Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Gatita
8704 příspěvků moje polička 10. srpna 2023 08:57

Neměli byste prosím nějaké tipy na výlety s dětmi na polské straně Krkonoš? Budeme sice v Harrachově, ale určitě budeme chtít někam popojet. Uvítám i mokré varianty, atrakce, hospody a tak. V Jelení Hoře je nějaké podzemí (Timegates), to by se mohlo líbit, a nic víc mi google nenabídnul

Offline Aranel
6700 příspěvků moje polička 10. srpna 2023 09:29

Gatita Protože tam dohromady nic není, na polské straně Krkonoše spadnou srázem do roviny a vymalováno. Možná continuity něco vymyslí?

V Harrachově, Kořenově a tam snad po oteplení porostou houby!!

Offline continuity
43657 příspěvků moje polička 10. srpna 2023 09:32

Aranel Gatita já v Krkonoších bohužel jen chodila. 

V Harrachově by mělo být sklářské muzeum, ale nebyli jsme tam. 

Offline Vari
2231 příspěvků moje polička 10. srpna 2023 09:49

Gatita A co neco ve Sklarske Porebe? 

Offline Gatita
8704 příspěvků moje polička 10. srpna 2023 10:27

Vari continuity Aranel diky. My budem taky hlavne chodit, ale s detma to nekdy chce prolozit necim pro ne atraktivnim. Sklarske muzeum je super, ale byli jsme tam v zime. Zkouseli jsme i foukat sklo, stoji to za to.

Offline Potrefenáhusa
39060 příspěvků moje polička 10. srpna 2023 10:33

Predevcirem jsme byli na zámku Jezeří, fakt super to bylo, maj i trasu bez průvodce, výhledy na těžbou zničenou krajinu jsou dost impresivní 

Offline Klara
494 příspěvků moje polička 10. srpna 2023 10:44

Gatita Ve Sklářské Porubě je lanovej park pro děti, ale osobní zkušenost nemám :) 

Offline Aranel
6700 příspěvků moje polička 10. srpna 2023 11:11

Potrefenáhusa Sudety v plný palbě. moc bych se tam chtěla podívat!

Offline Suya
příspěvků moje polička 10. srpna 2023 11:41

Gatita My se tam chystame za 14 dni, zatim jsem objevila Park Bajek v Karpaczi, na tom webu je i par dalsich tipu

Offline Pinot Noir
30054 příspěvků moje polička 10. srpna 2023 12:01

Kluci mají za sebou příměstské tábory, minulý týden byli oba spolu, Viktor teda jen do oběda. Téma bylo "Čím budu, až vyrostu", byli u hasičů, u fotbalistů, vařili, pekli, přišívali knoflíky, zatloukali hřebíky, řezali dřevo, foukali účesy, poslouchali se stetoskopem, zaseli semínka, hrabali listí,... Tento týden je už jen Ríša, je to pro starší děti, jmenuje se Nezbedný štětec a dopoledne mají vždycky výlet, na medúzy, na Jezulátko, do Národní galerie, do přírody, a odpoledne něco tvoří. O zítřek bohužel přijde, odjíždíme na Moravu.

Je to super, oba si to užili, a na fotkách to vypadá, že i Viktor se sem tam do něčeho zapojil, z hasičárny byl nadšený. A několik vedoucích/instruktorů mi při vyzvedávání stihlo říct, že "Ríša se teda ve světě neztratí" - ani nechci vědět, co všechno jim stihl popovídat. 

Offline Gatita
8704 příspěvků moje polička 10. srpna 2023 12:42

Pinot Noir to zni skvele. Jeste ze ty tabory existuji. A ze se tam klukum libilo. Pres ty prazdniny to je dobre reseni. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. srpna 2023 12:51

Pinot Noir to je super! Naše to čeká příští týden, mají podobné téma - řemesla a profese

Offline MPLee
3056 příspěvků moje polička 10. srpna 2023 13:31

Gatita v Harrachově je dětská herna Mamutek. Hospoda pod Čerťákem má super venkovní hřiště, můžete si ulovit vlastního psyruha a mini koutek mají i uvnitř. V Porebě je dinopark - nic moc, ale malý vláček zdarma :D a mini lanovyp park v ceně vstupného.  Pak muzeum lega, ale tam jsme nebyli. 
jinak kousek od Harrachova je ještě v Kořenově muzeum zubačky a měl by jezdit vláček mezi Kořenovem a Jabloncem, myslím. A určitě nevynechejte areál U Čápa v příchovicích. Rozhledna s muzeem Járy cimmrmana, pivovar s restaurací, 2 hřiště, kuličkodráhy a ohrada s ovcemi a prasátky.

jo a z Harrachova jezdí turistický bus (myslim 905?) na Zlaté návrší k Vrbatově boudě. Buď se pak dá pohodlně dojít po hřebeni zpět do Harrachova nebo Rokytnice a nebo jen udělat procházku nahoře a vrátit se busem zpět. 

Rokytnice má teď nějakou razítkovací hru - na infocentru vyzvednete mapku, posbíráte po okolí razítka a zase na info centru dostanete odměnu od Detoa. Ale asi je to na víc dní, za jeden to pohodně neoběhnete. 

Offline Gatita
8704 příspěvků moje polička 10. srpna 2023 13:55

MPLee jsi moc hodna, dekuju!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. srpna 2023 14:10

Gatita ty Příchovice jsou hodně odpočinkový výlet. Klidně tam strávíte celý den, slušně se najíte, pro děti je tam spousta věcí... akorát berou jen hotovost.

Pak se dá jít do té výrobny Detoa v Jiřetíně, ale nevím, jestli to není už moc daleko.

Offline letfenixa
10957 příspěvků moje polička 10. srpna 2023 18:18

Pinot Noir no tak to znie skvele!

Offline Mohučanka
7371 příspěvků moje polička 10. srpna 2023 21:10

Pinot Noir to zní fakt skvělě! Příští rok taky něco zkusím, myslím si, že dceru na nějaký pobytový tábor neukecáme (zatím koncept tábora vůbec nechápe). Dneska mi došlo, že má před sebou poslední 4 dny školky! Pak doufejme dovolená a pak do škamen...

Offline Myrtila
5473 příspěvků moje polička 11. srpna 2023 07:58

Chtěla bych synovi pořídit kuličkovou dráhu Hubelino a chtěla bych se zeptat, jestli ji někdo máte - když máme docela dost kostek dupla, jak velkou krabici se vyplatí koupit? Asi by stačily jenom ty dílky dráhy. 
Nebo případně, máte zkušenost, jak na duplo pasují nějaké jiné dráhy? Našla jsem jich víc, ale nerada bych, aby to nedrželo a rozpadalo se to (jako se tu třeba psalo o neoriginálním legu). 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 11. srpna 2023 08:21

Myrtila my jí máme a kupovali jsme jen dvě sady s dílky dráhy, kostky nám stačily. Máme teda tři krabice, ale na dráhu by stačila půlka. Dají se na to použít i ty různé dveře a oblouky,... potřebuješ to hnát do výšky. 

Offline Myrtila
5473 příspěvků moje polička 11. srpna 2023 09:14

Evaeva Právě i těch dveří máme dost, oni už teď manžel se synem z toho dupla dovedou kuličkovou dráhu postavit, ale přímo ty dráhy by byly lepší, no To máte 3 krabice po 55 kusech?