Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Gatita
8704 příspěvků moje polička 26. července 2023 07:07
Reakce na Pinot Noir:

....Ale na druhou stranu se už naplno projevují povahy, starší je cíťa a plačka, každý škrábanec a mini modřinku ořve a řeší jak bůhvíjaký úraz, ač nerada, musím říct, že mi ta jeho měkkost leze trochu na nervy. Plus má pořád nějaký problém, padají mu kalhoty, sandály mají moc úzké pásky, ve zmrzlině jsou kousky....,

​To je presne jako bys psala o mem starsim, to snad neni mozne! Jsem presvedcena, ze za to nemuze, ze ma snad opravdu prah bolesti jinde nez bezna populace. Jeho vsechno strasne boli a hrozne nahlas a dlouho trpi. Ta mekkost je mi taky takova nesympaticka, taky ho kolikrat nevydrzim litovat ctyri hodiny v kuse kvuli tomu, ze ho kousnul mravenec, i kdyz vim, ze bych mela! No a kousky duziny, cedulky na triku, padaci kalhoty a skrtici sandaly jsou nasi denni realitou, to uz ani nevnimam. To se ale s vekem dost zlepsuje, ale ta nizka odolnost na bolest ne, budou to chudaci...

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 26. července 2023 07:23

Gatita Pinot Noir jezis to jste mi pripomenuly nedavnej zazitek z Letnan. Jezdil tam kluk tak 12-13 let na kole na tech trailech a spadnul, odrel si ruku a spadnul mu retez z kola. Cekala tam na nej maminka. No a byl to presne tenhle typ. Ja jsem prijela kdyz tam brecel a svijel se na zemi a kricel, ze ma "cely kolo zniceny" a na mamince bylo videt ze toho ma asi taky plny zuby uz:D a nejlepsi bylo, kdyz mu nabidla, ve snaze to zastavit, ze pojedou teda do nemocnice a on rekl ze jo, ze je to fakt vazny a melo by se to vysetritpomohla jsem jim aspon vyresit to "navzdycky zniceny kolo" aby mohli jet domu a maminku jsem fakt litovala. Mel jednu odreninu na lokti...

Na druhou stranu ja mam uplne opacny dite, co nikdy neprizna ze se mu neco stalo a to je taky pekelny. Ten samej den jsme ho nasli lezet vedle skluzavky a bylo videt ze nejak spadnul, byl v takovy divny poloze. Ale nikdo na celym hristi to nevidel. A zaboha jsme z nej nevypacili co se stalo a jestli ho neco boli.

A cim vic ho neco boli, tim vic tvrdi ze ho rozhodne nic neboli a jde se nekam schovat a taji to

Offline Mohučanka
7371 příspěvků moje polička 26. července 2023 07:33

Tak moje dcera je nějaký hybrid Ríši a Tondy, u sebemenší odřeniny nebo kousnutí komára řve jak tur, ale že jí je blbě přiznala až když jsem jí naměřila 39,3

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 26. července 2023 07:36

Mohučanka vyhravas!

Offline Myrtila
5473 příspěvků moje polička 26. července 2023 07:45

Evaeva Dočítám zpětně, jestli to tu ještě nepadlo, tak asi 10 minut od sjezdu na Humpolec směrem na Pelhřimov je hotel Farma, dobře tam vaří a hned vedle restaurace je louka s hřištěm a ohrada s ovečkami, rodiče můžou poobědvat na terase a děti se mezitím vyblbnou vedle

edit: akorát tam bývá docela plno, tak nevím, jestli by nebyla lepší rezervace. 

A Orlík by mohl kluky zaujmout, je to kousek do kopce a pak se ten hrad dá celý prolézt. Bývala tam pod ním i restaurace, ale tam jsem nikdy nebyla. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 26. července 2023 07:45

Pinot Noirto piises o nasich? Az na tie Viktorove ritualy je to rovnake u nas. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 26. července 2023 07:48

Mohučanka to je jak starsi. Boli ho pomaly aj kremovanie ale ze ma horucku vacsinou zistim tak, ze prestane behat ako Speedy Gonzales a je nezvykle kludny. 

Offline Karja
44933 příspěvků moje polička 26. července 2023 07:52

Pinot Noir No kromě rituálů je to dost podobné! Já mám někdy chuť to už nevydržet seřvat to tam na tři doby a čtyři světový strany a prostě odejít:-D. Já pořád říkám, kolik by člověk tak mohl mít dětí, pokud by neměly furt nějaký tyhle "svoje problémy", podle mě fakt hodně!

Offline Garfie
28639 příspěvků moje polička 26. července 2023 08:20

Pinot Noir Lituju, lituju!!! 

Já si vyzvedla včera děti u tchánů a vypadá to, že zatímco já si ten týden super užila, na druhé straně vládla nuda, šeď a ponorka. Bylo strašné vedro (a na tom jižním Slovensku echt), takže se prakticky nedalo vyjít z domu. Tcháni mají bazén, ale vnitřní a strašně ledový, byl prý tak studený, že syn tam nevlezl vůbec a dcera jednou. Děti to strávily u TV a telefonu, jejich malý bratranec prý jednou vůbec neopustil svůj pokoj. To jsou zprávy od dětí, takže myslím, že ve skutečnosti to bylo ještě horší. Očividně se všem ulevilo, že to končí....

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. července 2023 08:36

Náš starší je taky trochu fňukna, když ho bolí břicho nebo se odře, řve šíleně, stejně jako když se něco nedaří. Naopak ale různá vyšetření a podání léků zvládá skvěle.

Svoje rituály mají oba, plus různé libůstky jako že jeden by nechtěl dužinu v džusu a druhý zase nic se šlehačkou.... To je v cizím prostředí vždycky trochu náročné.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. července 2023 08:39

Myrtila tam jsme asi byli díky za připomenutí 

Pinot Noir z naší výpravy na jižní Moravu vlastně nevím, kdo víno ocení Jedeme ještě s našima, ale ti jsou taky spíš abstinenti. Ale už jsem navrhla muži, že tam zkusím řídit náš "autobus" aby si mohl dát aspoň on.

Offline DruI
5604 příspěvků moje polička 26. července 2023 08:40

Naše starší je taky fňukna, ale ani ne na ta drobná zranění (která se většinou podaří vyřešit nalezením a přiložením listu jitrocele kopynatého :), ale je strašně citlivá na cokoli, co jí kdo řekne a to okolí vnímá snad ještě hůř než brek při rozbitém koleni :(

Offline Karja
44933 příspěvků moje polička 26. července 2023 08:50

DruI Jojo, přesně. Já vůbec nevím, kde se to v těch dětech bere!

Offline letfenixa
10956 příspěvků moje polička 26. července 2023 09:07

Lukasko zvláda odreniny a pod celkom dobre, ale tým, aký je na seba opatrný, tak si vlastne prvýkrát poriadne ublížil pred 3 týždňami,  zrejme aj jazvy bude mať. O rituáloch nebudem radšej ani hovoriť

Offline MPLee
3054 příspěvků moje polička 26. července 2023 10:03

Pinot Noir 711990 my máme na táboře dítě uplně kouzelný. Helma je moc těžká, chránič na loket lechtá a na koleno padá, na ruce tlačí. Je zima mebo horko, tráva šimrá a asfalt hřeje. popálila ho kytka a trnama (ukázalo se že šlápnul na pampelišku). Instruktoři jsou moc špatní a pomalí. Na to, že několik z nás má medaile z mistrovsrví evropy jen suše odvětil, že bychom měli mít medaile z mistrovství světa  i maminka vypadá, že toho má dost. 

Offline Aranel
6697 příspěvků moje polička 26. července 2023 10:03

Garfie Ach jo jako já to vedro na jižním Slovensku zažila, bylo to blbý, ale že teda někoho nenapadne aspoň něco na večer nebo zrána...

žluťásek ale tak když IQlandia funguje, tak funguje! A po prázdninách K. napíše sloh o nalezení desetikoruny ve skříňce

Offline DruI
5604 příspěvků moje polička 26. července 2023 10:13

Karja Víš, co je nejhorší? Já vždycky úplně chápu, co ji naštvalo, akorát jí nedokážu vysvětlit, že to jsou věci, co může hodit za hlavu :)

Offline continuity
43651 příspěvků moje polička 26. července 2023 10:18

Garfiechudáci všichni, vidím to v barvách. 

Offline žluťásek
8883 příspěvků moje polička 26. července 2023 10:39

Já teda v těch útlocitných dětech taky dost syna poznávám, všechny zranění se musí zalepit. Ale už u toho většinou nebulí, tak šance na zlepšení tu je :)

My jsme včera potkali v autobusu úplně kouzelnou rodinu. Máma s dcerou tak kolem 12 let a syn možná už tak 14-15. Kluk si sedl za ségru a že se bude učit zaplest ji cop. Nešlo to zadržet, musela jsem se smát nahlas. Byl úplně bezradnej, zamotal tý chuděře nějakej dred a hřeb pak byla závěrem otázka: a jak se používá gumička??

Aranel asi to trumfnul ještě zážitek z autobusu, před Maliníkem v kopci musel řidič zastavit, spustil se mu nějaký alarm upozorňující na nebezpečí požáru. A protože byl řidič sympaťák, různě to komentoval a pak nám otevřel dveře, kdyby začalo hořet, abysme mohli vyskákat do lesa. Takže K. samozřejmě oči navrch hlavy a celej večer se ptal, jak to bylo a proč ten alarm a co se stalo a co bysme dělali...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. července 2023 10:43

žluťásek tak "požár" autobusu už netrumfne nic