvků moje polička 25. července 2023 20:56

Evaeva Ne, pro děti tam nic není, max že si s tebou proběhnou tu výstavu. Myslela jsem, že oni budou na těch hřištích a ty na výstavě:-D. Na té zřícenine jsme nebyly nikdy, tak nevím. 

U nás ve městě je hrozný provoz, říkám tomu město hrůzy, jakože tam prostě nezaparkujes, s dětma se tam pořádně chodit neda, neustále na ně musíš dávat pozor, aby je něco nezvejklo, vypustit je někde v rámci města nelze, ale je tam prostě jen provoz jinak nic. A tuhle my šli v zádech v sobotní dopolední nákupní špičce nějací turisti a zaslechla jsem jen kus hovoru ,,Marek říkal, že je to tady mrtvý, ale mně to vůbec nepřipadá, tady je živo,,. Úplně jsem se chtěla otočit a říct, že Marek má naprostou pravdu:-D. Tak Humpolec je klidnější:-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. července 2023 21:03

Karja budu si to pamatovat

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. července 2023 21:08

Karja my teď byli na zřícenině ve Zvířeticích a byli naprosto nadšení. Mohli prolézat sklepy a byla tam věž,... (Mladší neujde bez fňukání pomalu ani 500m, ale na věže a rozhledny mu skoro nestačím )

Offline Karja
44941 příspěvků moje polička 25. července 2023 21:09

Evaeva Jo, no určitě objevíte něco, co my neznámé:-D. Hřiště ve Velmezu si píšu, chtěli jsme tam vloni dělat zastávku a nic jsem neobjevila. Ještě přemýšlím nad tou Jihlavou, no tam jezdíme fakt jen do ZOO, 9 žádných hřištích jsem nepidila, ale je tam nějaké to podzemí taky, Robinsonův ostrov, to je nějaká vnitrni megaherna

Offline Karja
44941 příspěvků moje polička 25. července 2023 21:09

Evaeva To je pěkný! Tak tam je to asi dobře přístupné ta zřícenina, jakoze to asi nebudou dvě zdi:-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. července 2023 21:12

Karja podzemí nezní marně. Já tam byla, naposledy už je to celá věčnost, někdy v 18, když jsem začala chodit s mužem. Ty velké herny jsou pro nás na chvíli blbé, jak tam moc nechodíme, tak tam vydrží fakt dlouho.

To hřiště je u dopravního hřiště, až to budeš hledat.