Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Len
2680 příspěvků moje polička 03. srpna 2023 14:07

letfenixa Na tý první fotce jim to ladí!

Offline Pinot Noir
30051 příspěvků moje polička 03. srpna 2023 14:07
Reakce na Kokoska:

letfenixa to je teda zklamání, ale co čekáš od Pata a Mata!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. srpna 2023 15:12

Kokoska jo, ale ve dvou letech už schody a podobné věci zvládali sami.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. srpna 2023 15:18

monis jo, v tomhle období jsme taky řešili, jak tam vypadají schody a podobně

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. srpna 2023 15:19

Karja v sobotu. Myslíš, že si máme najít ubytování po cestě?

Offline monis
1614 příspěvků moje polička 03. srpna 2023 15:31

Potrefenáhusa ano, podkroví barokního mlýnu je fajn, jenom bez dětíparadoxně to byl hotel, zaměřený na rodiny s dětmi, ale asi to chtěli nechat jako stylovku a nekazit to brankou na schody

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 03. srpna 2023 15:33

Evaeva Suya 711990 Zuzuli dzizisketa Len MP Meri Len Díky za dnešní dopoledne, bylo to super a hrozně rychle mi to uteklo.

MP Meri se zároveň omlouvám že mi při představování vypadlo její jméno (představovat přezdívkou mi přišlo takový blbý, i když na tu svojí slyším skoro líp než na vlastní jméno)

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 03. srpna 2023 15:41

Potrefenáhusa Hlavně u toho psa je, jak jsi sama kdysi velmi trefně podotkla, mnohem větší ochota vyhovět. 
Batole by imo do jistý míry naklikat šlo, a Šusta to i někde popisoval, jak naklikával stříhání nehtů, ale u nás by byl problém, že by už na samým úvodu absentovala nějaká vhodná odměna. Jídlo by se nechytlo a odhazování míčků coby odměnu taky vidím jako trochu problematický :-]

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. srpna 2023 16:11

monis já u těch baby friendly hotelů často nechápu, jak to zamýšlejí. Třeba apartmán, kde je v ložnici manželská postel, a dobře místo na postýlku pro mimino, a v obýváko kuchyni rozkládací gauč. Co je na tom pro rodiny s dětmi? Buď spí rodiče na tom gauči a nebo po uložení dětí nemůžou ani dát nádobí do myčky.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. srpna 2023 16:20

Zina ano, bylo to super! O čemž teda svědčí i fakt, že jsme před chvílí doobědvali

Offline Myrtila
5473 příspěvků moje polička 03. srpna 2023 17:05

monis Fotka ubytování je úplně přesná, co chtěla objednat moje mamka, plus teda neoplocený koupací jezírko na zahradě, naštěstí mi to poslala ke kontrole občas  si říkám, jestli ti naši rodiče někdy měli malé děti

Offline monis
1614 příspěvků moje polička 03. srpna 2023 17:18
Reakce na Evaeva:

monis já u těch baby friendly hotelů často nechápu, jak to zamýšlejí. Třeba apartmán, kde je v ložnici manželská postel, a dobře místo na postýlku pro mimino, a v obýváko kuchyni rozkládací gauč. Co je na tom pro rodiny s dětmi? Buď spí rodiče na tom gauči a nebo po uložení dětí nemůžou ani dát nádobí do myčky.

Evaeva přesně tak jsme to měli a ještě v tom open spacu byla i koupelna bez dveřítakže po uspání dětí jsme seděli venku na terase s chůvičkou a zuby si pak čistili s baterkou...tohle ubytování bylo babyfriendly spíš tím, že v tom areálu bylo hřiště, herna v restauraci a dětský bazén uvnitř. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. srpna 2023 17:21

monis jo, to vybavení okolo bývá dobré, i se ten hotel tak prezentuje, tak si vždycky říkám, proč tam radši není v ložnici třeba palanda nebo aspoň normální postel v tom obýváku

Offline Suya
příspěvků moje polička 03. srpna 2023 17:22

Zina Bylo to moc fajn, za ty promoceny piskem obaleny boty to rozhodne stalo!

Offline continuity
43654 příspěvků moje polička 03. srpna 2023 18:03

Evaeva přesně, my teda už chodíme na dovolené spát všichni najednou, ale i tak mě ta pohovka v obýváku kuchyni vždy točí. 

A ja bych si lepší postele priplatila, ale vyčíst z těch popisků kolik je tam ložnic a pořádných postelí je skoro nemožné. Teď už alespoň booking umí filtrovat počet ložnic, tak je to trochu lepší, ale jinak zmar a bída. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. srpna 2023 18:07

continuity mně by normální postel v obýváku nevadila, ale z těch fotek kolikrát není jasné, co je to vlstně za gauč a zase nechci spát týden na bůhví čem. A to už nemusíme řešit případné odpolední spaní jednoho dítěte, moc nechápu, co je na tom rodinného.

Offline continuity
43654 příspěvků moje polička 03. srpna 2023 18:11

Evaeva no právě, kdyby to byla normální postel. Tuhle jsem si rezervovala třílůžkový pokoj v hotelu a tři noci spala na rozkladacim křesle.

Offline Pinot Noir
30051 příspěvků moje polička 03. srpna 2023 18:21

My si ubytování vždycky najímáme přes Airbnb a tam je teda vždycky přesně popsané rozmístění lůžek v pokojích a fotky všech lůžek, nestalo se nám, že bychom nevěděli, co nás čeká a spali na křeslech, pokud čekáme normální postele.

Offline Gatita
8704 příspěvků moje polička 03. srpna 2023 18:38

continuity to ubytovani byva kolikrat mega neprakticke,  vetsinou je to cloveku jedno, ale na tech rodinnych dovolenych to byva citelne. Mne asi nejvic vadi, ze tam byva nejaka pitoma skrinka, do ktere se nic nevejde, takze stravim tyden prehrabavanim kramu v kufrech. Taky skoro nikde neni kam povesit mokre rucniky, jeden hacek v koupelne to nespasi. A ten rozkladaci gauc v kuchyniEvaeva , to uz je takovy evergreen, ale to beru tak, ze jinak bych musela hledat 2+1. Driv mi vadila absence ctecich lampicek, ale posledni dobou toho moc nenactu:)))

Online Jos
příspěvků moje polička 03. srpna 2023 18:49

Pinot Noir Ano presne. Ale ani to mi nezabranilo loni pronajmout ctyrpochodovy domek s brutalnim schodistem. Kazdy pokoj v jinem patre . Ale porad to bylo nejkouzelnejsi ubytovani zatim vubec. Ja nejak to jedno dite uhlidam. Navic doma mame "tisic a jeden zpusob jak zmrzacit nejen batole". Takovy krb uz asi rok vubec neresim. Priznam se, ze se bojim jen te vody venku. Takze bazeny zatim nee.