Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline viktorka_od splavu
49375 příspěvků moje polička 09. listopadu 2018 11:45

dynda chvilku jsem nad tím musela přemýšlet...

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 09. listopadu 2018 11:47

viktorka_od splavu 

To on prej tenkrát taky, proč to jako v porodnici řeší, co má doma za děti.

Offline viktorka_od splavu
49375 příspěvků moje polička 09. listopadu 2018 11:48

dynda uaaaa

Offline Sweet Potato
40481 příspěvků moje polička 09. listopadu 2018 11:49

dynda 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 09. listopadu 2018 11:50

Tady je to teď lepší jak antikoncepce...

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 09. listopadu 2018 12:41

dzizisketa černej Petr, to je jasný 

Sweet Potato No víš co, ona je fakt typ, že jsem si říkala, jestli bez těch dětí raději neměla zůstat, že příroda ví, co činí...zvládá to i s dvojčaty, děti na návštěvách potají loudí kostku cukru nebo kousek chleba s lučinou, jako vážně. Asi to nezvládá lehce, je poněkud průsvitná, ale má cíl! :-)

Online žluťásek
8868 příspěvků moje polička 09. listopadu 2018 13:29

Když jsem byla na prvním ultrazvuku, vypadalo to, že miminka tam budou dvě. Nevím, jestli jsem někdy v životě zažila větší paniku.

Online brrr
12369 příspěvků moje polička 09. listopadu 2018 13:34

žluťásek Když jsem byla podruhé těhotná, tak jsem šla na kontrolu s tím, že mám určitě nějakou smrtelnou nemoc, protože těhotenský test jsem měla negativní. Když mi doktor oznámil, že jsem těhotná a že se podívá, jestli tam nejsou dvě, tak se mnou nešlehlo jen díky tomu, že jsem ležela. Úplně tě chápu.

Offline Sweet Potato
40481 příspěvků moje polička 09. listopadu 2018 13:34

dzizisketa Fakt procházíš životem, aniž bys potkala dvojčata? Ani jedno jediné? To se dřív č později musí nějak uvést do rovnováhy

Online žluťásek
8868 příspěvků moje polička 09. listopadu 2018 13:38

brrr Trvalo mi několik dní, než jsem našla odvahu říct to doma partnerovi. Ten to bral s mnohem větším nadhledem než já a že prej jestli jedno nebo dvě, to už je přeci jedno. Akorát budem potřebovat větší kočár...

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 09. listopadu 2018 13:51

si zde odložím drobný update "kauzy prodloužená" nejdřív chtěli jít všichni, pak nikdo, nakonec hádka až rvačka:-( tichou poštou si přes děti druzí rodičové vytvořili nějaké představy kdo kam jde a přizpůsobili se tomu (abychom se vzájemně nepotkali), domluvili se na tom a my nevěda nic domluvili jsme se nakonec "nesprávně" - načež si to taky navzájem vyčetli - a dle letitého zvyku to pak padlo na hlavy... no hádejte komu?

​Sa aj bojím opýtať na výslednú konšteláciu, lebo sa obávam, že by som si to zas musela kresliť .

Ale - potľapkávam.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 09. listopadu 2018 13:56

Garfie 

Tak já myslela, že dětem odměřuje, aby neměly málo a ona jim odměřuje, aby neměly moc? Zdejší matky nejdlíků už jsou, počítám, ve mdlobách.

Offline Sweet Potato
40481 příspěvků moje polička 09. listopadu 2018 13:56

žluťásek Na dvojčata bývají partneři děsně pyšní. Obvykle hrdě vykřikujou “ta naše nejsou ze zkumavky, heč!”

Online žluťásek
8868 příspěvků moje polička 09. listopadu 2018 14:13

Sweet Potato Oni je maj v jeho v rodině. Když mi to po tom ultrazvuku došlo, skoro jsem omdlela :-))

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 09. listopadu 2018 14:24

dynda Jo, aby neměly moc. K večeři třeba půl krajíce chleba a čtvrt čtverečku lučiny....a víc ani ťuk, ani kdyby děti škemraly, nejde vůbec o peníze podotýkám, prostě jede podle jakýchsi tabulek kolik a čeho by měly děti sníst.... nic sladkého je teda samozřejmost. 

Online žluťásek
8868 příspěvků moje polička 09. listopadu 2018 14:28

Garfie To je střelený. Předpokládám ani ona nikdy nemá větší hlad, že by snědla i půl lučiny? To je praštěnej přístup, to jsem ještě nikde neviděla.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 09. listopadu 2018 14:37

Manzeluv dedecek mel chymericke dvojce a ja mam mdvojcata v rodine ob dve generace... Tak to tak trochu cekam...

Jo a jak tu Marge zminovala to Jon&Kate plus 8, tak za bezkonkurencne nejhorsi jsem pak povazovala situaci, kdy sestercatum byly 2, mozna 3 roky (vic ne) a on od nich odesel... Pak to pokracovalo jako Kate +8 a on se snad vubec nezapojoval (financne snad ano, ale po pecujici strance nic)...

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 09. listopadu 2018 14:37

Garfie jezisi chudatka kolko maju rokov? Ja si uplne predstavujem hladne deti ako idu spat   ved to musi byt diagnoza hento

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 09. listopadu 2018 14:56

žluťásek 

Já slyšela vyprávění o hladu od starších generací, nikdo z nich na to nevzpomíná s láskou a většinou se s tím asi pořádně nikdy nevyrovnali. A to nemyslím za války, dnešní třeba šedesátníci i padesátníci v dětství, v pubertě, blbá doba, když rodina nebyla úplně v pohodě, došlo i na hlad. Ono se to děje i dneska, jasně, ale to zas nejsou lidi, se kterými přijdu do kontaktu. Podle mě je dítěti jedno, z jakého důvodu hladoví, to je blbý vždycky, ale jestli si i spočítají, že je to kvůli debilním tabulkám a ne nedostatku, tak tu mámu za to jednou nebudou mít rádi. Jako můžu smlouvat o tom, kolik pohádek syn uvidí v televizi a, ale ne o tom, jestli bude uspokojena jeho základní potřeba. No nic. Garfie  to asi shrnula sama hned na začátku, některý lidi by asi fakt nemuseli mít děti za každou cenu. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 09. listopadu 2018 14:58

Solathis 

To znamená, že ten dědeček byl člověk - chyméra, dvě DNA?