Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Kokoska
35178 příspěvků moje polička 03. srpna 2023 11:05

letfenixa to je teda zklamání, ale co čekáš od Pata a Mata!

Offline žluťásek
8884 příspěvků moje polička 03. srpna 2023 11:29

Karja jo to je přesný! Ten nelad a hluk, pro mě je představa takový velký vnitřní herny úplně děsivá ještě jsme nebyli nikdy a snad se tomu vyhneme navždy, hehe. Naopak kavárny klidně s velkým koutkem jsou prima, na Barrandově Na větvi je skvělá. Ale ty koutky a herny jsou často takový volezlý, neudržovaný. 

Online Pinot Noir
30051 příspěvků moje polička 03. srpna 2023 11:36

Kluky ty dětské koutky v nákupácích hrozně baví, občas je tam vezmu, ale my jsme ranní ptáčata, pokud se otvírá v devět, jsme tam v devět, a před polednem, kdy začínají lidi přicházet, my odcházíme. Obvykle jsou tam s námi další max tři, čtyři děti. A všechno je ráno ještě porovnané, uklizené, vyluxované. Já si nemůžu stěžovat. Jen teda za poslední dopoledne v TimeOutu na Čerňáku jsem platila přes 600 za kluky, plus asi 180 za kafe, vodu a ice tea. Ještě že kluci nic nic nechtějí jíst ani pít.

Offline Potrefenáhusa
39059 příspěvků moje polička 03. srpna 2023 11:40

Kokoska my máme na schodech zábrany, už si teda nepamatuju, kdy jsme je přestali zavirat, ale snažila jsem se co nejdriv naučit dite slejzat po zadu

hlavne máme zabijacky schody ke vchodu a tam žádná zabrana dat nejde, tak se teď učím zamykat, protože starší dite často otvírá a malý už se dost rychle plazi 

Ta kacina se mi libila, ale není to žádný super extra top, ty interakce pro děti tam ale něco málo jsou 
Ale myslím bram tam byla nedavno a má trochu starší dite? 

Offline Potrefenáhusa
39059 příspěvků moje polička 03. srpna 2023 11:46

monis tohle šplhání je moc strasny, ještě si to pamatuju se starší. Ona teda leze furt, na okno, na stůl, tuhle jsem ji nasla na zahradě, už prehazovala nohu přes vrata

(foto pro tatinka, kterej mi to nevěřil) 

Online letfenixa
10956 příspěvků moje polička 03. srpna 2023 11:57

Tak Lukasko nie je ani horolezec, včera! konečne lozil po stromoch na záhradke trochu vyššie ako pol metra nad zemou.

Online letfenixa
10956 příspěvků moje polička 03. srpna 2023 11:58

Potrefenáhusa tak toto je brana presne na lozenie, mali sme taku u mojej babky.

Online letfenixa
10956 příspěvků moje polička 03. srpna 2023 11:58

Kokoska šak toto!

Offline Kokoska
35178 příspěvků moje polička 03. srpna 2023 12:01

Potrefenáhusa tohle bylo prave v cinzaku na chodbe a schody jsou tam dost strmy. Starsi rad privolava vytah, protoze to doma nemaji, a mala se snazi utyct za nim. A ty schody dolu jsou hned krok za dverma, capla jsem ji na hrane, zalibne koukala dolu, jen vykrocit. Ona jde do vseho rohama napred, vubec nema jeste nejaky pud sebezachovy nebo trochu rozumu.

Offline Karja
44937 příspěvků moje polička 03. srpna 2023 12:11

Potrefenáhusa Tak jí asi dáte náramek se jménem a adresou:-D

Pinot Noir Jo, tyhle malé dětské koutky mi taky nevadí, to mám ráda, škoda, že v okolí toho moc nemáme, nebo to nejvíc koutkový období byl koronáč. Mluvím o těch obřích halách, kde dáš za vstup tři kila a je to tam jeden velkej rachot!

Offline Potrefenáhusa
39059 příspěvků moje polička 03. srpna 2023 12:12

Kokoska Jj,je to děsný v tomhle veku, naše dite naštěstí bejvalo dost opatrný na ty hloubky, ale taky parkrat spadla. Ty schody teda pochopila celkem brzo, jak tomu byla vystavena neustále, ale pohyb po rusnym městě je dodnes dost pruser 

Offline Karja
44937 příspěvků moje polička 03. srpna 2023 12:13

Evaeva Který den jedete po té D1? 

Online Pinot Noir
30051 příspěvků moje polička 03. srpna 2023 12:15

Karja ale tohle je taková velká hala. Ale ráno ve všední den je to opravdu úplně prázdné. 

Offline Kokoska
35178 příspěvků moje polička 03. srpna 2023 12:22

Potrefenáhusa mne to s batolaty obcas pripomina vychovu stenete, zakladni povely fuj, cekej a ke mne se hodi u obou druhu

Offline Vari
2231 příspěvků moje polička 03. srpna 2023 12:32

Kokoska Presne. A kdyz se mi zasekli venku a uz nechteli jit, tak jsem je motivovala bonbonama, presne jako psa na cvicaku pamlskama :-D.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 03. srpna 2023 12:32

Kokoska Máma mi říkala, že na chatě pod jejich zahradou se několikrát za den ozývá: Magu Kde jsi, Magu nech to, Magu vrať se. Jak není vidět přes stromy a keře, tak si myslela, že mladý soused volá na psa. Za čtyři dny si přišel koupit vajíčka k mámě a s dcerou, na kterou volá Magduš máma je hluchá jak poleno.

Offline Potrefenáhusa
39059 příspěvků moje polička 03. srpna 2023 13:04

Kokoska zažila jsem oboje a se stenetem je to násobné jednodušší!!!!

ja už se ptala naši psí trenérky, jestli nechce zkusit výchovu batolat po dobrým a prej na to nemá!!!

ne ale zcela vazne jsem premyslela, jak ten klikr převést na batole, když se tím i slepice naučí behat slalom mezi tyčkama a fakt nevim!!!

Offline monis
1614 příspěvků moje polička 03. srpna 2023 13:06

Potrefenáhusa no oni chlapi ty malé děti často podceňujou. To je u nás pořád..."cože, ona tam vyleze, dosáhne,  se dostane..."?

A ještě k tématu lezení všude. Takto vypadalo naše ubytování na dovolené. Objednával sambo a já byla líná to zkontrolovat. Co myslíte, že jsem dělala celou dovolenou?A na fotce ještě chybí jedny strmé kamenné schody vedoucí do apartmánu.

Offline Kokoska
35178 příspěvků moje polička 03. srpna 2023 13:17
Offline Potrefenáhusa
39059 příspěvků moje polička 03. srpna 2023 13:52

monis haha, ale vypadá to krasne!