monis my teď v Třeboni pili z čehosi, co vypadalo jako stojánky na vajíčka.
Ale tak tam i chápu, zato v těch vinařských oblastech mě to úplně fascinuje. Vývrtku vozíme s sebou už léta, bez ní se to nedá. Ale loni jsme byli v penzionu jednoho vinařství, tam bylo krásné sklo a vývrtka taky, ale vinař říkal, že jak sklo, tak hlavně vývrtky mizí, že skoro po každém ubytovaném musí dát vývrtku novou, prostě to ti lidi čórnou! ![]()
Vše o těhotenství a dětech
To už nezbývá než vývrtku započítat do ceny pokoje a dávat rovnou jako prezent. ![]()
Evaeva Jj, to jo, ale tak můžete s tím počítat, že to tam je a třeba se do vaší strefite;-). Ma být mega hnusné asi fakt celý vikend
to snad ani nepiš, těšila jsem se, že se někde srazíme... ![]()
Pinot Noir vývrtku jedině na řetízek jako na poště
jako, že někdo šlohne vývrtku si ješte představit dovedu, ale jak někdo domů nenápadně pašuje vinné sklo v kufrech, tak na to moje představivost teda nestačí![]()
Evaeva hrnky na čaj mi pijou krev jako druhé v řadě. Kalíšky jak na capuccino, asi taky aby to lidi nebrali dom...
Nejbizardnější telefonát na TIS tohoto léta pravděpodobně vyhráváme my. Mimino požvýkalo a snědlo několik vos krátce před tím zahubených hasičákem na vosy ![]()
Panebože! A jaký byl verdikt?
monis no věřím, že se v podobných zařízeních krade hrozně.
MPLeeJežíši,co vám rekli?
dzizisketa ten postřik je pro teplokrevné živočichy málo toxický, takže mu tahle svačinka prošla.
Jinak stamprlata na čaj a kafe mi fakt umí otrávit dovolenou a pokud jedeme autem vezu si svoje termohrničky (a šlehač na mléko). Zítra mě to balení čeká.
continuity i mě, ale hrnky teda ještě nevozíme. Ale poté, co na posledním ubytování chybělo struhátko i použitelná škrabka, je možná načase se vrátit k vození základního nádobí![]()
Ja mám takové cestovní termohrnky z kempování, stejně už vezu ten napenovac a některé z mnoha udělátek na kafe, někdy i dvě, tak se to nějak vstřebá.
My teda jezdíme hlavně do hotelů a nedostatkem nádobí netrpíme, ale na tato ramínka nikdy nezapomenu. 4☆ byl.
Foto odstraněno.
Kan to maj taky skoro všude, aby jim lidi nekradli normální ramínka.
Jak jsme teď byly v těch Helsinkách, dobrý hotel, dokonce jsme vzali nějaký upgrage a pokoji nebyla žádná skříň. Jako žádná, ani komoda, nic, jen 4 ramínka na tyči. Hlavně, že tam bylo prkno a žehlička. ![]()
Tabea No zrovna jsem nad tím dneska přemýšlela, že z té soboty nic nebude, má pršet a být zataženo pořád. A vy tady budete jak dlouho? Jako já jsem ke všemu svolná a právě asi pojedeme v sobotu do toho Želiva, jinak žádný program nemám a hlídání mám;-)
Zuzuli Ješiši
On a ty jeho legendární bonbonu e svacinky, by se rozplynul blahem, kdyby tušil jaký to zanechalo dojem ... mimochodem ta miska je skvělá a za boha ji nemuzu vygooglit, i tady se na ni někdo ptal, kdybyste ji nekdo viděli ...

Karja pojedu zpátky v úterý asi hned ráno. Nad tím Želivem taky přemýšlím, jestli se to počasí ještě nevylepší, že by to bylo na ten letecký den v JH. Zkusím zítra zjistit, jakou mají v Želivě obsazenost. Vy už rezervaci na tu dětskou prohlídku máte?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY