Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 19:48

A musím sa pochváliť, dnes som bola 2,5 hodiny von s kamarátkou, s ktorou máme rovnako staré deti, konečne sa nám podarilo stretnúť a bolo to úplne skvelé porozprávať sa naživo s niekým, kto rozumie tomu, čo prežívam. Síce máme obe úplne iné deti (jej syn je totálne splachovací, môže ho uprostred kočíkovania zobudiť hulákaním a hneď zas zaspí),ale ako mň potešilo, keď som zistila, že nielen ja som mala pocity nelásky k vlastnému dieťaťu, pocity úzkosti počas toho ako sa prvý mesiac v noci budil atď., no veď to asi väčšina z Vás pozná . Budúci týždeň ideme von zas a skúsime synov aj niekde u nej alebo u mňa položiť k sebe a uvidíme, čo na seba povedia, možno sa budú odmala kamarátiť (alebo mlátiť ).

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 19:49

tzaziki s tou pul 4 nejses sama;) mlada se pekne ustalila, v 1 napit vody a o pul 4 hybaj vstavat. Ja ji sice dam to prso, ale o nejake kvalite spanku si pak uz muzu nechat jen zdat. Ted na ni od zitra budu 11 dni sama (+ k tomu dva psy a praci na krku), tak s tim zkusim neco udelat. Da se treba posouvat cas kdy ji vyhovim po 15 minutach? Ze bych se nez se muz vrati treba dostala na 6 rano?

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 20:47

ja si hladinku bohuzial drzat nemozem   jazdim dost casto autom a navyse dnes vecer ked sme si konecne otvorili drahsie vino tak syn ostal minutu bez dozoru ked som sla vziat nieco do vedlajsej izby a prisunul si stolicku k stolu na ktoru sa vystveral a to vino vsade a najma na seba rozlial. esteze bolo biele  

Offline tv
4245 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 20:58

Chtela bych, aby syn chodil na mistni soukromou skolu, moc bych o to stala. Ale uz ted vim, ze sance je minimalni. Uchazecu je dvojnasob vic, nez berou a deti, ktere na skole maji sourozence, maji plusove body. Jsem z toho dost rozladena.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 21:35

DrowRanger Ja myslim, ze s miminem se to praktikovat neda! Ona mela nejmladsiho tak ctyri roky, jako nevim, jestli se ji pak ty deti netopily v rybnice, ale to co jsem videla ja, pusobilo vic nez harmonicky! 

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 21:51

Nasla jsem si denne tricet minut na jogu. Vsechno zbytecny, dnes mi mama donesla kolac, kamaradka me pozvala na navstevu - zase kolac. A aby toho nebylo malo, tak jsem v bramburkach, ktere jsem s vycitkama sezrala, vyhrala dalsi baleni zdarma!!! To mi aktivne vyzvedla zase mama!

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 22:00

Karja ked sa dari tak sa dari

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 22:01

Karja 

To vykojíš! 

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 22:08

dynda Tak to asi abych brzo otehotnela!  Nebo tou lahvickou se sunarem sterchala kazdou rukou patnact minut, aby doslo ke kyzenymu zpracovani kcal!

Offline tv
4245 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 22:09

Mym znamym se dnes narodila dvojcatka. Maji dvouleteho chlapecka. Dokazete si to predstavit?

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 22:12

Karja 

Tak se s dítětem nějak domluv, přece nechce mít tlustou matku a pochutiny potřebuješ, abys nebyla na nervy 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 22:13

tv 

Ano, dokážu - kdo z rodičů první emigruje, vyhrává. Možná bych i toho dvouleťáka vzala do emigrace s sebou. 

Offline Tak Betty
6153 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 22:13

tv Že to bude mazec, další dva roky.

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 22:21

tv uf...no moje kolegyne mela prvni dve deti od sebe necele dva roky, aby se ji za dalsi rok narodila dvojcata. Ma muj bezmezny obdiv a vsechny 4 jsou ty nejuzasnejsi deti co znam. Ale v zivote bych to nechtela podstoupit. Tvych znamych je mi docela lito

Offline Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 22:21
Reakce na tv:

Mym znamym se dnes narodila dvojcatka. Maji dvouleteho chlapecka. Dokazete si to predstavit?

​Hustý, je moje noční můra, že by se to mohlo stát i nám. S tou školou mě to mrzí, člověk chce pro své dítě to nejlepší, to je pochopitelné.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 22:24

dynda Ze jo, ma se v klidu divat, jak cvicim,abych stihla vic, taky to tak vidim. Misto toho musi cvicit ono, takze ve chvilich kdy je dite v te nejlepsi nalade, ja mu ji jdu kazit a sobe volnou chvili:-D.

tv Mazec, mazec. To dvoulety bude za rok to nejstastnejsi dite v cele skolce!

Offline Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 22:24

A všem děkuju za podporu a popis trápení s vlastními nejedlíky  Koupila jsem sirupy Multisanostol na doplnění vitamínů a Pediakid pro podporu chuti k jídlu a uvidíme. Kdyby byl jen vybíravý, nebo měl různá období, mávnutím nad tím rukou, ale těch 650 gramů za rok mě dost vyděsilo.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 22:26

711990 Jo, vlastne o tom tak premyslim a muj spoluzak ma taky dvojcata brachy kousek po nem a jsou a vzdycky byli to ti nejlepsi kluci, co znam, strasne hezky se k sobe vsichni chovali.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 22:54

rasaNori ja som to tak robila,  snad nebudem ukamenovana.. Po 15 minutach som posuvala kojenie postupne az na rano. Budiz mi ospravedlnenim,  ze maly mal reflux a ked sa v noci najedol,  mali sme dospane.. 

Offline tv
4245 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 22:54
Reakce na Pinot Noir:

​Hustý, je moje noční můra, že by se to mohlo stát i nám. S tou školou mě to mrzí, člověk chce pro své dítě to nejlepší, to je pochopitelné.

​Ja jsem z dvojcat, ale pry je to ob generaci, takze jsem s touto moznosti nepocitala. Ale nechtela bych!