Myrtila máme tři IKEA samla po 22l, ale to je kompletní duplo, kostky jsou tak půlka. Na tu kuličkodráhu by stačila tak půlka kostek, té máme dvě sady bez kostek.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva Aha, myslela jsem, že máte 3 krabice hubelina, už tomu rozumím
Díky, tak asi zkusím koupit jednu krabici hubelina bez kostek k narozeninám, a když se to ujme, další může přinést Ježíšek.
Myrtila duplo a hubelino diely pasuju dobre a drzia. megabloks nie. s inymi skusenost nemam. pokial mas dost kociek tak staci kupit len diely na gulicky. s tym sa zacinalo u nas doma. malo to tak velky uspech ze niekolko rokov po sebe na kazdy sviatok bolo nove doplnenie so specialnymi prvkami a dokupili sa nakoniec aj kockove dieliky kedze megabloks som musela vyradit. na mnozstvo je toho takmer plna bedna do jedneho "okienka" kallax police
eless Diky, na ty megablocks jsem koukala, a pak jeste na Doris, ale radši vezmu něco, co opravdu drží. Právě na ty speciální prvky jsem se taky dívala, akorát teda vyloženě pár kostek za 500, to kdyžtak budem dokupovat, až jestli ho bude bavit ta základní sada (nebo dáme tip babičkám
).
Myrtila ano tip babickam a pribuzenstvu je dobry napad. tiez som to tak urobila. je to celkom draha sranda a co som mohla som kupila so zlavami.
v nemeckom obchode sa da dokonca dokupit kazdy jeden diel individualne ale bohuzial s tym postovnym az sem sa to vobec neoplati. jedine ze by sa urobila obrovska objednavka s dalsimi ludmi
eless Je to drahé, a člověk může jenom doufat, že to pak to dítě bude bavit trochu delší dobu ![]()
Myrtila My máme myslím jednu 55 ks dráhy a je to dobrý. V podstatě já to bez návodu neumím ani všechno použít;-). Až budu mít chvilku, mrknu se ti, jaká to je přesně krabice.
U nás se Hubelino neujalo, vyhozené peníze.
Myrtila Tak máme fakt ten 55 ks. https://www.pinkorblue.cz/hubelino-kulickova-draha-set-bez-kostek-55-ks-a240307.html?a=b&pred=CZRPA%2CCZRPB%2CCZRPC%2CCZRPD%2CCZRPE%2CCZRPWEA%2CCZRPWEB%2CCZRPWEC%2CCZRP001%2C&c=p_aw%2Cp2aw%2Cp3aw%2Cp4aw%2Cp5aw%2Cprwea%2Cprweb%2Cprwec%2C&rp=&os=&fdcampaign=feed/cz/14452/googleshoppingint/A240307&adword=Google/PLA_AW_Spielzeug_m&RefID=PLA_CZ0000_PLA_AW_Spielzeug_m&gclid=Cj0KCQjwuNemBhCBARIsADp74QSh8rFBG4iVewSZ_yQwwvmWUikpTe3WATy4Fx-5UWWk8Lvt_M_wRmIaAvcyEALw_wcB
Za devet stovek bych to zkusila;-)
Pinot Noir u nás si s tím hrají. Teď to nevytáhli snad půl roku a za poslední měsíc zase skoro každý den. Dokonce i mladší, který u ničeho nevydrží, si s tím hraje dlouho, i když úplně jinak než bys čekala
Starší staví takové domečky, kdy ti třeba dovnitř vjede modrá kulička a vyjede žlutá,... A jako menší to používal na potrubí k domům z lega. Ale říkala jsem si, že jim možná pořídím i nějakou tu klasickou kuličkodráhu.
Myrtila a určitě dokup skleněnky! Teď jsem koupila v action pytel asi za dvacet pět korun, ale klukům jsem to ještě neprozradila, u nás je nějaká kuličková černá díra ![]()
Potrebovala bych opet poradit nejakou knizku pro syna (skoro 8). At hledam jak hledam,skoro vzdycky skoncime u toho, co jsem cetla ja pred sto lety:)) Takze jedem Bullerbyn, Mikulase... ale treba Enid Blytonova nebo Dahl se (zatim) neosvedcili. On ma asi rad takove obycejne pribehy, takze zadne moc fantazijni veci. Ale libily se mu celkem knizky od Slika. Hledam neco nekomplikovaneho, ale taky aby to nebylo uplne blbe napsane. Dnes jsem v knihkupectvi koukala na Spocitej hvezdy a prislo mi to slusne, ovsem tema holocaust. Ctem pred spanim, no. Asi s tim chvili pockam.
Tak jsem se vratila po tydnu s vnukem, jsem docela utahana. Ale i pres to hnusne pocasi si to snad uzil. Libila se nam napr. ZOO ve Vyškove, spojena s Dinoparkem. Neni to velke, ale zoo je hezky udelana, da se i na "babiccin dvorecek" mezi kozy a ovce, maji vsechny vybehy hezky popsane, odkud to zvire pochazi, co za nejmensi prirustky tam je a tak. Dinopark pro me tak zabavny nebyl, ale maji 4D kino s dobrodruznym pribehem, sli jsme na nej 2x, bylo to fakt pekne udelane.
V Kromerizi je dobre zrcadlove bludiste, narozdil od toho na Petrine nema dole zrcadla uchycena v drevenych ramech, takze fakt clovek chvilema nevi, zamotali jsme se tam dokonale. Bohuzel ten den lilo opravdu strasne takze jsme toho z mesta moc nevideli a smula nejvetsi, muzeum, kde je interaktivni vystava melo nejdriv poledni pauzu a pak nejaky technicky problem a chlapecek se zasekl, ze tam nechce cekat a nechce.
Karja Tuhle velikost zkusím vzít pro začátek a uvidíme, myslím, že se to ujme, kuličky u nás teď dost jedou.
Evaeva Jo, skleněnky, ty jsem mu zatím dala dvě, abych je byla schopná uhlídat (často u nás bývá mladší neteř, která ještě všechno strká do pusy), ale mnohem víc ho zaujaly dřevěné korálky, průměr 3 cm, koupila jsem je u stoklasy. Už jich máme asi 20 a pořád je to málo
Myrtila jo, pro (odrostlá) mimina je to blbé. My měli ještě před rokem patnáct normálních a k Mikuláši dostali asi sedm svítících. Teď máme asi tři a pět, ven je nenosí. Nechápu to![]()
Myrtila presne s tou 55ks krabicou sme zacinali. u nas to ale malo ozaj velky uspech a syn sa s tym hra kazdy den uz 3 roky takze investicia sa vyplatila
Pinot Noir to predas dalej uplne bez problemov ![]()
Evaeva Ty svítící jsem vloni koupila taky, ale zatím jsem si je nechala sama
časem mu je teda dám ![]()
Myrtila starší syn je hrozný milovník kuliček, i si je dává pod polštář, pro něj ty svítící byl jeden z největších dárků. Dokonce se o ně stará, jak o zvíře, ráno je dává nasvítit a tak
Ty svítící asi teda poztrácel mladší, ty normální to mají u nás těžší, k nim nemám nikdo takový vztah ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY