Potrefenáhusa A to ji ještě nenapadlo, že by mohla chtít hada domů! Tohle období u nás bylo v předškolním věku, naštěstí to přešlo.
Vše o těhotenství a dětech
dzizisketa Zní to vážně dobře! ![]()
Pro nás to byl highlight dovolené (akorát teda hned druhý den), nic jsme od toho nečekali a pak jsme si tam pěkně lebedili dvě hodinky na lehátku, zatímco děti spaly v hamakách
A navíc tam mají rádi psy, prostě příště tam musíme zase!
dzizisketa my jsme byli nadšení z lecčehos, z parníku, z vláčků, ze zrcadlového bludiště, ze zoo... Ale toto bylo taky super, vůbec bych nečekala, že taková atrakce bude zdarma, parkování zdarma, veškerý personál milý, pivo v kelímku na zálohu, kafe do porcelánu... Nám začalo pršet, tak zmrzku už jsme museli dojíst pod střechou a kulidrom ani nevyzkoušeli, ale vážně se nám to líbilo. I těch střech byl dostatek. ![]()
Myrtila ten roštejn by se mu ale líbit mohl, ono je to opravdu pro děti, je tam takovej prolejzaci tunel z roští s průhledy do tmavyho lesa, houkani sovy apod.
Myrtila na tom zámku u hluboký - Ohrada - vedle kterýho je ta pěkná zoo, je expozice zemedelskyho muzea, mne to trochu splyva s kačinou, kde je taky část expozice NZM, takže si teď nevybavim, jestli tam je přímo něco pro děti (na kacine je), ale taky se nám tam líbilo a naše tehdy 2 a kousek lete dite to zvladlo
brrr to fakt neprojde, tatínek má tu fobii z hadů fakt skutečnou, leda bez tatinka
(a jsem moc rada, ze se mu nepovedlo to do ni zasit, už se bohužel docela snažil)
A taky chce furt chodit na hada a ukazovat to na fotkách a vyprávět, jak ho presekava sekera...

Potrefenáhusa prosím když tě tu vidím. Na dítě rozměrů vaší menší - Dupeto overal 68/74/80 nebo 74/80/86?
Potrefenáhusa A to ji ještě nenapadlo, že by mohla chtít hada domů! Tohle období u nás bylo v předškolním věku, naštěstí to přešlo.
I nás to období zatím drží, ani ji neodradilo, že had má rad živou potravu. ![]()
MPLee jestli se zas nepletu, ptala ses na trička slipstop? Dneska jsem se jich letmo dotkla a nikam jinam než do vody bych je dítěti nedala, bála bych se, že se upeče. Je to taková tlustá umělina, trička do vody, co mají děti z decathlonu mi přišla o moc příjemnější a taky jsou spf 50. (Ale taky bych je dala jen do vody.)
Potrefenáhusa Jo, o tunelu jsem slysela, ze je pro deti paradni
Diky za tipy, snad se nekdy dostanem zase i na tu Hlubokou, jižní Čechy jsou prostě můj oblíbený kraj, nejradši bych tam jela na dovolenou každý rok, ale bohužel jsem doma jediná ![]()
Mohučanka nepletes, diky moc! My mame prave od Reimy a je to fakt jen do vody. Ten decatlon mi prijde stejny. Slipstop jsem videla jen na vonted a na jedne fotce vypadal jako prodysna tkanina. Chtela bych neco pro dceru prave do Alp na prochazky. Neco dela drexis, ale nevidela jsem to na zivo, tak se trochu bojim to objednat.
A diky i za odpoved k obytnaku. Tak nejak to planujeme samozrejme taky. Ale stejne si rikam, ze co kdyz bude tyden v kuse hnusne a kam narveme vsechny veci.
jižní Čechy jsou prostě můj oblíbený kraj, nejradši bych tam jela na dovolenou každý rok, ale bohužel jsem doma jediná
![]()
ale teď jsem tu ty zmíněny krásy líčila v autě a prej na podzim bysme ještě mohli ![]()
jindrichac a Třeboň se proste neomrzí ![]()
Potrefenáhusa Jj, je to tam moc krásný
Já jsem trávila několikery prázdniny buď úplně na jihu, Krumlov a tak, a nebo naopak nahoře na hranicích se středočeským krajem, to mezi tím mám tak zběžně proježděné, a všude se mi líbilo
Teď s dítětem zase objevujem další místa, ty zoo a tak ![]()
MPLee já loni v létě kupovala půlročnímu dítěti 74/80/86. Má to taková šikovná nařasení, že mi v tom úplně ztracená nepřišla. Jak v tom potom na podzim a v zimě lezla, trochu se jí to z tlapek shrnovalo, ale nevím, jestli by to bylo v menší velikosti lepší...
MPLee no tak když bude hnusně, prostě mrknete na radar a pojedete jinam! ![]()
My jsme letos pořizovali k autu markýzu, to je dost velký gamechanger, když prší. Jinak být zavřená s malými dětmi v autě je samozřejmě příšernej vopruz.
A na procházky bych volila merino (nebo bavlnu).
Anema díky, chci koupit bazarový, tak se bojím jak to trefím. Má teď 9 měsíců a nosí teď většinu věcí 80. V zimě už očekávám chůzi, ale chci pro něj mít něco do hor na dovolenou.
Mohučanka no my máme půjčený přívěs, markýzu bohužel nemá. Ale kdyžtak zase můžeme lépe popojet někam do města za zábavou, kdyby to fakt nešlo. Kempy máme zaplacené předem, protože jsme vybrali lokality kde není moc variant a nechtěli jsme riskovat, že bude plno.
A jo, asi nakonec dokoupim ještě nějaké letní merino. Když jak já jsem po melanomu, tak bych aspoň děti docela ráda uchránila co nejvíc před sluncem. Jako vlastně nevím, co mě děsí víc. Jestli jasno a výpal slunce, nebo déšť ![]()
MPLee to bych brala určitě ten větší, pro chodící je to už úplně v pohodě, náplety má dobrý. Zároveň je dost velký i do budoucna, když přišel, nacpala se do něj i starší tříletá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY