Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
39059 příspěvků moje polička 03. srpna 2023 18:49

Ty postele jsou pruser skoro vzdycky, třeba inzerovana manzelska postel jsou dvě postele s dírou uprostřed nebo inzerovany dvě místnosti na spaní sice byly, ale neměly mezi sebou dvere....

koupelna bez hacku a bez možnosti kamkoliv položit sprchac je skoro evergreen 

Offline Tak Betty
6206 příspěvků moje polička 03. srpna 2023 19:06

Na dovolenou si beru tohle, ježíš to je obří 

Online Kokoska
35180 příspěvků moje polička 03. srpna 2023 19:26

Ty háčky v koupelnách jsou problém všude napříč světem, jen málokterá měla aspoň 2. Nebo jsou v takovém místě, že na zavěšený ručník nedosáhnete od umyvadla, natož ze sprchy. Někdy chybí i polička nad umývadlem, není kam co položit. A jedno extra nepraktické umývadlo - kohoutek napevno, takže jste museli stát ze strany, jinak jste se při předklonu praštili do čela. 

Online Kokoska
35180 příspěvků moje polička 03. srpna 2023 19:27

Tak Betty tak to teda tahat nehodlám, ani by to nešlo, pokud se nejede autem. A ani tak.

Offline Pinot Noir
30051 příspěvků moje polička 03. srpna 2023 19:32

Nejhorší na těch ubytováních bývají skleničky na víno. Všechno ostatní jsou drobnosti.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. srpna 2023 19:46

Pinot Noir ano, na airbnb to je popsané skvěle. Ale třeba různé ty e-chalupy nebo i ten booking to je kolikrát věštění z křišťálové koule.

Gatitamy považujeme za ideál dvě ložnice a obývák, pak jedna společná ložnice a nebo pořádné spaní v obýváku. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. srpna 2023 19:48

Tak Betty jo, to mamka taky vozí, i ramínka. Ale mně teda víc vadí ta nemožnost si v koupelně odložit víc jak kartáček. Přitom v těch různých chalupách je to kolikrát koupelna jak kráva, ale není tam ani jedna pořádná polička.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. srpna 2023 19:49

Potrefenáhusa jo, dveře na fotkách taky hledámeDvě postele s dírou neocením, ale tím, že s námi nikdo nespí, tak to tolik nevadí. Pokud tam plánuješ uložit mimino, je to průšvih.

Offline Karja
44937 příspěvků moje polička 03. srpna 2023 19:59

Evaeva jako teď tuhle sobotu? Tak jděte v Želivě na tu dětskou prohlidku, už jsem tam pslaa, zda je potřeba si zamluvit ta místa predem

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 03. srpna 2023 19:59

Zina To je v pohodě, já jsem na jména sama hrozne marná, tvoje jsem taky zapomněla A vůbec si nejsem jistá, zda jsem se představila se všemi, bylo to nějaky narocny, ale bylo to moc fajn

A domu jsme dorazili v pět a hádejte co - nestíhám

A jsem Lenka - dvě děti, černý šaty a konstantní proud slov mackyhící sociální fobii (Pinot by mě z kuchyně už nedostala )

Offline Gatita
8704 příspěvků moje polička 03. srpna 2023 20:04

Kokoska tam bych si pri prvnim cisteni zubu ty zuby vyrazila

Jednou jsme byli v hotelu, kde byla misto koupelny takova otevrena chodbicka se spoustou zrcadel vsude mozne, na konci byl sprchovy kout. Pro jistotu do nej bylo videt nejen skrz tu chodbu, ale i okynkem z loznice. Kdyz jsem se sprchovala, syn na me nadsene volal, ze me vidi 12x. Bylo to fakt divny! A vsude spousta ruzoveho plyse a cinkrlatek, ale hodinovy hotel to nebyl:)) 

Offline monis
1614 příspěvků moje polička 03. srpna 2023 20:09

Pinot Noir no ty skleničky jsou taky šílený. My teď na jižní Moravě měli na výběr mezi dvoubarevným 0,4 l škopkem a skleničkou na martini + žádný otvírák. Druhý den jsem se musela vydat do hotelové kuchyně pro něco lepšího

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. srpna 2023 20:22

Karja já jsem na to koukala a zaujalo mně to, ale nejsem vůbec schopná odhadnout, kdy tam budeme, jaká bude nálada v týmu (když dobrá, dojedeme dál) atd. Na zastávku během cesty je ten přesný čas blbý:(

Offline dzizisketa
9030 příspěvků moje polička 03. srpna 2023 20:22

Zina 

Bylo to moc fajn! Jen teda - ty se nejmenuješ Zina?!

Offline Karja
44937 příspěvků moje polička 03. srpna 2023 20:24

Evaeva Jj, to jo, ale tak můžete s tím počítat, že to tam je a třeba se do vaší strefite;-). Ma být mega hnusné asi fakt celý vikend

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. srpna 2023 20:24

monis my zase rosteme z velikosti (spíš malinkosti) hrnků na čaj Mamka si kolikrát vaří rovnou dvou hrnky.

Offline dzizisketa
9030 příspěvků moje polička 03. srpna 2023 20:24

MP Meri 

Zrovna teď ve čtvrt na devět tady v baráku někdo vrtá, klidně tu pračku pusť

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. srpna 2023 20:25

Karja no není úplně příznivá předpověď, no. 

Online Kokoska
35180 příspěvků moje polička 03. srpna 2023 20:28

Gatita koupelnu s oknem do pokoje už jsem taky zažila, byla to taková vestavba do místnosti. Naštěstí tam byl zatahovací závěs a okolo žádná zrcadla :)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. srpna 2023 20:28

MP Meri no dneska jsem nestíhala i já, nákup s večeří dorazí až v deset. Hlavně jsem doufala, že muž vezme děti odpoledne ven a já si užiju trochu času, ale to už se jim samozřejmě nechtělo, když jsme dorazili někdy ve čtyři.