Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 09. listopadu 2018 08:05

Janulik03 Jeje, to jsi mi připomněla příběh známé, co měli tři kluky, taky docela po sobě-bylo jim myslím 17, 16 a 14 když se "na stará kolena" lehounce před čtyřicítkou rozhodli, že ještě zkusí tu holčičku, pro radost...a hádej co, narodili se jim trojčata-kluci! Žili na velkém statku, ještě s dědečkem....no paní byla zralá na mašli, velká hrdinka! 

A jedni známí se snažili o dítě víc než 10 let, podstupovali umělá oplodění, strašné problémy, ona už byla psychicky úplně na dně-vyhýbala se miminkům v rodině a tak...pak se zadařilo a do roka od porodu otěhotněla znovu-přirozenou cestou a narodila se jim dvojčata  On to pak komentoval něco ve smyslu "to nás Pánbů potrestal za tu zkumavku"...

Offline Sweet Potato
40481 příspěvků moje polička 09. listopadu 2018 08:07

Garfie Jenže nebýt té zkumavky by nespíš ta dvojčata ani nebyla.

Online Janulik03
20315 příspěvků moje polička 09. listopadu 2018 08:08

Garfie no my sme Terke tiez predpovedali chlapcov a ze ci este teda by dala jeden pokus o to dievca. 

Vtedy nam pohlavie nevraveli popredu, ale tak vyslo im to. Vzdy ked som mala mojich dvoch plne zuby, som si ju pripomenula

Online Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 09. listopadu 2018 08:12

Na emiminu jsem četla příspěvky paní, která měla dvojčata, potom další dvojčata a po letech se rozhodli ještě pro "benjamínka na rozmazlení" a narodila se třetí dvojčata 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 09. listopadu 2018 08:32

Boze vy ma desite! Snad tu nie su nakazlive aj tie dvojcata! Vam ich potom poslem na strazenie 

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 09. listopadu 2018 08:37

Pinot Noir pročítám si napříč tlachárnou a nestíhám reagovat včas... vzpomněla jsem si jestě na Vás- vitaminy skupiny B, tuším hlavně Pyridoxin, zvyšují chuť k jídlu.

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 09. listopadu 2018 08:41

Sweet Potato Já vím, on to říkal spíš v legraci....ale teda upřímně, myslím, že dostali pěkně zabrat, ona je takový úzkostlivý typ, přesně odměřuje dětem jídlo (a to nepřeháním), všechno podle tabulek...

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 09. listopadu 2018 08:49
Online dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 09. listopadu 2018 08:51

Neznám v blízkém orkuhu příbuzných a přátel nikoho z dvojčat, ani nikoho, kdo by měl dvojčata, a když někdo chtěl třetí dítě, vždycky se narodilo jendom jedno!

Mám být tedy případně v klidu, nebo se bát toho černého Petra?

Offline tv
4245 příspěvků moje polička 09. listopadu 2018 09:08

dzizisketa Boj se, boj!

Online Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 09. listopadu 2018 09:21

dzizisketa Na někoho zbýt musí 

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 09. listopadu 2018 09:31

Pinot Noir já jsem jednou potkala lidi, co měli dvoje dvojčata rok a půl po sobě a rodiče teda vypadali celkem zmláceně ...a pak taky brácha mojí kamarádky má dětí 5 v rozmezí cca 0-8 a tam bych viděla trochu problém s tím, jak se o děti starat, některý tam jsou trochu plonkový (starat se o prvňáka a k tomu mít třeba novorozence, batole a ještě jedno dítě mezi musí bejt fakt neuvěřitelnej masakr)

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 09. listopadu 2018 10:04

a ja jsem dvojcata chtela, protoze jsem to chtela mit rychle za sebou a nic. No treti uz zkouset nebudu.

Offline Sweet Potato
40481 příspěvků moje polička 09. listopadu 2018 10:10

Garfie I s dvojčaty? Ta obvykle matky z nějaké přeopatrnosti a přepečlivosti dokážou vyléčit.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 09. listopadu 2018 10:31

Od kamaradky co jsem ji byla jako tehotna na svatbe byla i jeji sestrenice ve stejnem mesici jako ja, ti meli 2 holky a kluka a 4 se podarily dvojcata. Dlouho se s tim pry nemohli smirit no a kdyz se zacali tesit tak o ne bohuzel prisla...me to tenkrat hodne vzalo a pro ni to musel byt des...

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 09. listopadu 2018 10:32

dzizisketa Dite je dar, tak budes proste stastna, no!

Online Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 09. listopadu 2018 10:32

Potrefenáhusa Naši sousedi mají pět dětí vždycky s odstupem dvou let, nejstarší má deset, nejmladší dva, narodil se týden po našem. A ta maminka vypadá úžasně spokojeně a je čím dál hezčí :) Někdo je k tomu prostě předurčen.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 09. listopadu 2018 10:35

Ja se vcera bavila s pani, co ji jedno dvojcatko zemrelo po porodu, samozrejme jsem ta jmena prohodila a chlapecka oslovila spatne. Nekdy je to smutny, zlaty ty dvojcata planovany jako rozmazlenej benjaminek!

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 09. listopadu 2018 11:20

dzizisketa 

Zdálo by se, že když to nemáte v rodinách, jsi v pohodě, ale ze statistickýho hlediska jsi jasná!

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 09. listopadu 2018 11:25

Garfie 

Náš kamarád znal pána, který měl tři dcery v době, kdy nebyly ultrazvuky a vlastně se nic do porodu nevědělo, odvezl počtvrté těhotnou manželku do porodnice, tam ji odevzdal a druhý den mu volali, že má tři dcery. Jak to zvládali, to netuším, ale byl to hajnej, tak pušku už měl.