Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline continuity
43651 příspěvků moje polička 25. července 2023 08:16

Karjaobjektívne a že jsem mám volno celé léto už podruhé s odrostlými dětmi ( mateřskou nepočítám). Nestihne se nikdy pořádně nic. Nevim čím to je, ale  pretlačit to neumím. 

Ještě i tu domácnost nám zanedbaniu, zítra v poledne odjíždí a já teprve teď peru bílý prádlo. 

Offline Karja
44933 příspěvků moje polička 25. července 2023 08:23

999 To přišlo až od vyššího věku;-). Zrovna dneska jsem si na tebe ráno vzpomněla, holky se jdou od září vzdělávat na "náboženství" (je to takové volnější, jednou za tři týdny, a taková ta klasika - příběhy, pak i nějaké hry atp.). No ještě je tam musim finálně protlačit, nejsem vdaná, nejsou pokřtěné, v kostele mě nikdo neviděl asi 15 let....tak jedině to uhrát na tu šanci napravit naši rodinu:D.

Offline Mohučanka
7371 příspěvků moje polička 25. července 2023 08:27

Karja díky moc, my trčíme doma už od začátku června, a to bylo v plánu vyjíždět na prodloužené (čtyřdenní) víkendy, dokud není ta škola

Aspoň jsem snad podchytila kroužky, krom hudebky, kam se měly děti hlásit už někdy v půlce května...stejně na tu hudebku tlačí akorát kus rodiny (profesionální muzikanti), ale zdá se mi, že starší dcera se v tomto směru odrodila

Offline 999
19902 příspěvků moje polička 25. července 2023 08:29

Karja Od vyššího věku přišly prázdniny s koněm :-). 

Napravený hříšníci, to je výzva, na to to uhrajete :-).

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 25. července 2023 08:35

Karja hele my letos nejedem asi na zadnou dovolenou vubec:D byli jsme se sambem ve Varech na festivalu, Tonda byl v tu dobu u nasich, kde je nejstastnejsi. Ted tam je znova, my chodime do prace. Mezitim chodi normalne do skolky...posledni tyden prazdnin je skolka zavrena, tak zvazujem ze bysme nekam jeli, ale je mi uplne jasny jak to dopadne. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. července 2023 08:39

Karja prosím tě, neblázni, nezapomeň, že jsem chtěla jet na dovolenou tam k vám Ve Světlé je přes léto Zábaviště pro sviště, jestli jste nebyli.

Já jsem naplánovala spoustu výletů z Prahy a taky mám pocit, že to nestíháme. Jak bylo horko, tak jsem toho zvládala míň než bych chtěla.

Offline Karja
44933 příspěvků moje polička 25. července 2023 08:41

Evaeva Viděla jsem, chystáme se tam, až si pojedeme na uřad pro pasy, co tam máme už rok:-D. Jinak na tu stranu moc nejezdíme,nepřijde mi tam pro děti moc zábavy.

Offline DruI
5604 příspěvků moje polička 25. července 2023 09:19

Karja No, hele já to loni s dovolenýma přepálila, takže letos byla v plánu jedna akce s kamarádama, co nevyšla, protože nemoc a zbytek prázdnin dělíme mezi jedny a druhé prarodiče, protože na nic náročnějšího už nemám kapacitu :)

Offline Candance
5637 příspěvků moje polička 25. července 2023 09:51

Ty male deti jsou aspon mile. Ale pubertacka a druha předpubertačka na dovolene, to je vyzva.

Offline letfenixa
10956 příspěvků moje polička 25. července 2023 09:51

Karja a ja som doma, a kopec návštev doktorov je maskovanych za výlety. Zajtra máme ísť do nedele na Oravu a už mi mama vycitavym tónom hovorila, no, vy si idete preč a dedko ma vo štvrtok odbery a sono brucha. Áno, má a je to v 2 nemocniciach. Na oboje ho objednali až potom, ako som dovolenku zajednala. Keby som mala čakať, kedy ma niektorý z mojich rodičov termín u doktora, neodideme nikdy nikam. Úplne je protivna s tými svojimi výčitkami.  Plus nahovorila malému, že prvý a posledný deň dovolenky sa nepočíta, takže podľa nej nejdeme na 5 dní, ale len na 3. Čo vygenerovalo zbytočnú roztrzku s malým ohľadom balenia a moje obsiahle vysvetľovanie. 

A asi by som to nemala robiť, ale keď ona na mňa kričí,  kricim ja naspäť.  Veľakrát si poviem, že kašlem na ňu, ale fakt si mám nechať skákať po hlave? Stará sa do všetkého a všetko kritizuje. 

A Mha opäť som si vypočula, že v ich domácnosti prstom nepohnem,  riady neumyjem, nepovysavam, pradlo neodpracem. 

Offline continuity
43651 příspěvků moje polička 25. července 2023 10:30

letfenixa tchýně má dnes lékaře, taky si ho objednala až poté, co věděla, že my ani jeden nemůžeme. 

Je to internista kvůli lázním, fakt nejde o život. Jsem krutá, ale taxíky jezdí.

Offline continuity
43651 příspěvků moje polička 25. července 2023 10:32

letfenixahlavně si to užite

Výčitky by som ignorovala, snad môžeš vytiahnuť päty aspoň na predĺžený víkend?

Offline rasaNori
8883 příspěvků moje polička 25. července 2023 10:33

Tak teda starsi dite si vubec nepamatuje, ze kvuli ni nastal v noci nejaky rozruch, a tchyne ma vycitky jeste ted:D Nastesti to bylo bez acetonu a bylo tam na dne, a pokud si lokla tak to vyplivla, protoze to bylo v koupelne i na chodbe na zemi. No nic, jdu udelat generalni uklid a vsechno opet poschovavat. Nejen ze skripe v noci zubama, ale ocividne je i namesicna

Offline Aranel
6697 příspěvků moje polička 25. července 2023 11:58

letfenixa

žluťásek Těch pekáren Náš chléb je v regionu hodně, ale ještě lepší, velká, s bistrem a hodně oblíbená je Maškova pekárna ve Smržovce (ono to je už teda v podstatě těsně před Tanvaldem v kopci). V zimě denně fronty běžkařů cestou z/do Prahy.

Zubačka jezdí myslím jen o víkendech, doba totiž pokročila a na té trase jezdí normální "nezubačkový" vlak (teda úplně normální ne, je to jeden konkrétní typ vlaku se silnými elektromagnetickými brzdami, aby se udržel při klesání, ale do toho nebudeme zabrušovat ), tak to je kdyžtak dobrý zkontrolovat.

Offline Ginger
1220 příspěvků moje polička 25. července 2023 12:20

Potrefenáhusa Mikulasovice jsou taky fajn a priste uz budete vedet.

Offline Garfie
28639 příspěvků moje polička 25. července 2023 13:30

rasaNori Já ti zrovna chtěla napsat, že pochybuju, že by toho vypila moc! Aspoň byla trochu na tripu a pořádně se vyspala!

Karja Takový prázdniny jsou nej! My ani na dovolenou nejezdívali, maximálně na chalupu k známým, nejlepší to bylo!!! 

Candance To jsme měli letos, ale rozředila jsem si to dvěma malýma klukama, tak to šlo. V podstatě jsme je ignorovali, dalo by se říct.

Offline Mha
příspěvků moje polička 25. července 2023 15:23

letfenixa

Nechceš adoptovat?

Já to čtu a zůstává mi rozum stát, jak je to možné říct

A raději mizím do parfémů,  v zahradním vlákně jsem chytila jakousi plíseň nebo co, vlákno těhotenství a děti snad není prudce nakažlivé:) 

Offline letfenixa
10956 příspěvků moje polička 25. července 2023 15:25

continuity u nás jazdí dokonca aj sociálny taxík.

Offline letfenixa
10956 příspěvků moje polička 25. července 2023 15:27

Mha

Offline continuity
43651 příspěvků moje polička 25. července 2023 15:27

letfenixa no na to jsem koukala a objednává se tam přes webový formulář. To zvládnu tak já.

To radši číslo na normální dispečing, upozorním, že je tam stará pani, že bude chodítko a tak.