Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline MPLee
3054 příspěvků moje polička 25. července 2023 22:09

Evaeva continuity nejhorší je, že oni by taky do těch 8 rádi hnípali. Už večer je teda oblíkám do normálního oblečení a ráno jen vyškrábnu z postele, hodím je do auta a snídaně, zuby a tak už probíhají na táborech. 
A pořád kojim, tak ani drogy nepřipadají v úvahu  Minulý čtvetek jsem si chtěla večer k vytvření rozjížděk na závody dát skleničku prosecca. A usnula jsem po prvním loku. Naštěstí jsem se probudila na záchod v noci a tak jsem ve 4 ráno koukala na videa jak děti bruslí a porovnávala to a tabulkou věku  Nutno teda říct, že mám super tým instruktorů, na bruslení je nás 10-12. Ale tyhle věci okolo si chci dělat sama, aby byly dle mého. A za těch 17 let už mám docela vysoko hozenou laťku a pořád vymýšlím zlepšováky. Takže si to dělám sama. Zítra máme po táborech ještě bezplatné lekce pro rodiče

A takhle docela často vzbuzujeme úsměv u kolemjdoucích - s tímhle tu jezdím po okolí

Offline continuity
43651 příspěvků moje polička 25. července 2023 22:09

Evaeva pak nevynechte rosa coeli v Kounicích. Tam bych kluky v klidu vzala 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. července 2023 22:21

Karja tss, já teď vylezla na Královku (půl km do docela prudkého kopce) Chlápek, co nás míjel cestou shora měl strach, jestli po cestě neporodím, měl teda stejný pupek jako já. Aspoň mi děti nepřipadají tak pomalé

Offline Manuka
662 příspěvků moje polička 25. července 2023 22:25

Na chvilku tady dám moje 3 lásky největší. Dva Kiwi a uprostřed permoníček z Ostravy. Na dovolené v Podgoře jsme byli

Online letfenixa
10956 příspěvků moje polička 25. července 2023 22:33
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. července 2023 22:34

continuity na Želivy mají dětské prohlídky, vypadá to dobře. Ale zase je to na čas 2x denněMy tam fakt budeme muset na dovolenou Karja 

Offline Tabea
8288 příspěvků moje polička 25. července 2023 22:40
Offline Karja
44933 příspěvků moje polička 25. července 2023 22:46

EvaevaNedá se nic dělat, jak to dostavime, začne sambo rekonstruovat apartmán u nasich:-D. Na tu dětskou prohlídku mám taky docela zálusk, ale malamala na to moc není, nevím jestli by vydržela. Já jsem letos nějaká líná, vloni jsem obrazila každou akci v dosahu 30km, ale letos je vykopnu na zahradu nebo k vodě a čumim!

Offline Karja
44933 příspěvků moje polička 25. července 2023 22:48

Vařím boloňskou omáčku a říkám muži, že k tomu bude druhý den muset uvařit špagety pro děti. ,,No to mi nemusíš říkat, to je přece jasný,, pár vteřin odmlky ,,hmm no teď tady machruju a zítra ti budu volat, jak to bylo myšleno,,. Tomu říkám sebereflexe:-D

Offline continuity
43651 příspěvků moje polička 25. července 2023 22:58

Karja mladší měla narozky. Tak jsem večer naložila křídla na pečení a dopoledne před odjezdem pro dárky, dorty a kytky vydala pokyn udělat k tomu brambory. Tak dali péct brambory a nedali to maso?

Offline Karja
44933 příspěvků moje polička 25. července 2023 23:01

continuity No to není jasnej pokyn ale! To já už jsem dál:-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. července 2023 23:05

Karja tak si nás pište hned první v řadě

Já se vůbec nedivím, že jseš letos líná, vždyť loni si nepracovala! U nás naštěstí děti považují za výjimečnou extra akci "výlet" na hřiště vzdálené jeden kilometr, přecejen mně to těhotenství trochu brzdí a víc jak jednu dvě skutečné akce týdně nedávám.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. července 2023 23:07

continuity to je normální, pokyn zněl jasně Budeš se muset zlepšit v zadávání

Offline continuity
43651 příspěvků moje polička 25. července 2023 23:24

Karja Evaeva na tohle já nehraju. Budou o hladu!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. července 2023 23:30

continuity oni si určitě poradí 

Offline Pinot Noir
30049 příspěvků moje polička 26. července 2023 00:27
Reakce na continuity:

Evaeva pak nevynechte rosa coeli v Kounicích. Tam bych kluky v klidu vzala 

​Já bych v Dolních Kounicích určitě nevynechala vinařství Dva duby, ale nevím, jestli to Evaeva úplně ocení

Offline Pinot Noir
30049 příspěvků moje polička 26. července 2023 00:46

Jinak naše prázdniny jsou velká jízda, už chápu, proč si ty loňské moc nepamatuju, to člověk musí vytěsnit. Na jednu stranu jsou kluci už skvělí na různá čekání, přesuny, jízdy, vydrží to, žadné miminí řvaní už, baví je atrakce, prohlídky, muzea... Ale na druhou stranu se už naplno projevují povahy, starší je cíťa a plačka, každý škrábanec a mini modřinku ořve a řeší jak bůhvíjaký úraz, ač nerada, musím říct, že mi ta jeho měkkost leze trochu na nervy. Plus má pořád nějaký problém, padají mu kalhoty, sandály mají moc úzké pásky, ve zmrzlině jsou kousky, v džusu dužina... A mladší má strašlivé období, které mě hrozně vyčerpává, neustále s Ríšou závodí. Každá procházka je neustávající řev, že Ríša je víc vpředu, náš řev, ať teda není vpředu, předbíhání jeden druhého, zase náš řev, ať zastaví oba, protože jsou schopni vlítnout do silnice... Ríša řekne, že jde z vany ven, Viktor se přerazí, protože vyskočí parakotoulem ven, jen aby byl první, div neurve kliku od auta, jen aby tam byl dřív než Ríša... K tomu neustálé Viktorovy rituály, jako že když svlíkne pyžamo, tak musí pár minut ležet zabalený nahatý v dece, než se obleče, že ke křupkám musí být příbor, žev autobuse se musí sedět na konkrétní sedačce, že v autě na navigaci musí OK odkliknout Ríša a nikdo jiný... Jsou jich desítky a občas z toho rostu. 

Jsem rozpolcená mezi jsou super a máme se skvěle a jsou na zabití a já už to dlouho nevydržím. 

Online letfenixa
10956 příspěvků moje polička 26. července 2023 01:59

Pinot Noir je to náročné

Online letfenixa
10956 příspěvků moje polička 26. července 2023 02:00

Karjasambo je super

Offline rasaNori
8883 příspěvků moje polička 26. července 2023 06:51

Pinot Noir amen sestro:D ty bydlíš u nás?