Dneska oba vstavali v pul desaty, jsem zvedava, jak to budou delat ve skolce, kam je bude sambo vozit na pul sedmou :-D. Jako mala byla vzhuru od pulnoci do ctyr a malej od pul paty do pul sedmy, ale stejne :-).
Vše o těhotenství a dětech
viktorka_od splavu no i Janulik03 psala, že se to věkem zaoblí jen trochu
ale prestalo mi to vadiť, jeho boj. A palacinky robí famózne
Janulik03 tak pokud je i ji, je to parada!![]()
Hrozně mi chybí moje děti.
vím, že mnoho z vás toho teď s malosema má nad hlavu a uvitaly byste chvíli jen pro sebe. Taky jsem si tím prošla. Ale už vyrostli a jak si je tatínek bere na půlku prázdnin, tak jsem bez nich marná, prostě mě to nebaví. Jo, občas proběhne oběd s kamarádkami, výlet. Ale mají samozřejmě taky své rodiny. Ani ty hriby nerostou, tak se bavím tím, že zavaruju okurky a jiné kraviny.![]()
MP Meri no to by se klidně mohlo stát i u nás. Pokyn támhle ke křoví klidně přeloží jako tady přímo u nás k té větší kytce![]()
tv to je hezký. Podle mě je to ideální stav, odpočineš si od nich a můžeš se na ně zase těšit.
notna samozrejme, ze neni zdrava.
je fajn, zes mela tu jistotu
Jistotu jsem neměla. Kde bych ji vzala. Jen jsem věřila, že dělám to nejlepší pro ni. Tak jako každá máma.
tv Já ti rozumím. Máme psa od prázdnin, kdy dcera bylo kromě dovolené s námi pořád někdě včudu. Mě to tak rozlítostnilo, že jsem kývla muži na to pořídit si psa ![]()
notna nene![]()
Evaevapřes rok dva volné víkendy v měsíci ocením, však ten kolotoč znáš. Ale mám celé prázdniny volno, tak je to pro mě bez nich dlouhé. Já bych raději chodila do práce snad.![]()
Rouhám se, vím. Ale v pondělí je mám zase doma.![]()
Nandala jsem jim obed, dneska meli rano jen flasku s umelym mlikem. Mrnavka tu ted chodi po obyvaku a rika si pro sebe: Alicka je hroznej chudak, Alicka musi papat. Jako je to hrozne vtipny, ale mohla mohla by se toho jidla aspon dotknout :-).
tv jo, to je tím, že máš prázdniny. Kdybys chodila do práce, tak se odpoledne stavíš na kafe nebo zajdete do kina a ani ti to nepřijde. Ex si je bere na půlku v kuse?
Evaeva jj, vím, že je to tím dlouhým volnem.
V kuse si je nebere, měl je čtrnáct dní, pak já 14, teď je má týden.
tv to mi přijde lepší takhle rozkouskované.
Tabea Já taky už, od 15:00. tak ted jen domluvit větru dešti at můžeme jít na hvězdy:-D. A díky!
tv Tak tenhle problém má na skupině co sleduji většina matek s dětmi ve střídavce, ale normálně to mívají i na ten víkend po práci, někdo na to prostě není stavěný, já taky když si jako dodělám co potřebuju a pak si chvíli odpočinu tak si už říkám at přijedou. Hlavně člověk na ty dny volna ani nemá přátele, bud mají ty rodiny a nemůžou a nebo jsou to ty free lidi, co nejsou už moc zvědavý na to, že jim člověk jednou za měsíc zavolá, že by třeba něco....
Karja to je přesné. Já teda moc nezvládám ani ty Vánoce, jarní prázdniny, kdy jsou pryč. Kamarádky blízké mám, ale jak píšeš, mají své rodiny. Občas se nám zadari se sejít, ale taky to není často. A já si připadám trochu jako idiot, že snad nemám žádné koníčky nebo co. Ale že bych sama vyrazila na výlet, na bazén, to je mě prostě nebaví.![]()
Dočítám se zpožděním, ale teda k těm cizím jazykům, mám zrovna jeden negativní příklad, zní to trochu neuvěřitelně, ale znám tu rodinu osobně. Češi, žijící v ČR, tři děti v anglické školce/škole. Všichni mluví pochopitelně skvěle anglicky, starší dva i česky. Nejmladší syn se narodil v době, kdy se v rodině děly nějaké smutné věci, jeho maminka na tom nebyla z různých důvodů dobře psychicky, zkrátka na mimino v podstatě nemluvila. Ve dvou letech nastoupil do anglické školky a nikdy se nenaučil pořádně česky, přestože se jeho rodiče snažili a dokonce ho později kvůli tomu přesunuli i do české školy. Dnes je mu 14 a je cítit, že v češtině občas těžko hledá slova, nezná některé výrazy, "překládá" z angličtiny. Byli s ním i u psycholožky, ta jim vysvětlila, že si prostě nezaložil češtinu v ranném věku jako "mateřský" jazyk a vlastně je to pro něj angličtina a že se to občas stává. Děti podle ní mohou umět rovnocenně víc jazyků, ale v některých případech se to nepovede.
Garfie ty jo, to je zajímavý příběh
continuity jednou jsi me tu sokovala informaci, ze podle nejakeho toho vzdelavaciho ramce msmt ma byt vystupni uroven u prvniho ciziho jazyka po 9 letech na zs A2. Overovala jsem to a je to opravdu tak. Nebo vlastne me to ani nesokovalo, tak nejak jsem to cekala, ale je to blby, kdyz uvazis, ze pulka deti nezvladne ani to. A kolik se tomu pritom venuje hodin...
Syna jsem od zari prihlasila do british councilu, ale radost z toho nemam, bude to pro nej i pro nas narocne, a myslim, ze to nevydrzi dlouho.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY