Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. srpna 2023 15:55

Kan tak to že děti v kojeňáku nebrečí, protože nikdo nepřijde (protože jedna sestra na x dětí) je známá věc. To ale pro svoje dítě nechci. Já ani nevím, jak by to děti zvládaly, nepřijde mi dobré to zkoušet. Obvykle v noci nebrečely, jen na kojení.

Potrefenáhusa tak jedna věc je, že to chápou, druhá jestli to akceptují, no. Kluci to dávali v pohodě, ale taky měli období, kdy nechtěli. Taky covid tomu nepomohl. A já teda ani neměla potřebu někam dávat staršího, když jsem stejně měla doma mimino.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 14. srpna 2023 16:38

Evaeva Ona teda o žádném vyřvání dětí nikdy nemluvila, prostě pochovala a odložila, asi dobrá povaha dětí. :D   

Offline Potrefenáhusa
39060 příspěvků moje polička 14. srpna 2023 16:44

Kan Jj, určitě 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. srpna 2023 16:45
Offline Kokoska
35184 příspěvků moje polička 14. srpna 2023 16:50

Mam ted koncem srpna hlidat na 3 noci Adelku, cerstve dvouletou. Jejiho starsiho brachu jsem poprve takhle pres asi 2 noci hlidala asi v 18m a dali jsme to v pohode. Ted pojede starsi ke druhe babicce a my holky budem valcit spolu. Od toho 1,5 roku starsiho, tj. 3,5 roku, spolu dcera a zeť nebyli nikdy pres noc nikde sami, doufam, ze vsechno klapne.

Offline Vari
2232 příspěvků moje polička 14. srpna 2023 16:52

Kokoska To bude dobry, moje deti mama hlidala poprve pres noc u nich doma, kdyz jim byly cerstve dva a deti byly v pohode, jen mama pak prekvapene konstatovala, ze oni v noci fakt nespi :-D.

Offline Kokoska
35184 příspěvků moje polička 14. srpna 2023 16:54

Vari ja pocitam, ze pres den budem u nas nebo nekde venku, ona uz nespi po o kazdy den. A na noc budem u nich, at je ve svem pelisku.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. srpna 2023 16:58

Kokoska to dáte. Je na tebe zvyklá a rodiče nejspíš vědí, že to má šanci na úspěch.

Offline Vari
2232 příspěvků moje polička 14. srpna 2023 17:01

Kokoska Tim lip, moje deti taky nespi pres den od dvou let a nocni mejdany sice neprestaly, ale vecerni uspavani se zkratilo o cca tri hodiny :-). A jestli bude spat u sebe, tak to bude taky jednodussi.

Offline Jos
příspěvků moje polička 14. srpna 2023 17:04

Kokoska Mama a tchyne hlidaly pres noc asi od toho roku a pul. A to u nich, ted nekdy spi i na chate. Nejvic punk bylo, kdyz syna chtela svagrova, asi aby si kdyztak vyzkouseli dite s partnerem . Syn je videl parkrat a stejne to bylo uplne v pohode. Svagr uvaril a s detma to umi, prebali, vykoupe...ma o mnoho let mladsiho brachu. Takovy chlap je sen kazde zeny. 

Offline Kokoska
35184 příspěvků moje polička 14. srpna 2023 17:24

Evaeva Vari Jos obcas je u nich ukladam, o to nejde. Spis jeste nebyla tak dlouho bez rodicu a kdyz ji hlidam, tu a tam se ozve maminkaaa? S takovym podtonem Kde je? A kdy prijde? No snad si da rict.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. srpna 2023 17:31

Kokoska to víš, že jo. Taky se dá udělat videohovor, akorát je potřeba zvážit, zda to zrovna u tohohle dítěte bude ke škodě nebo k užitku

Offline letfenixa
10957 příspěvků moje polička 14. srpna 2023 17:32

Vari tie bachovky už neucinkuju? A horčík si už skúšala?

Offline letfenixa
10957 příspěvků moje polička 14. srpna 2023 17:33

Lukasko už bežne cez deň nespí, ale občas sa stane, že áno. Teraz mal virózu a pospal si. A z každého denného spánku sa zobudil s plačom. To mi fakt nechýbalo. Niekedy plakal rovnako dlho, ako spal

Offline Vari
2232 příspěvků moje polička 14. srpna 2023 17:38

letfenixa Ja uz jim je nedavam, casem prestaly mit efekt bohuzel. Ale nocni desy uz mala nema, jen ta silena bdela okna. Ale ted uz si v noci dost casto hraje sama potichu a nebudi me ani brachu. 

Offline dzizisketa
9031 příspěvků moje polička 14. srpna 2023 18:09

Kdo to tu doporučoval biotop Radotín? Byla to Evaeva ? Dnes jsme tam byli a je báječný! Tomu říkám hodně muziky za málo peněz

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. srpna 2023 18:13

dzizisketa ano já. Je to tam fajn, jsem rádá, že jste si to užili.

Offline Gatita
8704 příspěvků moje polička 14. srpna 2023 18:55

MPLee diky za tip na Capa v Prichovicich. Jeste tu jsme, nikomu se nechce domu. Vubec by me nenapadlo sem zajet, kdybych nemela tip. Musim pochvalit i obe deti. S mladsim jsem sem jela z Harrachova busem a pak 2,5 km pesky v horku. Bez kocaru a odrazedla a dal to, i celkem rychle. Starsi jel s muzem na kole, meli blbou mapu, z cyklostezky byl v realu nejakej brutal, kterej by bylo narocny vyjit i bez kola, a dal to taky.hrozne si tu ty kulickodrahy a atrakce uzivaji. 

Offline Karja
44941 příspěvků moje polička 14. srpna 2023 20:41

Kan Já jsem nemyslela to, že by přes noc ty děti řvaly, to by je asi ani prarodice nechteli:D, ale že si jako zvyknou na to nocovaní mimo domov a nevadí jim to. Myslím, že pro některé děti to prostě v tomhle rannem věku není a je jedno, že se ve třech měsících začne, stejně si nezvyknou nebo nejak rezignují ale není to pro ně dobré.

Offline dzizisketa
9031 příspěvků moje polička 14. srpna 2023 21:02

Evaeva 

Moc jsme si to užili. Navíc vůbec to dnes byl den stoprocentně v pohodě, žádné pnutí, žádné záseky, natož zvýšený hlas nebo křik, všichni tři jsme měli dobrou náladu... Když Šárka spala po obědě, zaplavali jsme si s Rostíčkem v hloubce a stihla jsem i kafe, než se probudila, musíme si tam ještě zajet.