Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Tabea
8288 příspěvků moje polička 25. července 2023 16:21
Reakce na Karja:

Zina Přesně, vykecej se bych to nebrala:-D. Ještě bych si řekla, taková fajn holka:-D. Ale já se zdám ukecená, na druhou stranu jakoby s málo lidmi si opravdu rozumím. Tady na vsi a okolí třeba nemám žádnou kamarádku s kterou bych si šla sednout sama. S většinou se vídám jen s dětmi, vlastně hodně kvůli dětem, že jsou spokojené já taky, ale nějakým pocitem jakože přátelské frustrace dost trpím. A čím je člověk starší, tím je to asi těžký a ty dobrý lidi jsou už obsazený:-D:-D

​jako bys popisovala mě

Offline letfenixa
10956 příspěvků moje polička 25. července 2023 16:29

continuity vieš aký je u nás problém? Do tej prvej nemocnice sa dá vystúpiť na zastávke,  ktora však nemá protismernu,  takže človek pi odberoch musí prejsť kus pešo na nasledujúcu zastávku

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. července 2023 16:31

Karja Prosím tě, zoo v Jihlavě je asi na dýl než na dvě hodiny, co?

Online Tabea
8288 příspěvků moje polička 25. července 2023 16:35

Evaeva určitě aspoň půl dne a počítat s tím, že nabídka jídla je tam tristní. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. července 2023 16:38

Tabea hm, to je moc dlouho, díky. Potřebuju akorát nějakou zastávku po cestě. A teda oběd nejlíp.

Online Tabea
8288 příspěvků moje polička 25. července 2023 16:43

Evaeva v Jihlavě je i nějaký dětský hopsadliště. s obědem ti neporadím. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. července 2023 16:49

Tabea Oběd najdu, díky. Hopsaliště úplně nevím, ale díky, třeba to využijeme.

Offline letfenixa
10956 příspěvků moje polička 25. července 2023 17:21

Stále musím premýšľať nad sesternicou. Ma dvoch synov, 11 a 7. Teraz ich mala týždeň u svojej mamy, preberala si ich v sobotu na našej záhradke na oslave. Povedal a im caute chalani, oni obaja z diaľky cau.  A potom povedala, bože, to je hrozné,  už sa vraciate domov. V auguste idú obaja na týždeň do tábora a ona si na ten týždeň dala dovolenku. Jej mama učí v škôlke a teraz v júli mala voľno a august celý robí. A ak bude treba, tak si oboch vezme k sebe do škôlky na varovanie. 

Offline Karja
44933 příspěvků moje polička 25. července 2023 17:35

Evaeva Je to na dýl, ale ne na moc dlouho, je to krátký, určitě to můžete obejít za dvě hodiny, ten okruh je krátký, prostě neodbocite všude ale jídlo je tam tragické. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. července 2023 17:40

Karja to by se mi asi nepodařilo dostat je pryč bez nějakých scén. Díky, uviíme, jak se nám podaří vyjet a kolik bude času.

Offline continuity
43651 příspěvků moje polička 25. července 2023 17:41

letfenixa

A co je problém? Jednak jsou ty děti už větší, to je fakt rozdíl a já je nám taky obvykle celé léto někde, protože musím do práce. Dva týdny tábor a dva týdny u našich, dva týdny společná dovolená a ten zbytek se už nějak polepil. kolikrát byly za celé léto doma týden. Tak to je už mnoho let. V tý době, kdy tady nejsou, vždy vyrážíme s mužem někam na prodlouzeny víkend. Alespoň jednou. Týden dovolené bez dětí mi zas nepřijde nějaká strašná rozmařilost. 

Offline continuity
43651 příspěvků moje polička 25. července 2023 17:46

Evaeva u Měřína na D1 byla na odpočívadle fakt dobrá hospoda. Teď nemají funkční stránky restaurace, tak bych si tam zavolala, jestli pořád vaří. A dát si kafe v mckafe a vypustit je na chvilku na jejich hřiště, aby se protahli. Kam smerujete?

https://www.formankad1.cz/okoli.html

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. července 2023 17:51

continuity díky. Akorát do Lednice, ta Jihlava, Humpolec je zhruba v půlce a není to žádná štreka, takže nás nebude úplně tlačit čas. Ono bude stačit nějaké hřiště kousek od restaurace, trochu se projít po centru nebo někde v přírodě, mekáč by samozřejmě šel, ale vzhledem k tomu, jak se budeme stravovat po zbytek týdne... Spíš že ta zoo by bavila i mě. Taky bude záležet na počasí.

Offline letfenixa
10956 příspěvků moje polička 25. července 2023 17:53

continuity nejak si myslím, že keď mi deti musí brať moja mama so sebou do práce (A tajne,  keď ku nej do triedy niekto ide, tak sa schovavaju), tak by som mohla cast leta a dovolenky s nimi.

Offline SunEclipse
3507 příspěvků moje polička 25. července 2023 17:57

letfenixa a proč to řešíš? její děti, její věc...

Offline letfenixa
10956 příspěvků moje polička 25. července 2023 18:00

SunEclipse lebo to mám v hlave. Áno, jej vec. Ale snáď môžem premýšľať, o čom chcem, či? A viac ako jej dovolenka počas neprítomnosti deti mi vadí jej chladný prístup k nim, nadavanie do debilov, odkladanie kde kade od babatiek. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. července 2023 18:03

letfenixa jenže o tom píšeš až teď. V tom prvním příspěvku nic takového nebylo. Já z něho pochopila, že byli týden u babičky (v jejím volnu) a pak jedou na týden na tábor. A protože má jejich mamka dovolenou, tak kdyby něco, tak pro ně zajede babička. To mi nepřišlo nijak zvláštní.

Offline SunEclipse
3507 příspěvků moje polička 25. července 2023 18:07

letfenixa přemýšlet o tom samozřejmě můžeš. Ale nechápu, proč to píšeš sem.

Pokud ti jde o pomoc klukům, měla bys asi spíš pohovořit se sestřenicí.

Offline continuity
43651 příspěvků moje polička 25. července 2023 18:09

letfenixa no to píšeš až teď. 

Třeba čau děti, někde mezi lidma proběhne i u nás. 11 letý téměř puberťák už se opravdu nepůjde před lidma tulit s maminkou, to je spíš výjimka. 

Offline letfenixa
10956 příspěvků moje polička 25. července 2023 18:10

Evaeva o tom chladnom privítaní po týždni tam bolo.

SunEclipsea prečo to sem nemôžem napísať? Hocikto sem píše hocičo.