Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. srpna 2023 21:08

dzizisketa teď je (mi) takové horko, že bych se nejradši naložila do ledovcového jezera. Ale kluci mají do tří tábor, takže nestíháme ani koupaliště

Offline Karja
44941 příspěvků moje polička 15. srpna 2023 08:10

dzizisketa To zní jako moc pěkné odpoledne. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 15. srpna 2023 09:15

Takove male piskoviste. 

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 15. srpna 2023 10:03

MP Meri ja byla taky na deti dost sama, nasi pracovali, tchyne 150 km daleko, muz hodne pracoval, pak rozjizdek firmu. Byl i problem, kdyz si bral volno, aby obstaral deti po trhani osmicky nebo kdyz jsem mela teplotu. Naprd. Ale ted zpetne vidim, ze to bylo dost i o mem nastaveni, nerict si o pomoc a netrvat na tom. Protoze kdyz jsem nastoupila na plny uvazek a musel se hodne zapojit, tak to najednou slo.

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 15. srpna 2023 10:08

Pokud budete mít cestu do Českého Krumlova, určitě jděte s dětmi do 3+ galerie. Nádherné místo, klidná oáza, krásné ilustrace pro děti a super úkoly. Expozice má i interaktivní část, tu jsme bohužel nestíhali. 

https://www.3plusgalerie.cz/

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 15. srpna 2023 10:41

Lamicka Díky. Ono je to tak, že bistro má zatím vždycky přednost. Příklad - naplánovala jsem si první opustak po půl roce, odpolední kino. Jenže se hrál zápas, bistro narvaný, vypadl brigádník a bylo potřeba, aby muž zůstal v práci. Je úplně fuk, že jsem to měla zamluvený dva týdny dopředu. Nakonec jsem sice šla, ale až v devět večer, takže jsem tam usinala

Ja to všechno chápu, je to specifická práce, je to důležitý, zivi nás to, nechci si stěžovat. Jen to někdy proste zamrzí.

(Terapeutka mimochodem tvrdí, ze to chápat a akceptovat nemusim, ale s tím jsem se zatím nějak neztotoznila, možná to přijde až časem)

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 15. srpna 2023 10:54

MP Meri mela jsem to stejne a jen pomalu jsme dospeli k nejakemu jinemu nastaveni. Ono to neni hned, ze si clovek rekne. Takze chapu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. srpna 2023 11:10

MP Meri to bistro je hodně specifické, těžko v takovém případě zavřeš. Ale to neznamená, že tě to nemůže štvát

Offline letfenixa
10957 příspěvků moje polička 15. srpna 2023 11:12

Jos

Offline Vari
2232 příspěvků moje polička 15. srpna 2023 11:13

MP Meri To se mi stalo uz x krat, mela jsem neco domluvenyho a sambo se musel zdrzet v praci. Jako jednou jsem fakt regulerne brecela, po asi dvou mesicich nonstop s detma jsem uz strasne potrebovala vypadnout mezi lidi aspon na jeden vecer, ale co nadelam. Jeho prace (dve prace) nas zivi, hypoteka se sama nezaplati.

Offline dzizisketa
9031 příspěvků moje polička 15. srpna 2023 12:14

Karja 

Jo,bylo to úplné mindfulness, neřešila jsem co bylo, co bude, co musím, jen jsme se prostě ráchali ve vodě.

Offline notna
9540 příspěvků moje polička 15. srpna 2023 13:55

MP Meri Terapeutka má pravdu. Bohužel z vlastní zkušenosti vím, že to člověk vidí až zpětně. Já jsem strašně moc chtěla u dcery pracovat a měla jsem se na to vykašlat. Dceři je teď 14 a až letos mám pocit, že jsem se z toho, co jsem na sobě napáchala nočními pracemi, vyhrabala a nejsem permanentně unavená. A to jsem měla narozdíl od tebe muže, který taky omezil práci, aby se mohl věnovat dceři a já pracovat. Moc držím palce, ať to dáš ve zdraví.

Jinak, já si tě tady číst tehdy ve své situaci, kdy jsem měla jen jedno dítě, sice náročnější, ale jen jedno a práci, ale muže, který většinou odpoledne od cca 14 hod. si bral dceru na starost, tak mám z tebe slušnou depku a připadám si líná a málo výkoná :-)

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 15. srpna 2023 14:16

Jos Nejlepší montessori hřiště je, když doma probíhá rekonstrukce. U nás to teda byla i halda odřezků různých dřevěných špalíčků, plastové trubky a tak, míchačku taky hypnotizoval slušně.

Offline letfenixa
10957 příspěvků moje polička 15. srpna 2023 14:22

A ja som lenivá a malo výkonná planovane. Mám nejaké zdravotné obmedzenia, ktoré, keď to prezeniem, tak končím veľmi chorá na antibiotikách. Takže nemám nalestenu domácnosť,  teda dnes ano, doobeda som umyla linku plus všetko okolo a na nej. Udrzujem bežný (ne)poriadok. A teraz sme prišli na záhradku, kde pecie slnko, tak ležím a čítam si. A keď bude záhon v tieni, pôjdem ho porylovat. Užívam si dovolenku,  je to obrovské plus nás učiteľov.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 15. srpna 2023 14:27

letfenixa Ale taky jediné plus které trvá jen dva měsíce a zbytek je to peklo, které to převálcuje už 7 září.

Offline letfenixa
10957 příspěvků moje polička 15. srpna 2023 14:33

Kan a preto si ju užívam!

Sú ďalšie plusy- o pol 2 odchádzam z práce, syn bude chodiť zároveň so mnou, a naviac ma to baví. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 15. srpna 2023 14:39

Kan Ano, tak to u nas i vypada. Tahle hromada je myslena ale opravdu pro syna. Meli jsem (mame) piskoviste drevene, ale behem 3 mesicu mam pisek vsude jenom ne v tom piskovisti. Tak z puskoviste bude pařník na okurky a syn ma ted hromadu, kde muze skodit jak chce 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. srpna 2023 17:12

letfenixa dobře děláš! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. srpna 2023 17:19

Když zjistíte, že tříletá holčička vybarvuje líp než váš šestiletý kluk

Co nadělám, nebaví ho to, tak to fláká. Akorát to psaní ve škole pak asi nebude nic moc, snad bude mít tolerantní učitelku.

Offline Kokoska
35184 příspěvků moje polička 15. srpna 2023 18:03

Evaeva nasi kluci kresli strasne, ani je to moc nebavi. A prvnak, kdyz si da zalezet, pise docela hezky. Akorat ho to taky nebavi