Evaeva my chodíme občas na kuličkový hřiště na Dědinu, tam se ztratej hned. Ale máme i tak plnou misku, syn to taky miluje.
Teď už jsou na to tvoji kluci asi velký, ale pro třetí moc doporučuju zvukostrom, pro milovníky kuliček zásadní hračka.
Evaeva my chodíme občas na kuličkový hřiště na Dědinu, tam se ztratej hned. Ale máme i tak plnou misku, syn to taky miluje.
Teď už jsou na to tvoji kluci asi velký, ale pro třetí moc doporučuju zvukostrom, pro milovníky kuliček zásadní hračka.
žluťásek jo, to vím, co myslíš. Uvidíme, jaký bude. Mladší byl dlouho hrozný pojídač, mít volně kuličky bylo nemyslitelné.
Já bych volně větší množství kuliček nemohla nechat, oni občas vymyslí nějakou koninu a pak je budeme honit po celém bytě. Těch 15 je tak maximum, ten velký pytel jsem kupovala, kdybysme se teď zastavovali ve Zruči, o jeho existenci se nesmí dozvědět
Na té dědině jsme byli jednou a vraceli se se stejným počtem, akorát jiných kuliček, ale je fakt, že bylo hnusně a byli jsme tam sami. Oni milují i ty kuličkodráhy na dřevěné kuličky, taky už jich máme doma asi pět.
Evaeva na tom hřišti to nemá vůbec smysl počítat, jen mu říkám, ať si bere takový co mu jich nebude líto. Takže tyrkysovo stříbrná a růžová zůstává doma vždycky ![]()
Včera jsme byli celý den na výletě, jsem vorvana jak hadr:-D. A od rána děti ,,kam dneska pojedeme,,?:-D:-D. A ještě dotaz, dcera má takovej ten letní kassl, už se to táhne 14 dní, v noci už nekasle, hlavně po ránu a pak tak během dne. Vzali byste ji o koupacím počasí koupat nebo to máme úplně vynechat? Z klidového režimu držím jen to, že se jí snažím nepretahivat večer a aby třeba hodinu v kuse neskákala na trampolíně. Ségry děti takhle kašlou v podstatě celý prázdniny a ty to neřeší vůbec, jsem ráda, že jsme je sklepaly a příští týden budou doma a ne u nás! I když to asi neměla od nich, už mě to prudilo, to hykani ze všech stran.
A teď me pobavilo, právě mi přišla fotka od souseda, fotka zahrady, borůvky, maliny, lesní jahody, jestli to holky nechtějí přijít sklidit. To je hezký! Ale ta pověst:-D. My jsme oba známý, že co nám kdo předloží, tak všechno vypucujeme a už se to táhne i s dětma!
Karja Prosím tě, když byli kluci malí, taky je zvali sousedé na jahody, ostružiny,.... Ostatně k jedné paní sousedce se zvu natvrdo já, když potřebuju rebarboru, růža do vázy, .... Vesnice no.
Ad kašel... zkuste se jít koupat a uvidíš, co pak.
Karja jestli nemáte žádné plány, tak bych jí koupat vzala, ale jen v případě, že se podaří jí dostat občas z vody, aby neprochladla.
Karja jinak moje děti se každé ráno ptají, jestli máme v plánu něco speciálního
Klidně po týdenní dovolené nebo celodenním výletě, kdy jsem ráda, že strávíme aspoň den zevlováním po hřišti.
Evaeva my dnes odjíždíme po třech týdnech z jizerek, sedíme u rybnika a snídame, říkám synovi, že máme ještě zítra volno, tak si můžeme udělat nějaký výlet. "tak mami třeba zase sem!" ![]()
žluťásek no jistě, vyberete to nejlepší a dáte si to ještě jednou ![]()
Evaeva oběhnem to všechno!
Evaeva Karja Podle mě na to jdeme blbě, oni to pak hned vezmou výlety jako takovej denní standard, ne že si řeknou, jooo, to byl včera dlouhej výlet, tak dneska si budeme potichu hrát s kostkama na koberci u gauče. To by chtělo na to jít obráceně, to by pak byla jako výlet braná i procházka do nákupáku, ale nevím, jak to zařídit :-)
Zina je to tak. Lukasko sa tiež každý deň spýta, kam dnes ideme s očakávaním veľkých veci.
Zina jako jo, ale oni si kolikrát pak celý den s kostkama hrají (ne teda tiše
), to je jen taková otázka pro formu. Ale vždycky mně to pobaví, pak odpovídám ve stylu, že máme v plánu speciální nákup rohlíků ![]()
Jak dlouho zvladate byt samy s detma, aniž by vam začalo splouchat na maják? Myslim jako fakt samy samy, ze ten druhej rodič se maximálně ráno mihne, ale vecer přijde třeba o půlnoci.
Já dám tak dva dny a mám dost, tak nevím, jestli jsem proste slabej kus? Dneska jsem už fakt v těžký tenzi, od rána balim, mám s nimi jet na 3 dny sama pryč, ale mimino si dává svoje obvyklý max 20-30 minut spánky, starsi za mnou nonstop leze a chce vyrábět karty/pect pernicky/uvařit barevný čokolády/koupit barvy na textil ... Ve fazi nejvyššího zoufalství jsem vyhlásila, ze nikam nejedu, jenže starší to tak ofňukal, že mu to asi nemuzu udělat. Měli jsme jet původně všichni 4, místo toho je z toho zase třídenní šichta pro mě, ještě v polních podmínkách, her-got.
MP Meri jako sama s miminem a sourozencem? To jsem byla párkrát, vybavuju si týden na chalupě s kamarádkou a pak pár jednorázových večerů. Určitě bych nedokázala u toho ještě balit a bavit dítě.
MP Meri no, tři dny, uff. Já běžně dávám jeden večer, ale pak druhej den odpo už mám velkou krizi a posouvám hodiny očima. Tenhle tejden jsem je výjimečně měla nonstop ty tři dny (a hlavně večery) za sebou, kdy muž chodil taky pozdě domů, a měla jsem toho hodně plný brejle. A dneska jsem taky balila a starší měla spoustu nápadů, co bych pro ni měla vyrobit, tak jsem jí holt pustila pohádky... Jsem hodně slabej kus
.
MP Meri já jsem zvyklá tak bývat celkem pravidelně cca týden - 10 dní a vlastně mi to ani nevadí. Ale balení za přítomnosti dětí mi vadí hodně. Od včera do teď jsem balila na dovolenou, muž vyřizoval věci okolo auta a karavanu - takže sama s dětma a bylo to peklo. Místo "co nejdříve ráno" vyrážíme teď ![]()
MPLee ty jo, týden?
. Já asi potřebuju každej den aspoň na 15 minut vypnout, kdy je má na starosti někdo jinej. Ale je fakt, že když je to plánované, tak si dělám takové chvilky čumění do blba i během dne s nima a přežijem všichni
. Nejhorší je, když se muž zdrží v práci nečekaně.
S kamarádkama na chalupě jsem s nima teda v pohodě tejden byla letos i loni, ale to se nepočítá, tam o starší celej den nevím
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.