Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 22:58

tv 

Mí kamarádi mají bez přeskočení generace, bububu. 

Offline viktorka_od splavu
49374 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 22:59

tak barbucha tvrdí že dvojčata sou pohodička.. já si teda kdysi přála, ale u nás v rodině nikdy žádný nebyly, tak nic:D

Offline tv
4245 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 23:04
Reakce na dynda:

tv 

Mí kamarádi mají bez přeskočení generace, bububu. 

​Ja uz dalsi deti mit nebudu. Ale uf teda, ze jsem tomu unikla!

Offline MP Marge
6882 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 23:24
Reakce na tv:

​Ja uz dalsi deti mit nebudu. Ale uf teda, ze jsem tomu unikla!

​Hele, tady v USA byla pred lety hrozne popularni reality show (dokonce to snad jeste bezi) "Jon & Kate + 8" nebo tak nejak. Bylo to o rodine, kde se napred narodila dvojcata, holcicky, a kdyz jim bylo asi sest, tak se rodice rozhodli, ze by chteli jeste jedno dite. Jenze to neslo prirozenou cestou a umele oplodneni nakonec zpusobilo, ze pani povila sestercata!!! A nez je objevili filmari a podepsali s nimi smlouvu, tak na tom byli s penezi jen tak tak, takze si nemohli dovolit ani chuvu nebo pomoc v domacnosti... 

Offline tv
4245 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 23:27

MP Marge sest kusu naraz!To musi byt peklo. Vsichni rodice vicercat maji muj bezmezny obdiv.

Offline MP Marge
6882 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 23:29

tv Muj taky 

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 23:32

tv Moja mama mala kolegu, ktoremu sa dvojcata narodili po roku. Do roka tri deti!

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 23:38

#letfenixa Aaaaaa, to si taky mohli po vecerech najit jinou zabavu!

49374 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 23:39

si zde odložím drobný update "kauzy prodloužená" nejdřív chtěli jít všichni, pak nikdo, nakonec hádka až rvačka:-( tichou poštou si přes děti druzí rodičové vytvořili nějaké představy kdo kam jde a přizpůsobili se tomu (abychom se vzájemně nepotkali), domluvili se na tom a my nevěda nic domluvili jsme se nakonec "nesprávně" - načež si to taky navzájem vyčetli - a dle letitého zvyku to pak padlo na hlavy... no hádejte komu?

49374 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 23:40

letfenixa skoro vypadá že měli to první zbytečně moc hodný!

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 23:48

Pinot Noir Multisanostol máme taky, piju ho já  hned jak jsem se dočetla, že je na imunitu, dala jsem si lžíci. Už jsem zase nemocná, ne moc, ale nepříjemně.

Jinak mám dvoje kamarády, kterým se bez varování místo druhého dítěte narodila dvojčata, a upřímně mě to děsí  jestli se někdy teda dostanu do stavu mít druhé dítě...

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 23:49

711990  v okoli mame pripad kedy ani nie 3 roky po sebe boli retazove porody. Ten treti dokonca dvojicky. 4 deti pod 3 roky je neskutocny zahul. Aby nebolo malo tak sa pritrafilo pred odchodom dvojcat do skolky porodit aj c. 5.  Ked som bola tebotn tak si spominam ako som sa vyplasene pytala doktorky ci je tam iba jedno   V rodine to nemame ale hormonalka ma predsa len nejaky vplyv...

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 23:57

viktorka_od splavu Jooo, kdyby ses hodila marod, jeste by te vsichni litovali. My tady neradime spatne! Kup kazdymu jednoho kraba a ono je to prejde!

49374 příspěvků moje polička 09. listopadu 2018 00:00

Karja speciálně ty radíš vždycky tak perfektně že tě podezírám že nejsi ani náhodou mladá matka na mateřské! nějaký zkušený psycholog co se tím baví ale hraješ to dobře

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 09. listopadu 2018 00:04

viktorka_od splavu Presne, ja jsem nezamestnana tricatnice, co uz tady jen pet let shromazduje data do excelu! A zije z davek a v zivote si nic peknyho na sebe nevoblikla!

49374 příspěvků moje polička 09. listopadu 2018 00:12

Karja no nedal jste nikdy žádný foto pane profesore, to sme si všimly

Offline brrr
12369 příspěvků moje polička 09. listopadu 2018 07:36

tv Známí mají dceru a o rok později dvojčata. Před třiceti roky teda, takže tam ty pleny musely jet fakt ve velkém. Zvládli to všichni a co je znám tak vypadají spokojeně a v pohodě, žádná újma pro nikoho, ani pro rodiče. Takže asi to nějak jde. (Jak, to netuším, bych se zbláznila.)

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 09. listopadu 2018 07:56

Ja som lezala v porodnici s takou panou s veeelkym bruskom. Pri zoznameni som sa dozvedela ze caka trojcata! A doma ma troch synov v rozpeti po roku. Ze to bola posledna sanca na dievcatko. Pri mojej otazke, co robi jej manzel, sa trosku zarazila a potom prezradila ze na druzstve inseminator . No vsetky na izbe sme dostali taky zachvat smiechu ze dobehli sestricky co sa stalo.  Narodili sa jej tri dievcatka. Terka dostala od obce na rok vypomoc a kupili kociky a zasobovali ich plienkami. Dlho sme si pisali (listy) ale teraz uz davno nie sme v kontakte. Ste mi ju pripomenuli. Som zvedava kde su vsetky jej deti. 

Offline Sweet Potato
40481 příspěvků moje polička 09. listopadu 2018 08:02

Janulik03  To je boží příběh! A se šťastným koncem.

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 09. listopadu 2018 08:04

Sweet Potato uz pozeram ako by som ju kontaktovala. Nasla som jednu z dcer , je bezkyna a uvidim ci skusim cez nu alebo napisem Terke list. Taka nostalgia