Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 03. srpna 2023 08:41

Kokoska Bojí se rád? kamarádka teď dávala na fb nějaký Peklo čertovina, nevím kde to je, ale prý se bála i ona. 

Offline baltik
4993 příspěvků moje polička 03. srpna 2023 08:43

Kokoska jasne, to jen at mas vic tipu a muzete se rozhodovat podle situace :)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 03. srpna 2023 08:55

continuity ty mandle jsou možná na zvracení horší? On měl být ráno na lačno, ale když zjistili, že půjde až okolo poledne, dostal ještě hrnek čaje okolo té deváté, to teda mohlo odpovídat těm dvěma hodinám Jos ale nebudu tvrdit, že mi to nepřijde nelidské, aspoň něco dobře stravitelného by povolit mohli, nějakou kapsičku hned ráno nebo tak.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 03. srpna 2023 09:00

Kan to peklo čertovina je hrozně populární, ale stojí to prý šíleně prachy.

Offline JanieB
552 příspěvků moje polička 03. srpna 2023 09:05

#Kokoska Je, fotka z vasi oslavy mi pripomnela, ze nas Viki, vekovy souputnik vasi Adelky, vlastne taky slavil 2

A ten druhy rok s nim byl mnohem lepsi, uz je to takovy spravny partacek a vtipalek. Myslela jsem, ze taky zacne mluvit pozdejc, protoze vyrusta dvojjazycne (my jen cesky, cele okoli vcetne skolky nemecky), ale tak dva mesice jen v kuse mele a mele, to je taky lahudka Libi se mi, ze ty reci nekombinuje, jen vyjimecne... to vznikaji vytvory typu "babí, komm her na tampolínu, los!"

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 03. srpna 2023 09:13

EvaevaCenu neznám, ale tady ty zábavný parky Bruno family, Dinopark atd. se třema kouskama vždycky něco stojí.

Offline Kokoska
35178 příspěvků moje polička 03. srpna 2023 09:34

Kan Evaeva Čertovina je někde u Hlinska, ještě jsme tam nebyli, i když z venkova to máme celkem blízko. Kolik to stojí nevím, ale co dneska nestojí.

Byli jsme vloni v Draxmooru (a pak v Šiklově mlýně na kovbojích) a tam se děti docela bály, já jsem se teda taky pořádně lekla, když najednou zdánlivá figurína vybafla. A předtím se promítá 3D film s čarodějnicí a je tam moment, kdy jako z plátna vyletí netopýr až do obličeje, s těma brýlema je to hodně realistické.

Offline Kokoska
35178 příspěvků moje polička 03. srpna 2023 09:36

JanieB moc hezkej kluk! Naše Adéla pusu nezavře, ale správně říct umí asi jen mamí, babí, táta, mňam mňam. Jinak ta slůvka komolí po svém, ale vyřídí si všechno.

Offline Potrefenáhusa
39058 příspěvků moje polička 03. srpna 2023 09:36

Dneska mám nějakou desnou mateřskou frustraci ala o 10 kilo navíc, do ničeho se nevejdu, všechno, do čeho se vejdu (a jde v tom kojit), mám opatlany od kaše, jogurtu, presnidavky (zaplatbuh, ze už to aspoň není poblity)... ani mi nevadí, ze od nich nemuzu jít pryč sama někam ven, ale ze od nich teď nemuzu ani odejít do sklepa nacpat věci do pračky, aniž bych se nebala, ze se zrakvej, to je frustrující moc 

Offline Karja
44936 příspěvků moje polička 03. srpna 2023 09:51

Potrefenáhusa To přejde, je to všechno jenom o čase, jestli tomu dáš rok, dva nebo tři a zase si vypereš:-D:-D (Bože lituju tě tak moc, my u nás mívali problém věšení prádla a vaření oběda, na to fakt nevzpomínám ráda.....).Včera jsem byla celý den v Praze, děti přišly domů o půl sedmé s dost hlasitým voláním "mami, mami, mami, kde je jako Anetka?" (jejich setřenice, co jí ted hlídáme). Takže tak:D

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 03. srpna 2023 09:52

KokoskaMladej na ty strašící atrakce nikdy nebyl, bál se i v cirkuse klauna, takže jsme asi dost ušetřili Ale třeba v té hrobce u kapucínů v Brně, kde jsou za sklem ty ostatky barona, tak to jsme absolvovali několikrát a vůbec na zámcích a hradech ty relikviáře s prstem nebožtíka, to bylo terno.  Body the exhibition teda taky.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 03. srpna 2023 09:55

Kan jo, stojí. Já tyhle věci nemám moc ráda, tak asi proto se mi protočily panenky z té ceny

Offline Kokoska
35178 příspěvků moje polička 03. srpna 2023 09:56

Karja rok, dva nebo tři a zase si vypereš

Offline rasaNori
8883 příspěvků moje polička 03. srpna 2023 09:59

Kokoska na darxmooru po filmu starsi rezolutne odmitla pokracovat dal, takze si ji nechaly slecny na kase, vyfasovala horkou cokoladu, pastelky a omalovanky a bombony a byla spokojena jak zelva:D

Offline Potrefenáhusa
39058 příspěvků moje polička 03. srpna 2023 10:06
Reakce na Kokoska:

​to mě taky dostalo

Karja Jo, to je fakt děsný, ze je člověk frustrovanej přesně z nemožnosti vykonavat ty otravny činnosti jako je prani nebo vaření....úklid... ze se těší, až si v klidu uklidi! 

Offline Len
2680 příspěvků moje polička 03. srpna 2023 10:07

Zina a ostatním - nakonec dorazíme

Offline Kokoska
35178 příspěvků moje polička 03. srpna 2023 10:07

rasaNori ani se nedivím. Ten film mi přišel horší než to potom.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 03. srpna 2023 10:07

Zina a spol, uvidime nakonec jestli dorazime, Tonda se seknul a odmita opustit dum

Offline Karja
44936 příspěvků moje polička 03. srpna 2023 10:08
Reakce na Kokoska:

​Jo jsem strašná:-D

No ty ceny jsou teď moc pěkné.... ono to vždycky všechno vyjde líp mimo prázdniny ve všední dny, ale kdo má v tento čas, čas že:-D. Já jsem třeba ochotná vydat za ZOO nebo prostě něco, kde vidím tu přidanou hodnotu, ale tuhle jsem je chtěla vzít do nějakého dětského parku, pak jsem si uvědomila realitu, že se tam bude ještě připlácet na spoustu atrakcí, co nejsou v ceně, tak jsem je vzala radši na velké hřiště.

Offline Karja
44936 příspěvků moje polička 03. srpna 2023 10:10
Reakce na Potrefenáhusa:

​to mě taky dostalo

Karja Jo, to je fakt děsný, ze je člověk frustrovanej přesně z nemožnosti vykonavat ty otravny činnosti jako je prani nebo vaření....úklid... ze se těší, až si v klidu uklidi! 

​No jako starší dcera si občas hraje na mámu, jako já to poznám tak nenápadně, že má nějakýho svýho plyšáka a ted to je furt, uklidím si tady, jdu vařit oběd, asi ještě vyperu, pak nakoupíme..... a jako, když to takhle vidim....já v jejich očích musím být nejvíc trapná osoba ever:-D