Potrefenáhusa já po tom, co loni kožené sandály vůbec nosit nechtěli, jsem se na to letos vykašlala. Ono je to teda asi u holky jiné, k šatům se úplně keeny nehodí. Tenisky neměli nikdy, já sama je totiž nějak neumím nosit, mají akorát kožené celoročky a trekovky do mokra.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva to chápu, bez toho sokola bych to asi nekoupila, ale tenhle rok se mi to osvědčilo dost. Mne na těch keenech trochu vadí, jak se v tom potí nohy, ja sama je kvůli tomu skoro nenosim a chtěla jsem i ne úplně sportovni, prave
Potrefenáhusa mně to tak nepřijde. Jako sportovní sandály je mám taky. Oni jiné nechtějí, tak jim asi vyhovují.
Evaeva Jj, fakt nepopírám tu uzitnost a třeba to taky casem eliminuju jen na tyhle jedny. Housatko si taky nestezuje, nosi je rada a narozdíl od novych kožených si v nich ani nikdy naboso nesedrela nohy (ale vyndavam ji ty nohy trochu mokrý)
Help - Hořice u Hradce Králové. Program byl placnout se k vodě a předstírat dovolenou, ale budeme tam zítra a pozítří, takže
Neni někdo z těch končin? Nějaký tip na příjemný nenáročný program dítě skoro 5 let + mimino? Já to snad zrusim, vůbec nikam se mi v tomhle počasí nechce.
MP Meri v Hradci je interaktivní museum Hučáku (vodní elektrárna)
Mrakoplas jo, vidí to tak u samba, ten ani nevlastní sandály ![]()
JankaM já mám děti již skoro pubertální, ale zrovna včera jsem si uvědomila, že už pár let neměly sandály. Vystačí si se síťovanýma teniskama a pantoflema.
Potrefenáhusa na to pocení se mi moc osvědčily ty tenký nalepovací vložky do bot z dm. Nechápu že mě to nenapadlo dřív. Prodavaj to v krabičce po pěti párech, jedny mi tam vydrží tak týden. Z dospělých by šly možná vystrihnout i dvoje dětský
JankaM U nás se hodí, my máme takový to přírodní dítě, vleze do každý louže i potoka. Akorát mu z nich teda smrdí nohy, jak mají takovou plastovou podrážku.
Zina zkus ty vložky, už se nebojím nikde vyzout :-))
žluťásek myslíš vložky do sandálů, co v nich chodí do vody?
Zina oukej, to bys je asi musela měnit častěji než jednou týdně ![]()
žluťásek Ale děkuju za tip, on se bude asi hodit i do jiných bot. V kožených botách problém nemá, zatímco z holínek měl ty nožičky úplně mokré, že jsem byla přesvědčená, že mu do nich teče. Ale zatížila jsem je a nechala je stát 2 hodiny ve vodě a vevnitř jsou suché, takže botama to není.
Prosím vás, v těch Žlebech je něco zajimavyho pro děti? Pamatuju si dobře, ze je tam nějaká úžasná pekárna na koláče, myslím Len ?
Zina myslím v těch keenech smrdej nohy všem :-) ale zas se daj dobře prat
Potrefenáhusa Jo, tu pekárnu někdo zmiňoval, my jsme to neviděli skrz pouť,mělo by to být někde ve městě. Do té minizoo se asi chystáte, že? Ta je úžasná. Na podzim bude krásná ta lipová alej, ale nevím, jestli z toho budou vodvařený zrovna děti. Kdy se chystáte, my tam pojedeme snad v pátek, pokud půjde všechno podle plánu;-)). Dokonce jsem si vzpomněla že před tím hradem je taková fakt echt hospoda, kde ale jednou sambo řekl obsluze, že je to ta nejlepší svíčková jakou kdy kde jedl. Tak to asi zkusíme:-D:-D
Karja my prave nevime, rozhodli jsme se nakonec nikam nejet přes noc, v tyhle sestavě je to fakt mordor. Takže jen jednodenní vejlety, zatím máme v plánu Plzeň (asi spis jen zoo než i trnku),luznou u rakovnika, skanzen v zubrnicich s vláčkem, možná důl mayrau na kladne. Zejtra má celej den po cely republice lejt, tak jsem navrhovala stravit den v gasku, ale vypadá to spis na plastenku a pražskou zoo
Potrefenáhusa Tak at vám vyjde počasí aspon trošičku, vůbec nevím, jak kde vypadají ty vnitřní expozice, jestli se tam dá trošku schovat. O Gasku jsem zrovna tento víkend taky mluvila, že zahájíme Gaskovou sezonu úderem října a každej měsíc tam budeme minimálně jednou, ted už malamala nebude muset spát, tak to tam budeme fakt celej den, i s nějakým odpoledním divadlem.
Karja ten gask v dojezdu zavidim, my to máme přes 100 km a přes Prahu
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY